Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor

natuurlijke & energetische Huidverzorging Huidverbetering Huidverjonging 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   

 

 

BioSkinSmoothing®

 

Biologische rimpel- en littekencorrectie &

verwijderen van huidoneffenheden

 

De behandeling met het BioSkinSmoothing® apparaat

leidt in enkele sessies al tot opzienbarende resultaten

 

BioSkinSmoothing® helpt rimpels en fijne lijntjes, (acne)putjes en littekens die op de huid liggen te vervagen en couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen. Het innovatieve BioSkinSmoothing apparaat, met 24 karaats gouden 'Smoothers', activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad !

 

Rimpel- & littekencorrectie

BioSkinSmoothing® is een natuurlijke methode om oneffenheden als littekentjes die op de huid liggen, couperose en steelwratjes effectief te behandelen. Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van speciale apparatuur. Het BioSkinSmoothing apparaat geeft een hoogfrequent signaal (afgestemd warmtesignaal) aan de huid via een 24 karaats gouden, steriele 'Smoother' (een soort lepeltje). Dit signaal heeft een verstrakkend en vergladdend effect op de behandelde huidzone.  

 

Door het hoogfrequente signaal dat via de gouden 'Smoother' naar de huid gaat:

 • worden de vezels rond de rimpel samengetrokken en verstrakken, waardoor er een lift- en 'stretch'effect op de rimpel ontstaat;

 • wordt de doorbloeding verbeterd;

 • wordt de huid gepeeld op een gecontroleerde manier;

 • wordt de huid gestimuleerd in de vorming van collageen;

 • wordt de huidstructuur verfijnd.

Wanneer/waarom wordt BioSkinSmoothing® toegepast ?

Als de huid niet voldoende kracht heeft om zelf de rimpel op te vullen of als de rimpels heel fijn zijn en dicht bij elkaar liggen of bij korte diepe rimpels. Littekentjes die OP de huid liggen of (acne)putjes kunnen uitsluitend behandeld worden met de BioSkinSmoothing techniek.

 

Biologische huidverjongingsbehandeling

Het BioSkinSmoothing apparaat is een apparaat dat door middel van warmte in de onderste huidlaag het collageen in de huid stimuleert. Dit gebeurt met behulp van een 'Smoother' (klein gouden lepeltje) dat op de rimpel of het litteken wordt gezet. Vervolgens wordt met behulp van een soort radiogolven via het gouden lepeltje warmte naar de diepste huidlagen gestuurd. Die lagen trekken daardoor samen, waardoor aan de buitenkant het verstrakkende effect optreedt. De structuur van de huid verfijnt en de doorbloeding verbetert.

 

BioSkinSmoothing® is zeer geschikt voor de behandeling van:

 • Atrofie: putjes (bijvoorbeeld van acne), alles dat dieper dan het huidoppervlak ligt.

 • Hypertrofie: littekens die op de huid liggen (hypertrofische littekens), alles dat hoger dan het huidoppervlak ligt.

 • Rimpels en fijne lijntjes.

 • Couperose, Spider Naevus/Spinnaevi (gesprongen adertjes) en Acne Rosacea.

 • Bloedblaasjes.

 • Fibromen (steelwratjes ) en ouderdomswratten.

 • Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken.

BioSkinSmooting® behandeling

Met speciale technieken wordt de huid direct naast de rimpel vlakker gemaakt zodat de diepte van de rimpel volledig verdwijnt. Er wordt via de 24 karaats gouden 'Smoother' een afgestemd warmtesignaal aan de huid gegeven waardoor de vezels rond de rimpel/het litteken zich gaan samentrekken en verstrakken. Hierdoor ontstaat een 'stretch-effect' op de rimpel. Het is een intensieve en natuurlijke manier om de huid aan te zetten tot aanmaak van collageen (=huideigen rimpelopvuller). Hierdoor vullen rimpels zich met huideigen materiaal op, vlakken littekens af, wordt een liftend effect van de huid bereikt en de totale conditie van de huid verbetert.

