Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 

 

ADM

Advance Derma Method

 

Biocosmetica

 

 

Advance Derma Method (ADM) is Biocosmetica speciaal voor de schoonheidssalon ontwikkeld door het franse topbedrijf Advance Beauty. De methode combineert verzorgingsproducten met technologie: de Advance Derma Method (ADM) producten worden door middel van ultrasonen, vacuumtherapie en luminologie (kleur- en lichttherapie) met de DUOLIFT aangebracht op de huid voor een sterk huidverbeterend resultaat, toepasbaar voor elk huidtype en aanpak van diverse huidproblemen, zowel voor mannen als voor vrouwen.

 

De producten van het Advance Derma Method (ADM) laboratorium zijn afkomstig van wilde, geheime streken, zij ontlenen er hun actieve stoffen uit die staan voor kracht, zuiverheid en authenticiteit. Advance Derma Method (ADM) gebruikt een brede waaier van actieve bestanddelen in elke formule. De producten zijn anti-comedogeen (zij veroorzaken géén acne door verstopping van de poriën).

Advance Derma Method (ADM) stelt u doeltreffende, serieuze en betrouwbare producten voor.

Het Advance Derma Method (ADM) laboratorium voert talrijke controles uit, overeenkomstig de eisen van de Europese farmaceutica, om de resultaten en de betrouwbaarheid van de producten te verzekeren. Dankzij de vernieuwende capaciteit en de creativiteit van dit laboratorium kunnen wij u innoverende, effectieve en unieke formules aanbieden.


Ons gamma cosmetische producten, Advance Derma Method (ADM) Paris, is het resultaat van de meeste recente onderzoeken in de dermo-cosmetische wereld. De samenstelling en geur ervan zijn geïnspireerd op de nieuwste tendensen.
Door de Advance Derma Method (ADM) producten (in de schoonheidssalon èn thuis) te combineren met de apparatieve DuoLift-behandelingen in onze schoonheidssalon worden unieke resultaten behaald waardoor inspuitingen en cosmetische chirurgie overbodig worden en kan huidveroudering een halt toegeroepen worden !

 

Deze Absolute Schoonheidskuren garanderen danook een optimaal resultaat ! Een DuoLift-kuur bestaat uit 6 à 12 behandelingen in onze schoonheidssalon, aangevuld met dagelijkse huidverzorging met Advance Derma Method (ADM) of SKINCLINIC thuisprodukten.
Door de presentatie van de Advance Derma Method (ADM) producten in pakketten van 3 producten krijgt de klant een simpel en logisch overzicht van elk kuurtype en een verzorgingsadvies-op-maat.

 

 

 

CHROMOTHERAPIE

 

DuoLift

ADM

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring