Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor

natuurlijke & energetische Huidverzorging Huidverbetering Huidverjonging 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   
 

Behandelingen

&

Kuurbehandelingen

 

 

Huidverzorging - Huidverbetering - Huidverjonging

De strijd tegen huidveroudering en huidverslapping is een prioriteit van de moderne vrouw. Bij Schoonheidssalon Beautique Totale kunt U terecht om de juiste behandeling te ondergaan die het beste bij Uw huidconditie en wensen past. Geen huid is hetzelfde. Daarom biedt Schoonheidssalon Beautique Totale u een breed scala aan behandelingen en producten voor zowel gezicht als lichaam.

 

Nederland heeft een wisselvallig klimaat.

Dat betekent dat onze huid veel heeft te lijden van alle weersinvloeden.

Het is ons grootste orgaan en heeft recht op een goede verzorging.

Een behandeling bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist is danook al lang geen luxe meer.

Mede door het vervuilde milieu hebben steeds meer mensen last van een (over)gevoelige huid en huidproblemen. Maar ook als de huid gaaf en gezond is, zijn er allerlei invloeden die de huid aantasten zoals: stress, ziekte, medicijngebruik, overmatig zonnen en roken. Afgezien daarvan is een behandeling een weldaad voor uw huid en een heerlijk ontspannende ervaring voor iedereen.

 

De huid verfraaien is een vak. Dat is waarom uw huid aan een schoonheidsspecialiste toevertrouwd moet worden. Zij alleen kan nauwkeurig a.d.h.v. een professionele huidanalyse bepalen wat de huid nodig heeft en de juiste verzorgingsprogramma’s voorstellen. Graag nodigen wij u uit eens kennis te komen maken met een uniek schoonheidsritueel, dat meer is dan een eenvoudige gezichts- of lichaamsverzorging.

 

Onze STIVAS-gediplomeerde en als kernlid bij de ANBOS aangesloten schoonheidsspecialiste heeft al ruim 21 jaar praktijkervaring ! Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat u in handen bent van een vakbekwame en ervaren schoonheidsspecialiste. Regelmatig volgt zij trainingen, cursussen en bijscholingen, zodat ze op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Onze schoonheidsspecialiste is danook gedegen opgeleid en verstaat het vak volledig. Daarbij is een unieke kennis van de menselijke huid alsook van de verschillende productmerken opgedaan. Deze kennis en ervaring maakt een individuele benadering en een gerichte behandeling van de huid mogelijk.

 

Door regelmaat en structuur bereikt u precies waarvoor u naar de schoonheidsspecialiste bent gegaan ! 
Cosmetica is als een medicijn voor de huid en tegelijkertijd een zeer belangrijke therapie voor de eigenwaarde. In het lichaam tikt een biologische klok. De grote wijzer beweegt zich in het ritme van de natuur. Na je dertigste gaat de biologische huidklok sneller tikken. Elke dag wordt de huid iets meer belast. Het resultaat van een paar jaar stress tekent zich af als vroegtijdige huidveroudering. Activeer de huideigen regeneratie opnieuw en verblijd uzelf met een gezond en ontspannen huidbeeld. Aan dit cosmetische levensuur kan niemand ontkomen, maar we kunnen het ritme wel heel doelgericht als huidtherapie inzetten. Op die manier wordt uw huid door een gekwalificeerde, erkende schoonheidsspecialiste met ruim 20 jaar ervaring op een vakkundige manier behandeld. Deze manier van aanpak onderscheidt onze schoonheidssalon van de traditionele salons. Geen loze beloften, maar resultaatgericht werken aan een jong en mooi huidbeeld. De huid is een klein wonder op zich. Krijgt ze de juiste stoffen, dan zie je  onmiddellijk een positieve verandering. En over een paar jaar? Dan verheugt u zich ook nog op een stevige en gladde huid. Wat we vandaag doen, is immers het fundament voor ons uiterlijk van morgen.

 

Bij Schoonheidssalon Beautique Totale staat het gebruik van doeltreffende huidverzorgingsproducten voorop. Pure producten die de werking van de huid ondersteunen en verbeteren. Bij Schoonheidssalon Beautique Totale treft u dus géén cosmetica aan met onnodige chemische toevoegingen die er alleen maar voor zorgen dat uw huid onnodig wordt belast. Deze belasting eist vroeg of laat zijn tol. De tolerantiegrens van de huid wordt dan bereikt, waardoor er een allergische reactie kan optreden. Daarbij kan de huid bij het veelvuldig gebruik van verkeerde cosmetica gaan verstoppen, dit uit zich dan in een wasachtig aangezicht en onzuiverheden. Gun uw huid alleen maar het beste ! Wij adviseren u om zorgvuldig met uw huid om te gaan. U heeft maar één huid en deze is niet vervangbaar ! Daarbij is uw gezicht toch min of meer het visitekaartje van uzelf.. we kunnen het moeilijk verbergen.

Zie het als een investering in uzelf .... U bent het waard !

 

Wij werken met gerenommeerde en hoog kwalitief staande productmerken welke HYPOALLERGEEN (dermatologisch getest) en DIERPROEFVRIJ zijn. Ieder merk heeft haar eigen specialiteiten en toepassingsmogelijkheden, afhankelijk van uw huidtype en huidconditie.

Of u nu kampt met acne, pigmentvlekken, littekens, couperose, vroegtijdige veroudering van de huid, een vale huid, etc... wij kunnen u behandelen met de juiste methode, aangepast aan uw huidbehoeften, persoonlijke wensen en budget.

 

  • Ga over tot actie ! Verminder Uw rimpels op natuurlijke biologische wijze bij de kern !

  • Modelleer de kwetsbare zones !

  • Vervaag de jaren van uw huid !

Alle gelaatsbehandelingen zijn evt. naar wens tegen een kleine meerprijs uit te breiden met onze Deelbehandelingen zoals: harsen van bovenlip en/of kin, verven van wimpers en/of wenkbrauwen en/of een make-up ! Gelieve bij het maken van (of ruim voor) uw afspraak dit tijdig aan ons door te geven zodat wij daarvoor extra tijd kunnen reserveren.

 

Rimpels ontstaan op het aanhechtingspunt van de leder- en opperhuid.

In de loop der jaren is er een tragere bloedcirculatie, er ontstaat een verdikte hoornlaag, hierdoor een vertraagde huidvernieuwing, minder aanmaak van collageen en na ons 50ste levensjaar verliezen we DHEA (=jeugdhormoon). Na ons 30ste daalt het hyaluronzuur in de huid.

Dan is de cirkel rond. We merken dat de huid stugger en vochtarmer wordt, de stevigheid is minder, de huid ziet er grauwer uit en rimpeltjes zijn zichtbaar. Met deze wetenschap kan anti-aging specialist Schoonheidssalon Beautique Totale met verschillende aangepaste behandeltechnieken uw huid op de juiste en door u gewenste manier behandelen.

Anti-aging Therapie

  • Bio-Phyto Peeling - 100 % Natuurlijke Kruidenpeeling voor alle huidtypen en huidproblemen (acne).

  • DuoLift - Gelaats- en lichaamsbehandeling met 3 afzonderlijk toegepaste technieken: Softpeeling – Ultrasound en Luminologie®.

  • SkinImprover Mesotherapy - Huidverbeteringsmethode waarbij via transdermale systemen een werkstoffencocktail verticaal èn horizontaal  in de huid wordt “gepushed”. Hiermee bereiken we de diepere huidlagen en is deze techniek sneller effectief dan andere technieken.

  • VDF DermaLift - Dermabrasie, Vacuüm en Radiofrequent; verstrakken en liften van de huid zònder cosmetische chirurgie.

  • PDT Led Skin Therapy - Een integraal huidverbeterende behandelmethode d.m.v. LED kleur- & lichttherapie.

  • BioSkinSmoothing® - Biologische rimpel- en littekencorrectie methode m.b.v. gouden 'Smoothers' en Hoogfrequent & het verwijderen van huidoneffenheden.

  • LHE® Facial Toning Device - Foto-remodellering behandeling & 'Collageen Booster' d.m.v. therapeutische lichtenergie.

Bij Schoonheidssalon Beautique Totale wordt uw huid - desgewenst van top tot teen - intensief verzorgd en verwend met 100 % natuurlijke en proefdiervrije producten. De verschillende effectieve huidverbeterende en huidverjongende (kuur)behandelingen geven u een heerlijk ontspannen gevoel en maken u fit en mooi. Ze worden gegeven door onze schoonheidsspecialiste die volgens de bijhorende exclusieve behandelmethodes is opgeleid.

 

De schoonheidsspecialist, laat je huid leven...!

                                                 

 

BEHANDELINGEN

 

 Auriège Salonbehandelingen

Duobehandeling

Bruids Make-Up

Wellness Behandelingen

Ontharing

 

KUURBEHANDELINGEN

 

DuoLift

VDF DermaLift

Bio-Phyto Peeling

Mesotherapie

BioSkinSmoothing®

VDF BioLift Lymfedrainage

LHE® Facial Toning Device

 

 CHROMOTHERAPIE

 

DuoLift

PDT Led Skin Therapy

LHE® Facial Toning Device

 

AFSLANKEN

 

Cellulipologie®

VDF BioLift Lymfedrainage

DuoLift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernlid ANBOS  &

STIVAS-gediplomeerd

 
 ANBOS || Huisregels || Disclaimer / Copyright