Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor

natuurlijke & energetische Huidverzorging Huidverbetering Huidverjonging 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 

Auriège

 

Methode Auriège

Salonbehandelingen

 

 

Methode Auriège  -  Individuele salonbehandelingen-op-maat… want geen huid is gelijk !


De ‘Methode Auriège’ bestaat uit 3 bouwstenen:

 • Renaissance behandelingen

 • Standaard+ behandelingen

 • Producten voor thuis

De juiste combinatie van deze bouwstenen zorgt voor een betere en mooiere conditie van uw huid en een jongere uitstraling.

De introductiebehandeling begint dan ook met een zorgvuldige huidanalyse. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk verzorgingsprogramma-op-maat voor dat het beste bij uw huidtype past. De "Methode Auriège” is dus volstrekt individueel want geen huid is gelijk ! Het verzorgingsprogramma bestaat uit verschillende 6 tot 8 wekelijkse schoonheidsbehandelingen die u thuis ondersteunt met producten. Na 2 tot 3 behandelingen stapt u over op Auriège’s Chronobiologie programma dat rekening houdt met uw huidleeftijd, huidconditie en levensomstandigheden. Èn met de seizoenen. In de zomer heeft uw huid immers een andere verzorging nodig dan in winter. Met de persoonlijke methode van Auriège is uw huid in topvorm, op ieder moment van de dag en in elk jaargetijde.

 

Auriège - Expert in CHRONOBIOLOGIE

Iedere 2 maanden kent Auriege een spotlightbehandeling volgens de Chronobiologie, als onderdeel van een zorgvuldig samengesteld jaarprogramma, om de huid te blijven prikkelen en te activeren. Deze behandelingen houden rekening met de invloed van de seizoenen, uw huidconditie, uw levensomstandigheden en leeftijd, met als doel de huidconditie te verbeteren en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Het hart van de behandeling is het masker, welke steeds is aangepast aan het seizoen waarin wij ons bevinden. Uw leeftijd stijgt ieder jaar, maar het verouderen van uw huid kunt u vertragen door deze op de juiste wijze te voeden, te verzorgen en regelmatig te laten behandelen ! Het uitgangspunt hierbij is de tijdloze schoonheid van uw huid.

 

AURIÈGE SALONBEHANDELINGEN

 

 • Auriège Skin Support: Voor diverse locale huidproblemen. (Duur: ½ uur)

 • Auriège Essentieel Mini: Heeft u niet zoveel geduld of tijd maar wilt u toch een grondige hydraterende flash-behandeling voor uw gezicht ? U zult zien dat wij ook in korte tijd uw gezicht heerlijk kunnen verwennen. Ideaal om toch een grondige reiniging voor uw gezicht te verzorgen met producten afgestemd op uw huidtype en huidconditie: Reiniging, dieptereiniging, vapozone, masker en crème. (Duur: ¾ uur)

 •  

 • Auriège Essentieel Basis: Een budgetvriendelijke basisbehandeling die tot doel heeft de huid te verzorgen en te normaliseren. Prima voor de jongere huidleeftijd, tevens voor ontspanning en comfort. Het beste verzorgt u uw huid door op jongere leeftijd 1 keer in de 4 weken onze schoonheidssalon te bezoeken, de ene keer een Essentieel basisbehandeling te nemen en de andere keer een Renaissance behandeling. Dat garandeert een huid die er langer jong blijft uitzien. Uw gelaat wordt gereinigd met producten afgestemd op uw huidtype en huidtoestand. Vervolgens ontvangt u een dieptereiniging. Dit kan een klassieke gelaatsgommage zijn of een scrub. U geniet steeds van een heerlijke massage die ofwel met een crème, een gepersonaliseerde gel of met een olie wordt uitgevoerd, uiteraard aangepast aan uw huidtoestand. Nadat het gelaat heerlijk gereinigd en ontspannen is door de massage, is uw huid klaar om de actieve werkstoffen van het masker op te nemen. Ook hier zijn meerdere soorten beschikbaar om af te stemmen op uw huidtoestand. Ter afsluiting brengen we nog een beschermende dagcrème aan zodat u met een beschermde huid de salon weer verlaat. Hierdoor heeft uw huid alle voeding en alle bescherming ontvangen die zij de rest van de dag of avond nodig heeft. Resultaat: de huid ziet er direct als herboren uit. (Duur: 1 uur)

 • Auriège Auriège 30+ CHRONO PERFECT: Anti-aging 30+ Preventief: Er komt een moment in ieders leven dat het belangrijk wordt om veroudering van de huid te bestrijden. Dat doen de Renaissance behandelingen. Behandelingen die nìet zijn afgestemd op de conditie van de huid maar die de invloed van de seizoenen bestrijden (na leeftijd de belangrijkste oorzaak van huidveroudering). Per seizoen wordt er een Chrono-essential aan uw masker wordt toegevoegd. Deze gelaatsbehandelingen zijn aanraders vanaf 30 jaar. Ze dienen om de eerste tekenen van huidveroudering, te wijten aan invloeden van de seizoenen, stress en levenswijze, af te remmen. Vanaf 30 jaar ontvangt onze huid steeds minder voedingsstoffen. Het DNA heeft namelijk beslist om andere organen prioriteit te geven. Hierdoor verschijnen de eerste rimpels en dofheid van de huid. Het is danook belangrijk om de invloeden van seizoenen, stress en levenswijze die de huid zwaar belasten te minimaliseren. Om die reden wordt het gelaatsmasker gepersonaliseerd op uw huidtoestand en huidtype. Een jaarkuur bestaat uit 1 behandeling om de 8 weken waarbij er telkens gekeken wordt naar de evolutie van de huidtoestand én de periode van het jaar. Het opstarten van een kuur kan in iedere periode van het jaar. (Duur: 1 ¼ uur)

 • Auriège 40+ CHRONO TEMPS: Anti-aging 40+ Preventief & Herstellen: Chronobiologie behandeling/Seizoensbehandeling. Dit zijn twee-maandelijkse ANTIVEROUDERENDE en HUIDVERBETERENDE gelaatsbehandelingen; huidtype en huidconditie onafhankelijk. Het hart van de behandeling is het masker, welke steeds is aangepast aan het seizoen waarin wij ons bevinden. Een speciaal aangemaakt masker zorgt ervoor dat de huid de juiste voeding krijgt die het op dat moment nodig heeft. Uw leeftijd stijgt ieder jaar, maar het verouderen van uw huid kunt u vertragen door deze op de juiste wijze te voeden, te verzorgen en regelmatig te laten behandelen ! Deze behandelingen houden rekening met de invloed van de seizoenen, uw huidconditie, uw levensomstandigheden en leeftijd en zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid die intensieve verzorging nodig heeft. Vindt u dat uw huid er verslapt, futloos of vaal uitziet? Is uw huid wellicht door een te intensieve invloed van de zon plotseling sneller verouderd, beginnen de expressielijntjes u te storen of heeft u het gevoel dat uw huid plotseling een gebrek aan vocht heeft; dan is het wijsheid onze schoonheidsspecialiste te consulteren. Zij kan daar nu met de Premium behandeling wat aan doen.

  We raden de Premium behandelingen aan vanaf 40 jaar met een interval van 1 behandeling om de 6 à 8 weken. Deze Chronobiologie behandelingen hebben tot doel om de huid te blijven prikkelen en te activeren, vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, ontspanning en comfort te bieden en de conditie van de huid te verbeteren. (Duur: 1 ¼ uur)

  Deze behandeling raden we dan ook aan indien: • uw huid gedehydrateerd/uitgedroogd is • uw gelaat lijntjes vertoont door temperatuurswisselingen • u vaak in koude temperaturen vertoeft • iedereen tijdens de maanden januari/februari • iedereen met een vochtarme huid. Er zijn 6 Chronobiologie-behandelingen:
  Hydratant (januari/februari): Om de zichtbare hui
  dveroudering, veroorzaakt door koude en forse temperatuursverschillen, in de vorm van droogtelijntjes en dehydratatie te bestrijden en weg te werken; tevens zeer geschikt voor een vochtarme huid.
  D-Tox (maart/april):
  Om de huid extra energie te geven na de winter/tevens zeer geschikt voor een rokershuid.
  Structure (mei/juni);
  Om de huid te wapenen tegen het ontstaan van mimieklijntjes onder invloed van zonlicht; tevens zeer geschikt voor een huid met expressielijntjes.
  Regenerant (juli/augustus):
  Om de schade die onder de invloed van UV-straling ontstaan is te repareren; tevens zeer geschikt voor een huid met beschadiging door de zon.

  Anti-temps (september/oktober): Om de overmatige verhoorning na de zomer te verwijderen;  tevens zeer geschikt voor een verslapte huid.
  Chrono-V (november/december):
  Om de huid extra voeding te geven en weerstand te verhogen ter voorbereiding op de winter; tevens zeer geschikt voor een doffe, futloze huid.

   

 • Auriège Cryo: Voor de huid met stuwingen, roodheden en gesprongen adertjesStressgeïnduceerde huidirritaties krijgen geen kans en roodheden (zoals: couperose) worden gekalmeerd. De vermoeide huid krijgt een gevoel van frisheid en harmonie. Een rijke combinatie van hoogwaardige werkstoffen geven de gestresste, gevoelige huid alles wat deze nodig heeft. De Beauty Globes Cryo Massage zorgt voor een thermische wisselwerking, koelt de huid en werkt mee aan het beter en makkelijker inbrengen van bijv. een van tevoren opgebracht serum of ampul. Immers, de huid zal de ontstane kou zo snel mogelijk willen vervangen door warmte, waardoor een versnelde doorbloeding ontstaat en stilstaand bloed in gesprongen adertjes hiermee wordt afgevoerd. Dit werkt bovendien bevorderlijk op de versteviging van het bindweefsel, de huid wordt gerevitaliseerd en gekalmeerd, de gelaatsspieren worden verlicht en zwellingen en roodheden worden verminderd. Ook zeer geschikt voor de huid met eczeem en rosacea. (Duur: 1¼ uur)

 • Auriège Cocoon: Speciale behandeling voor de veeleisende, vermoeide, vale, doffe (rokers)huid. Roken, ziekte, stress, medicijngebruik, verdriet, extreme (weers)omstandigheden, slechte voeding en vitaminetekorten, etc..., het heeft allemaal effect op onze huid ! Met deze weldadige, warme cocoonbehandeling - speciaal afgestemd op specifieke huidtekorten en de wisseling van de seizoenen - komt de huid heerlijk tot rust en wordt de huid opgepept met deze 100 % natuurlijke salonbehandeling ! Het aanbrengen van een werkstoffen-concentraat en een masker - aangepast aan huidconditie en huidtype - worden in combinatie met het Aktivital Saunamasker (door het sauna-effect) nòg dieper in de huid opgenomen waardoor het herstellend en oppeppend effect van de behandeling vele malen groter is. Resultaat: Een gladdere en strakkere huid, minder rimpels en lijntjes en een ontspannen huid en geest. (Duur: 1 uur)

 • Auriège Regeneration: Intensief revitaliserende antiveroudering- en antirimpelbehandeling. Speciaal afgestemd op de behoeften van de veeleisende, ouder wordende huid. Een stimulerende behandeling met een drie-dimensionaal masker voor een vermoeide en ouder wordende huid incombinatie met een Klankschaal & de Relaxaton Headmassager, laat rimpels verminderen met 27% na slechts één behandeling en geeft de teint zichtbaar nieuwe frisheid en uitstraling ! Deze speciale, intensieve antiverouderings-behandeling is danook een fantastische oppepbehandeling voor een vermoeide en ouder wordende huid alsook een perfecte ondersteunende behandeling voor rimpel-ingespoten gebieden. Resultaat: Rimpels verminderen met 27% na slechts één behandeling ! De huid is gladder, voller en zichtbaar strakker. Geeft de teint zichtbaar een nieuwe frisheid en uistraling. (Duur: 1 uur)

 • Auriège Energy: Elasticiteit verhogende en verstevigende behandeling. Biedt een uitzonderlijk verzorgend effect voor de veeleisende huid die gevoelig is voor rimpels waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige werkstoffen. Een zeer effectief biocomplex ondersteunt de regeneratie van de huid blijvend. Zeealgen-extract vermindert de afbraak van elastine in de huid ! Om uw huid een echte oppepper te geven wordt deze gelaatsbehandeling danook uitgebreid met het aanbrengen van een liftend werkstoffen concentraat en een speciaal zeewiermasker in combinatie met een ontspannende Fire & Ice edelstenenmassage (met warme spekstenen & koele toermalijn) voor een diepe ontspanning ! De Fire & Ice Massage maakt deze behandeling tot een onvergetelijke ervaring en laat de stress van het dagelijkse leven verdwijnen uit je gezicht. Deze massage kan bij iedere huidsoort toegepast worden. Ervaar een zichtbare en merkbare aanscherping en verfrissing van het gelaat. Resultaat: ontspant, harmoniseert de organen, activeert het immuunsysteem, ontgift en draineert, stimuleert de bloedcirculatie en verhoogt de zuurstofopname door verbetering van de doorbloeding. Tevens aanbevolen voor spanningshoofdpijn, ter stimulering van de spijsvertering en voor extra energie. (Duur: 1 ¼ uur)

   

 • Auriège Wellness: Bio-lifting Wellnessbehandeling voor alle huidtypen. De huid wordt gereinigd, mee-eters en/of gerstekorrels worden verwijderd en de wenkbrauwen worden gemodelleerd. U kunt zich heerlijk ontspannen tijdens de penseelmassage van het gezicht gevolgd door de manuele massage van hoofdhuid, gezicht en decolleté. Een ampul en 2 speciale maskers (crèmemasker in combinatie met een liftend modellagemasker) zorgen voor een ultieme lifting van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging. Penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem, stimuleert de huidstofwisseling en activeert de celvernieuwing. Deze helende behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel van lichtheid en innerlijke balans ! Penseelmassage is een op zichzelf staande kalmerende behandeling en een heel bijzondere ervaring waarbij de cliënt een diepe ontspanning ervaart. Penseelmassage is dus een prettige, rustgevende behandeling die fijn is om te geven, maar ook zeker om te ondergaan ! Een echte wellnessbehandeling ! Resultaat: De huid wordt strakker, vaster en elastischer. De uitstraling wordt duidelijk frisser en jeugdiger. Biedt ondersteuning van het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid, een sterker immuunsysteem en meer mentale vitaliteit. (Duur: 1½ uur)

TIP: Als EXTRA bij een gelaatsbehandeling: kunt u een Vliesmasker gedrenkt in hydrosols/hydrolaten (aangepast aan het huidtype en huidconditie) laten toepassen welke onder de warme stoom van de vapozone een zeer diepgaande werking heeft.

 

Hydrosols/Hydrolaten zijn genezende bloemen- en kruidenwaters.

Hydrolaten of Hydrosols zijn het bijproduct of het hoofdproduct van een stoom-, water-, of hydrodestillatie proces en bevatten wateroplosbare, vluchtige plantencomponenten die de geur hebben van de etherische olie, maar minder sterk of zelfs helemaal niet of heel subtiel. Dit komt doordat er maar sporen etherische olie in een hydrosol zitten. De reuk en de smaak worden bepaald door de wateroplosbare, hydrofiele componenten van de plant in het hydrosol. Het is destillaatwater dat wateroplosbare delen bevat met een veelheid aan stoffen. Het is eigenlijk een geconcentreerd extract, 20-30 maal sterker dan een kop kruidenthee. Je kunt een hydrosol nog versterken door de toevoeging van één druppel etherische olie, waarin de lipofiele componenten van de plant zijn gedestilleerd.


De werking van hydrosols is gelegen in het feit dat het hydrofiele (waterlievende) zuren zijn, die goed zijn voor onze huid. De werking voor de huid is therapeutisch, antiseptisch en anti-ontsteking. Bacteriën houden niet van een zuur milieu of zure omgeving, die adstringent is en ons weefsel doet samentrekken. Ze hebben een lage ph waarde, waardoor ze zuur reageren. Hydrolaten kunnen de zuurwaarde van de huid herstellen en de afweer tegen schadelijke microben herstellen of verbeteren. De zure hydrolaten hebben een sterk samentrekkende werking

en kunnen bloedingen stelpen, en rimpels verminderen. Daarom zijn hydrosols geschikt voor huidverzorging.
 

Hydrosols/Hydrolaten moeten vers gebruikt worden. Ze hebben een zachtere werking dan etherische oliën en zijn daarom bijzonder geschikt voor extreem droge en gevoelige huidtypes, zwangeren en ouderen.

 

Kom naar Schoonheidssalon Beautique Totale voor een huidadvies-op-maat en laat uw huid behandelen met de weldadig verzorgende producten van Auriège. Bij iedere behandeling wordt uw huid bekeken en geanalyseerd en op deze manier krijgt uw huid iedere keer de perfecte behandeling aangepast aan de seizoenen (Chronobiologie). Ook krijgt u advies over het thuisgebruik van de verschillende producten, zodat wij samen aan een mooie huid werken en u zult het merken, uw huid gaat stralen !

 

 

AURIÈGE

 

 Auriège Salonbehandelingen

Chronobiologie

Webshop

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernlid ANBOS  &

STIVAS-gediplomeerd

 

 ANBOS || Huisregels || Disclaimer / Copyright