Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor dermo-cosmetische

              Huidverzorging

              Huidverbetering

              Huidverjonging 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
 
 

Auriège

 

Methode Auriège

Expert in CHRONOBIOLOGIE

 

 

Methode Auriège

Wij werken met producten van het Franse cosmeticahuis Auriège volgens de 'Methode Auriège'.

Auriège is een kwalitatief hoogstaand cosmeticamerk, gespecialiseerd in huidverzorging en gezichtsbehandelingen.

Omdat het franse woord voor goud "Or" is ( met symbool "AU" in de chemietabel) en het merk ontstaan is langs de oevers van de Ariège werd de samenvoeging AURIÈGE de merknaam.

 

De Auriège producten en behandelingen zijn:

  • NATUURLIJK (op plantaardige basis) en afgestemd op verschillende huidtypes en de seizoenen (CHRONOBIOLOGIE)

  • BIOLOGISCH

  • DIERPROEFVRIJ ontwikkeld en getest

  • PARABENENVRIJ  

  • MAXIMALE HUIDTOLERANTIE

De Auriège producten zijn op plantaardige basis en zijn afgestemd op verschillende huidtypes en de seizoenen !

De plantenwereld is een inspiratiebron voor de wetenschappers van Auriège om u producten en behandelingen te bieden die u helpen het schoonheidsresultaat te behalen waar u naar op zoek bent. Reeds meer dan 44 jaar zijn de botanisten van Auriège nieuwsgierig en gedreven om nog betere producten te ontwikkelen voor thuisgebruik en in de behandelcabine.

Een zoektocht waarbij ook het respect voor het evenwicht van de natuur belangrijk is. Daarom beantwoorden de Auriège catalogus en de verpakkingen van de producten aan de strikte normen van de Pan European Forest Certification, een internationale organisatie die zich inzet voor het behoud van de resterende wouden alsook de manier waarop hout en zijn bijproducten gebruikt worden.

Auriège bestaat al meer dan 40 jaar en honderdduizenden Franse vrouwen en mannen ontdekten dat de producten en behandelingen van Auriège wezenlijk bijdragen aan de verbetering en verjonging van de huid.

 

Wat maakt Auriège zo uniek?

Het was Marie-Louise Demange die de inspiratiebron was en de huidige filosofie - gericht op het respect van het ritme van de natuur - ontwikkeld heeft. Volgens haar nam de efficiëntie en het resultaat van de behandelingen en de thuisproducten toe op het moment dat je het ritme van de natuur hierin integreert. Het was deze innoverende visie op wat een goede huidverzorging moest zijn die aan de basis ligt van de huidige verzorgingslijnen. Auriège is de eerste en enige die de problemen van het ouder worden van de huid niet alleen volgens de leeftijd aanpakt, maar ook volgens het ritme van de natuur (Chronobiologie) !

 

Auriège onderscheidt zich door de:

  • dubbele cellulaire aanpak: werken in het hart van de huidcellen overdag en beschermen de moederhuidcellen tijdens de nacht

  • natuurlijke Chronobiologie: crèmes met actieve werkstoffen “op maat” gericht op de seizoenen

  • expertise: doelgerichte oplossingen voor specifieke gelaatszones of uitzonderlijke omstandigheden

De Auriège producten worden uitsluitend in schoonheidssalons toegepast die werken met de bewezen ‘Methode Auriège’.

Het laboratorium van dit exclusieve merk bevindt zich sinds jaar en dag in St. Lô in Normandië. Hier worden crèmes, maskers en lotions DIERPROEFVRIJ bereid met natuurlijke ingrediënten.  
Auriège biedt u een groot aantal behandelingen om uw huid in een optimale en zo jong mogelijke conditie te houden. En heeft een unieke werking die tweeledig is. Het ene deel is huidtype afhankelijk, het andere deel is seizoensgebonden. Daarbij is afwisseling erg belangrijk. Neemt u daarom de ene keer een preventieve seizoensbehandeling en de andere keer een normaliserende behandeling. Zo werkt u de ene keer aan de vertraging van de veroudering en de andere keer aan de verbetering van uw huid. En voor iedere huid is een speciaal programma samen te stellen, voor salon en thuisgebruik. Gebruikt u thuis de producten dan helpen wij u de juiste keuze te maken om tussen de behandelingen door uw huid in conditie te houden.

 

Methode Auriège - Expert in CHRONOBIOLOGIE

Iedere 2 maanden kent Auriege een 'spotlightbehandeling' volgens de Chronobiologie, als onderdeel van een zorgvuldig samengesteld jaarprogramma, om de huid te blijven prikkelen en te activeren. Deze behandelingen houden rekening met de invloed van de seizoenen, uw huidconditie, uw levensomstandigheden en leeftijd, met als doel de huidconditie te verbeteren en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Het hart van de behandeling is het masker, welke steeds is aangepast aan het seizoen waarin wij ons bevinden. Uw leeftijd stijgt ieder jaar, maar het verouderen van uw huid kunt u vertragen door deze op de juiste wijze te voeden, te verzorgen en regelmatig te laten behandelen ! Het uitgangspunt hierbij is de tijdloze schoonheid van uw huid.

 

Kom naar Schoonheidssalon Beautique Totale voor een huidadvies-op-maat en laat uw huid behandelen met de weldadig verzorgende producten van Auriège. Bij iedere behandeling wordt uw huid bekeken en geanalyseerd en op deze manier krijgt uw huid iedere keer de perfecte behandeling aangepast aan de seizoenen (Chronobiologie). Ook krijgt u advies over het thuisgebruik van de verschillende producten, zodat wij samen aan een mooie huid werken en u zult het merken, uw huid gaat stralen !

 

 

AURIÈGE

 

 Salonbehandelingen

Chronobiologie
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernlid ANBOS  &

STIVAS-gediplomeerd

 
 ANBOS || Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring