Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 

Acties

&

Noviteiten

 

Bij Schoonheidssalon Beautique Totale in Oisterwijk leggen wij onze klanten graag in de watten.

Daarom hebben wij regelmatig leuke acties, noviteiten en aanbiedingen.

Houd deze webpagina òf onze Facebookpagina in de gaten òf meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan bent u steeds als eerste op de hoogte!

 

Bijzonder trots lanceren wij ons nieuwe en unieke salonmerk GEMOLOGY!

 

Het franse merk GEMOLOGY biedt unieke salonbehandelingen en huidverzorgingsproducten op basis van oligo-elementen uit edelstenen en halfedelstenen, die een intensief huidverbeterende energie hebben! GEMOLOGY past deze bijzondere energie toe middels een uniek massageritueel met luxueuze edelstenen, dat je huid van een krachtige verjongende impuls voorziet en dat al je zintuigen sensationeel aangenaam prikkelt!

GEMOLOGY liet de cosmetische voordelen van 20 edele- en halfedele mineralen testen waaronder: Diamant, Jade, Amethist, Robijn, Parel, Maansteen, Kwarts en Saffier. In de kern van deze mineralen, goed beschermd tegen alle mogelijke vormen van vervuiling, bevindt zich van nature bovendien een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen die de natuurlijke schoonheid van de huid optimaliseert.

GEMOLOGY produkten bezitten verfijnde texturen met aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen dankzij natuurlijke fruit- en plantenextracten gecombineerd met pure essentiële oliën; hebben stuk voor stuk aangename zijdezachte texturen en zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol.

Elke GEMOLOGY behandeling met edelstenen werkt ongekend ontspannend en verkoelend op je huid. Het bevordert tevens de jeugdigheid en de gezondheid van je huid. Het vermindert diepe rimpels, donkere kringen, wallen en verbetert de elasticiteit van je huid. Het eindresultaat is een betere doorbloeding, een mooiere teint en een gladdere en gezondere huid die opvallend straalt.

Elke GEMOLOGY behandeling start met een unieke WELKOMSTMASSAGE !

Introductie-aanbieding: In de maanden: februari en maart 2019 ontvangt u éénmalig 10 % korting op alle Gemology Luxe behandelingen (1 uur)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring