Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor dermo-cosmetische

              Huidverzorging

              Huidverbetering

              Huidverjonging 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   

 

Afslanken

 

Plaatselijk en doelgericht afslanken waar u het wilt

 

 

Afslanken is voor velen vaak een lijdensweg. Langdurig lijnen geeft dikwijls een gering resultaat òf men slankt niet af op die plaatsen waar men het graag zou willen en kilo's die men met veel moeite kwijtraakt, komen er vaak weer snel aan. Hierdoor ontstaat soms zelfs het vervelende alom bekende jojo-effect. Dagelijks intensief sporten met een flinke 'warming up' vooraf lijkt de enige oplossing te zijn. Maar nee ! Dat alles behoort nu tot het verleden met onze onderstaande effectieve afslankmethodes:

 • DuoLift

  Gelaats- en lichaamsbehandeling met 3 afzonderlijk toegepaste technieken: Softpeeling – Ultrasound en Luminologie®

  Het DUOLIFT-concept berust volledig op de stimulerende werking van ultrasone golven. Ultrasone golven staan bekend om hun doeltreffende, snelle werking en gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in een pijnloze en effectieve behandeling van cellulite.

  Het  DUOLIFT Concept is gelijktijdig een behandeling die inwerkt op de 'inwendige' natuurlijke processen en een externe behandeling die gebruik maakt van cosmetische producten. De synergie van deze inwendige en uitwendige verzorging vormt een garantie van de doeltreffendheid van het DUOLIFT Concept. Door ultrageluidsgolven in combinatie met softlaser en kleur-& lichttherapie wordt een ontvezeling van het onderhuidse opgeslagen vet in de vetcellen tot stand gebracht waardoor plaatselijke vetophopingen worden losgemaakt en afgevoerd middels een lymfedrainage van de ruimtes tussen het weefsel. Met ultrasone geluidsgolven wordt het betreffende vetweefsel a.h.w. ‘losgetrild’ van het omliggende weefsel, waarbij vetzuren worden vrijgemaakt. Onder invloed van de galvanische stroom die tegelijkertijd door het lichaam wordt gestuurd, worden de vetzuren verwerkt en de afvalstoffen en het vocht gedraineerd.

  De DUOLIFTbehandeling zorgt voor :

  • vermindering van vetopslag

  • vermindering van vochtophopingen

  • verbeterde bloeddoorstroming in de onderste ledematen

  • zichtbaar gladdere en strakkere huid

  Concluderend kunnen wij stellen dat bij deze vorm van huidtherapie de DUOLIFT zeker bijdraagt aan huidverzorging en huidverbetering en bovendien wordt de gehele behandeling als zeer ontspannend ervaren.

   

 • Cellulipologie®

  Cellulaire Electro-Aesthetic Therapie

  DYNAMISCHE INTRA-CELLULAIRE MASSAGE METHODE

  Cellulipologie® is een (in Frankrijk ontwikkeld) uniek afslank-concept: Cellulaire Electro-Aesthetic Therapie (Celtherapie) voor de behandeling van vet- en vochtophopingen en cellulite, waarbij de drie elementen: de schoonheidsspecialiste, een apparaat (de Micro-Celluloss) en speciale produkten synergetisch samenwerken. Het is bovendien een uitgekiend concept dat toelaat de twee parameters van cellulite grondig aan te pakken, nl.:

  - problemen ontstaan door vet 

  - problemen ontstaan door vocht 

  EN... bovendien de huid verstevigt !

  Het principe berust op het in werking brengen van het lymfe- en aderstelsel dmv. manuele lymfopuncturale drainage in combinatie met de Micro Celluloss. Door electroporatie en een pompzuigmassage van de Micro Celluloss vindt een ontvezeling plaats van het vetweefsel en een drainage van de ruimtes tussen het weefsel waardoor vet- en vochtophopingen effectief worden afgevoerd. 

  De Cellulipologie® behandeling is uitsluitend gericht op die zones waar afname van vet, vocht en cellulite gewenst is. Cellulipologie® ondersteunt danook de vetafbraak in de vetcellen, afvoer van vocht en afvalstoffen en de cellulaire vernieuwing. Het vacuüm pompen-stuwen, veroorzaakt door de regelbare aanzuiging en de druk van de kogels van de behandel- & modelleerkop, zorgt voor een diepe bindweefselmassage en een goede doorbloeding en lymfewerking in de verharde en gebrekkige (cellulite)weefsels en maakt zo hardnekkige en (vaak pijnlijke) verklevingen tussen de vetlagen en het bindweefsel weer los. De globale werking is de ontlasting van de cellulaire massa, die zeer compact is geworden door de concentratie van de verharde weefsels. De Cellulipologie® behandeling is een unieke lichaamsbehandeling voor non-surgical-liposuction, cellulitevermindering, detoxicatie, remodellering, lifting en versteviging van de lichaamscontouren met direct zichtbaar en meetbaar resultaat ! De opmerkelijke en soms spectaculaire resultaten van de Cellulipologie® behandeling zijn te zien doordat er vóór en na de behandeling maten en foto's genomen worden ! De behandeling is volledig VEILIG (volgens europese CE-norm goedgekeurd) en PIJNLOOS !

Maak korte metten met vet, vocht en cellulite

en start nu met bovenstaande afslankmethodes !

 

De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard !

Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan !

 

Klik boven of rechts in het keuzemenu voor uitgebreide informatie over deze unieke afslankbehandelingen !

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de unieke Cellulipologie® behandeling en de VDF BioLift Lymfedrainage aanbiedt.                  

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernlid ANBOS  &

STIVAS-gediplomeerd

 

 ANBOS || Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring