Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor

natuurlijke & energetische Huidverzorging Huidverbetering Huidverjonging 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
 
 

Auriège

 

Methode Auriège

Expert in CHRONOBIOLOGIE

 

Methode Auriège - Expert in CHRONOBIOLOGIE

 

Iedere 2 maanden kent Auriege een 'spotlightbehandeling' volgens de Chronobiologie, als onderdeel van een zorgvuldig samengesteld jaarprogramma, om de huid te blijven prikkelen en te activeren. Deze behandelingen houden rekening met de invloed van de seizoenen, uw huidconditie, uw levensomstandigheden en leeftijd, met als doel de huidconditie te verbeteren en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Het hart van de behandeling is het masker, welke steeds is aangepast aan het seizoen waarin wij ons bevinden. Uw leeftijd stijgt ieder jaar, maar het verouderen van uw huid kunt u vertragen door deze op de juiste wijze te voeden, te verzorgen en regelmatig te laten behandelen ! Het uitgangspunt hierbij is de tijdloze schoonheid van uw huid.

 

Het unieke programma van Auriège
Ons hoogstaande verzorgingsmerk Auriège heeft als doel de conditie van de huid te behouden, zodat deze er stralend en gezond uitziet.

Enkele jaren geleden is uit onderzoek gebleken dat de huid veel afwisseling nodig heeft. Eigenlijk is het heel logisch want ons lichaam kan ook niet op eenzijdige voeding leven, veel afwisseling is erg belangrijk voor een lang en gezond leven. Dit geldt dus ook voor onze huid, wanneer we steeds dezelfde crème gebruiken, begint de huid hieraan gewend te raken en heeft op een gegeven moment voldoende van die ene werkstof die in die crème zit. Wanneer we vaak afwisselen met crèmes blijft de huid in optimale conditie en krijgt onze huid alles wat die nodig heeft.

Ook heeft Auriège gekeken naar de seizoensinvloeden op onze huid. Ze hebben onderzocht welk seizoen welke invloed heeft op onze huid. Bijvoorbeeld de koude buitenlucht in de winter, de centrale verwarming, de krachtige zonnestralen in de zomer en het gebruik van de airconditioning hebben allemaal invloed op de conditie van de huid. Zo heeft elk seizoen zijn eigen weersinvloeden en al die weersinvloeden hebben weer een effect op de huid.

 

Kom naar Schoonheidssalon Beautique Totale voor een huidadvies-op-maat en laat uw huid behandelen met de weldadig verzorgende producten van Auriège. Bij iedere behandeling wordt uw huid bekeken en geanalyseerd en op deze manier krijgt uw huid iedere keer de perfecte behandeling aangepast aan de seizoenen (Chronobiologie). Ook krijgt u advies over het thuisgebruik van de verschillende producten, zodat wij samen aan een mooie huid werken en u zult het merken, uw huid gaat stralen !

 

Het Chronobiologie programma van Auriège:

 

Hydra Temps

Januari- februari

Hydrateren

Huidbarrière herstellen

Gelaatsverzorging om de zichtbare huidveroudering, veroorzaakt door koude en forse temperatuursverschillen, in de vorm van droogtelijntjes en dehydratatie te bestrijden en weg te werken; tevens zeer geschikt voor een vochtarme huid.

Eclat Temps

Maart - april

Zuurstof toedienen

Ontgiften

Om de huid extra energie te geven na de winter/tevens zeer geschikt voor een rokershuid.

Structu R Temps

Mei - juni

Restructureren

Glad maken

Egaliseren

Om de huid te wapenen tegen het ontstaan van mimieklijntjes onder invloed van zonlicht; tevens zeer geschikt voor een huid met expressielijntjes.

Regen R Temps

Juli - augustus

Regenereren

Herstellen

Verzachten

Om de schade die onder de invloed van UV-straling ontstaan is te repareren; tevens zeer geschikt voor een huid met beschadiging door de zon.

Anti-Temps

September - oktober

Anti verhoorning

Verstevigen

Liften

Om de overmatige verhoorning na de zomer te verwijderen;  tevens zeer geschikt voor een verslapte huid.

Nutri Temps

November - december

Vitamines/voeden

Weerstand opbouwen

Revitaliseren

Om de huid extra voeding te geven en weerstand te verhogen ter voorbereiding op de winter; tevens zeer geschikt voor een doffe, futloze huid.

 

 

AURIÈGE

 

 Auriège Salonbehandelingen

Chronobiologie

Webshop

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernlid ANBOS  &

STIVAS-gediplomeerd

 
 ANBOS || Huisregels || Disclaimer / Copyright