Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   

 

Afslanken

 

Plaatselijk en doelgericht afslanken waar u het wilt

 

 

Afslanken is voor velen vaak een lijdensweg. Langdurig lijnen geeft dikwijls een gering resultaat òf men slankt niet af op die plaatsen waar men het graag zou willen en kilo's die men met veel moeite kwijtraakt, komen er vaak weer snel aan. Hierdoor ontstaat soms zelfs het vervelende alom bekende jojo-effect. Dagelijks intensief sporten met een flinke 'warming up' vooraf lijkt de enige oplossing te zijn. Maar nee ! Dat alles behoort nu tot het verleden met onze onderstaande effectieve afslankmethodes:

 • Cellulipologie®

  Cellulaire Electro-Aesthetic Therapie

  DYNAMISCHE INTRA-CELLULAIRE MASSAGE METHODE

  Cellulipologie® is een (in Frankrijk ontwikkeld) uniek afslank-concept: Cellulaire Electro-Aesthetic Therapie (Celtherapie) voor de behandeling van vet- en vochtophopingen en cellulite, waarbij de drie elementen: de schoonheidsspecialiste, een apparaat (de Micro-Celluloss) en speciale produkten synergetisch samenwerken. Het is bovendien een uitgekiend concept dat toelaat de twee parameters van cellulite grondig aan te pakken, nl.:

  - problemen ontstaan door vet 

  - problemen ontstaan door vocht 

  EN... bovendien de huid verstevigt !

  Het principe berust op het in werking brengen van het lymfe- en aderstelsel dmv. manuele lymfopuncturale drainage in combinatie met de Micro Celluloss. Door electroporatie en een pompzuigmassage van de Micro Celluloss vindt een ontvezeling plaats van het vetweefsel en een drainage van de ruimtes tussen het weefsel waardoor vet- en vochtophopingen effectief worden afgevoerd. 

  De Cellulipologie® behandeling is uitsluitend gericht op die zones waar afname van vet, vocht en cellulite gewenst is. Cellulipologie® ondersteunt danook de vetafbraak in de vetcellen, afvoer van vocht en afvalstoffen en de cellulaire vernieuwing. Het vacuüm pompen-stuwen, veroorzaakt door de regelbare aanzuiging en de druk van de kogels van de behandel- & modelleerkop, zorgt voor een diepe bindweefselmassage en een goede doorbloeding en lymfewerking in de verharde en gebrekkige (cellulite)weefsels en maakt zo hardnekkige en (vaak pijnlijke) verklevingen tussen de vetlagen en het bindweefsel weer los. De globale werking is de ontlasting van de cellulaire massa, die zeer compact is geworden door de concentratie van de verharde weefsels. De Cellulipologie® behandeling is een unieke lichaamsbehandeling voor non-surgical-liposuction, cellulitevermindering, detoxicatie, remodellering, lifting en versteviging van de lichaamscontouren met direct zichtbaar en meetbaar resultaat ! De opmerkelijke en soms spectaculaire resultaten van de Cellulipologie® behandeling zijn te zien doordat er vóór en na de behandeling maten en foto's genomen worden ! De behandeling is volledig VEILIG (volgens europese CE-norm goedgekeurd) en PIJNLOOS !

   

 • VDF Lymfedrainage

  Afvoer van vochtophoping en afvalstoffen d.m.v. vacuümtherapie ! Een diepe celluliare zuivering !

  De VDF lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijke afweersysteem weer op peil te zetten. De lymfe is een kleurloze vloeistof die de cellen voedt en reinigt. Ze representeren ongeveer 15% van ons totale lichaamsgewicht. Wanneer de lymfecirculatie niet meer goed werkt zwakt het organisme af en reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Dit uit zich in allerlei gezondheidsproblemen (vroegtijdige veroudering, zware benen, futloos gevoel, etc…). Lymfe betekent "licht-drager". Men zou het dan ook kunnen omschrijven als de 'drager van de energie van de mens'. Lymfe haalt ziektekiemen en afvalstoffen, spanningen en emoties uit het lichaam. Alles wat in principe niet in een menselijk lichaam thuishoort. De ligging en de werking van de lymfevaten maken een specifieke massage-techniek noodzakelijk. Lymfedrainage is een depressomassage (zacht pulserende massage/vacuümtherapie) waarbij men meegaat met de stroming van het lymfevocht. Dit is zeer rustgevend. Lymfedrainage is een zeer effectieve manier om het afweersysteem te versterken, afvalstoffen en spanningen kwijt te raken, overtollig lymfevocht af te voeren (na een amputatie of bij oedemen) in gelaat en/of lichaam, af te slanken en om verschillende ziekteprocessen te ondersteunen. De VDF Lymfedrainage (vacuümtherapie) voert vocht en afvalstoffen af en verwijdert fijne lijntjes.

   

 • Derma Cupping Massage       

  De nieuwe, zeer effectieve manier om met siliconen Cups cellulite te bestrijden !

  Wat is cellulite ? Dat zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ook wel 'sinaasappelhuid' genaamd.

  Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfefocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten. Met behulp van de Derma Cupping Massage wordt de cellulite aangepakt ! Het verzacht en geeft elasticiteit aan het bindweefsel in de cellulitelaag, waardoor de putjes in de huid die door de cellulite worden veroorzaakt, verminderen !

Maak korte metten met vet, vocht en cellulite

en start nu met bovenstaande afslankmethodes !

 

De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard !

Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan !

 

Klik boven of rechts in het keuzemenu voor uitgebreide informatie over deze unieke afslankbehandelingen !

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de unieke Cellulipologie®, VDF Lymfedrainage en Derma Cupping Massage aanbiedt.                  

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring