Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 
 

Derma

Cupping Massage

met

siliconen vacuŁm Cups

 

Ontspannen mooi met Derma Cupping Massage

 

Derma Cupping Massage is een vereenvoudigde en modernere versie van oude Chinese Cupping therapie en wordt gedaan m.b.v. siliconen vacuŁm cups. In het Verre Oosten wordt gebruik gemaakt van verschillende traditionele massagetechnieken, die door de eeuwen heen hun werking hebben bewezen. Gebaseerd op deze techniek is de Derma Cupping Massage ontwikkeld. Deze buitengewone behandeling met aangename siliconen cups in combinatie met warme aromatische oliŽn verdrijft spanningen uit het lichaam en verbetert de huidconditie.
 

Derma Cupping massage is een langzame en ontspannende massage met het gebruik van siliconen cups, die ervoor zorgen dat de huid en het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue massage, Zweedse massage en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. Het is vergelijkbaar met de werking van warme compressen, maar heeft een veel beter effect met meer resultaat. D.m.v. cupping massage trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt zo gereinigd en afgevoerd. De siliconen cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft vanwege de doorbloeding een lichte roodheid maar deze is niet blijvend.

Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuŁm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking en levert ongelooflijke resultaten op ! Door het creŽren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid weer op gang.

CliŽnten ervaren vaak tintelingen en een diepe ontspanning tot lang na de behandeling. Derma Cupping Massage heeft op het zenuwstelsel danook een kalmerend effect.

 

De therapeutische werkingen van de behandeling van de huid met de Cups zijn:

 • Het activeren van de huidstofwisseling

 • Het verbeteren van de elasticiteit van de huid

 • Blokkades worden opgeheven

 • Gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd 

 • Het verbetert de spierspanning

 • Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie 

Er zijn verschillende massages met de Cups mogelijk:

 • Facial Cupping Massage

 • Back Cupping Massage

 • Body Cupping Massage

FACIAL CUPPING MASSAGE                                                                                          

De Facial Cup heeft een stimulerende werking van de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid weer op gang. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen. Gezicht, hals en decolletť worden intensief behandeld.

 

Werking:

 • Verbetert en verzacht littekenweefsel

 • Het verster