Het voordeel van deze behandeling is dat de huid onbeschadigd blijft en er alleen een roodheid optreedt die - afhankelijk van het huidtype - binnen een uur weggetrokken is. Na de behandeling kan de behandelde plek soms een soort schaafwondje vormen. Een speciale creme zorgt voor een snel herstel. U kunt thuis een speciale 'Covercreme' gebruiken. Deze medische camouflage is vrij van parfum en bevat een total-sunblock !

Camouflage kan tevens uitkomst bieden bij huidverkleuringen zoals: wijnvlekken, couperose, pigmentvlekken en vitiligo.

Wij maken gebruik van camouflageproducten die water- en veeg-vast zijn en aangepast zijn op het huidtype en de plaats die behandeld moet worden.

 

Eigenschappen van de medische camouflage Covercrème:

 • is zelfs geschikt voor een beschadigde huid (bevat een medische samenstelling)

 • bevat een total-sunblock factor 100, de huid is direct beschermd tegen UV-licht

 • bevat geen geurstoffen

 • is als lokale camouflage of als totale foundation te gebruiken

 • is waterproof

 • werkt de hele dag

 • is dierproefvrij

Resultaat

Het resultaat van de BioSKinSmoothing® methode is direct zichtbaar. De methode heeft haar werkzaamheid bewezen.  De biologische leeftijd van de huid wordt als het ware teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dit 'eerdere moment' verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, leefgewoontes en huidverzorging. Om een goed resultaat te behouden kan men het beste enkele behandelingen 1 à 2x per jaar herhalen. 

 

Verwijderen van couperose & fibromen etc...                                                       

BioSKinSmoothing® is ook geschikt speciaal voor het coaguleren (smelten van eiwitten) van uiterlijk zichtbare en daardoor ook storende adertjes zoals bij couperose en het verwijderen van fibromen (steelwratjes). Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. D.m.v. een gouden naald worden de adertjes 'aangestipt' en wordt een stroompje afgegeven wat het adertje coaguleert. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes dus zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Om couperose en spinnaevi zo lang mogelijk te laten verdwijnen, is bescherming en versteviging van de vaatwandjes aan te raden.

De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein gouden naaldje concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt ! Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Bloedvatafwijkingen (zoals: couperose, bloedblaasjes, acne rosacea en spider naevus) kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd worden en (steel)wratjes kunnen worden losgemaakt. Pigmentaties kunnen effectief uit de huid verwijderd worden. De overpigmentatie wordt als het ware met de BioSkinSmoothing methode uit de huid  'geschraapt '. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt. Als het korstje er afvalt is het vlekje verdwenen. (Er wordt absoluut niet met naalden in de huid geprikt of wat danook!) Er wordt alleen zeer plaatselijk behandeld, op de plek waar de huidaandoening zich bevindt. Omliggend huidgebied wordt niet meebehandeld danwel aangetast of wat danook ! U zult versteld staan van het (direct zichtbare) resultaat. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Binnen een paar minuten van uw couperose af, zonder laser of chemische middelen ! Deze unieke revolutionaire manier van couperose verwijdering heeft geen nadelige gevolgen voor uw huid ! In tegenstelling tot laser waarbij pigmentvlekken of juist witte vlekken kunnen ontstaan; gaat u met een gerust hart de salon weer uit.

 

Tarieven:

Couperose, (steel)wratjes, pigmentaties verwijderen per 10 min. v.a. € 27,50

Behandeling van littekens, fijne rimpels of lijntjes per 10 min. v.a. € 35,00

 

Kleine zone: tot max 6 rimpels € 70,00 per behandeling, bijvoorbeeld: frons òf neus-lippenlijn.

Middel zone: vanaf 6 tot 12 rimpels € 95,00 per behandeling, bijvoorbeeld: frons èn liplijn samen.

Grote zone: meer dan 12 rimpels €140,00 per behandeling, bijvoorbeeld: heel mondgebied, ooggebied en frons.

 

Kuur van 5 behandelingen kleine zone € 350,00

Kuur van 5 behandelingen middel zone € 415,00

Kuur van 5 behandelingen grote zone € 670,00

 

Korting op behandelprijs
Indien u de volledige kuur van 5 behandelingen bij de 1e behandeling betaald ontvangt u 10% korting op de totale kuurprijs !

Kom gerust vrijblijvend langs voor een adviesgesprek (tijdens ons inloopspreekuur op een vrijdagavond), hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

Voorzorg vóór behandeling van: Couperose - Fibromen - Acne Rosacea - Bloedblaasjes - Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken en/of Ouderdomswratten:

 • 1 Dag voorafgaand aan de behandeling mag u geen alcohol drinken ! Dit omdat: alcohol het bloed verdunt en de huid tijdens de behandeling daardoor makkelijker kan gaan bloeden; bloed door alcohol minder snel stelpt en evt. wondjes hierdoor langzamer genezen.

Nazorg na behandeling van: Couperose - Fibromen - Acne Rosacea - Bloedblaasjes - Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken en/of Ouderdomswratten:

 

 • De huid mag de eerste 48 uur na de behandeling niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna en alle andere zaken die de doorbloeding stimuleren. Geparfumeerde produkten dienen vermeden te worden.

 • U mag minimaal 2 weken de behandelde huid niet blootstellen aan zon of zonnebank (i.v.m. evt. pigmentvorming).

 • Het behandelgebied dient minimaal 2 weken en maximaal 8 weken (dit is persoonsafhankelijk) te worden beschermd met een sunblock (beschermingsfactor 25 of hoger).

 • De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden (om littekenvorming te voorkomen) de korstjes moeten er ècht vanzelf afvallen !

 • Na 48 uur mag de huid (indien nodig) gecamoufleerd worden.

 

Voordelen van BioSKinSmoothing® ten opzichte van andere behandelingen (zoals bijv. laser) zijn:

 • Minder pijnlijk.

 • Geen bloed tijdens behandeling.

 • Minder kans op pigmentatie.

 • Sneller herstel.

 • Zeer gecontroleerd werken.

Bij twijfel kan het nodig zijn dat u uw huisarts of specialist raadpleegt omtrent de aard van een aandoening (bijv: Acne Rosacea) en een schriftelijke toestemmingsverklaring van uw huisarts of specialist overlegt.

 

Voor elke BioSkinSmoothing behandeling is er een apart protocol voorzien en is het noodzakelijk om eerst een (vrijblijvend en gratis) intake gesprek met huidanalyse te laten plaatsvinden om zo het verloop van de behandeling met u te kunnen bespreken.

Alvorens we starten met de behandeling zal er een 'Informed Consent' formulier middels een vragenlijst door u ingevuld en ondertekend dienen te worden, over evt. huidproblemen, medicijngebruik, etc...

 

BioSkinSmoothing is een met succes beproefde biologische behandelmethode en kan bij rimpelbehandeling

prachtig gecombineerd worden met de Face Setting methode... voor een nòg beter, sneller en mooier resultaat ! 

Face Setting in combinatie met BioSkinSmoothing geeft perfecte resultaten bij het zgn. 'plooirokje' rond de mond.

                                                   

 

BEHANDELINGEN

 

Duobehandeling

 Auriège Salonbehandelingen

Wellness Behandelingen

Bruids Make-Up

Ontharing

 

KUURBEHANDELINGEN

 

DuoLift

VDF DermaLift

Mesotherapie

Bio-Phyto Peeling

BioSkinSmoothing®

VDF DermaLift Lymfedrainage

LHE® Facial Toning Device

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernlid ANBOS  &

STIVAS-gediplomeerd

 

 ANBOS || Huisregels || Disclaimer / Copyright