Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   
 

Cryssage

Aromatische Edelstenen Massage

 

Wellness-massage

met warme en koude edelstenen

 

 

ontspannend - balancerend

 

Cryssage is een unieke aromatische wellness-massage met warme en koude edelstenen !

Tijdens de edelsteenmassage wordt tevens gebruik gemaakt van een speciale massage-olie. Door de verschillende werkingen van de edelstenen, warmte, kou en aangepaste etherische oliŽn is dit een geweldige ontspannende en balancerende behandeling.

Deze buitengewone behandeling met warme en koude edelstenen in combinatie met hoogwaardige, warme oliŽn verdrijft spanningen uit het lichaam, verbetert de huidconditie en geeft een weldadige innerlijke rust. Gezicht, hals, decolletť en niet te vergeten, nek- en schoudergebied worden intensief behandeld, maar ook een weldadige rugmassage of totale lichaamsmassage met edelstenen behoort tot de mogelijkheden. Cryssage is een unieke aromatische edelstenenmassage waarin verzorging en ontspanning hand in hand gaan.

U wordt in deze behandeling ondergedompeld in bruisende vitaliteit en diepe ontspanning. Tijdens de Cryssage behandeling wordt de huid behandeld met pure edelstenen in combinatie met massagetechnieken uit oosterse en westerse culturen. Een bijzondere ervaring die u zal verrassen ! 

 

Aromatische essentiŽle oliŽn & edelstenen

De huid verwennen met essentiŽle olie en edelstenen is als het ware een super beauty behandeling ! De huid gaat stralen, wordt steviger en verlevendigt. De huid krijgt met de edelsteenmassage een zeer goede doorstroming en is voor elk huidtype geschikt. Ook bij huidproblemen is de combinatie van edelstenen en essentiŽle oliŽn zeer effectief.

Edelstenen en essentiŽle oliŽn geven energie die direct uit de natuur afkomstig is !

Tijdens een Cryssage behandeling vindt er een energie-uitwisseling plaats tussen de essentiŽle olie, edelstenen en de mens. Bij de edelsteenmassage wordt individueel gekozen voor essentiŽle oliŽn die de persoon op dat moment aangenaam vindt en wordt gewerkt met stenen die men intuÔtief kiest. Met warme en koude edelstenen behandelen we huid, chakra's en drukpunten. Dit heeft een krachtig en positief effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De edelsteen massage-oliŽn versterken de werking van de edelstenen. Bij de Cryssage behandeling worden de speciaal uitgekozen stenen ook op de chakra's van het lichaam gelegd. Deze holistische massage is niet therapeutisch maar werkt ontspannend en balancerend ! Na een Cryssage behandeling ben je zeer ontspannen en meer in balans. De gevolgen van deze massage op het lichaam zijn zeer intens, ze verhelderen, reinigen en versterken het lichaam en maken je ziel frisser en vreugdevoller. Na iedere massage worden de stenen goed gereinigd, ontladen en weer opgeladen.  

 

Tijdens de aromatische edelsteenmassage werken de essentiŽle oliŽn en de edelstenen eerst reinigend/zuiverend en daarna voedend. Na een edelsteenmassage voelt iemand zich vol nieuwe energie en innerlijke rust. Negatieve energie wordt omgezet in positieve energie! De 'dansende massage' van edelstenen is een combinatie van geur, kleur en licht ! Geur, vanwege het gebruik van aromatische oliŽn, kleur en licht vanwege de stenen waarmee wordt gemasseerd. En het ritmisch bewegen van de stenen lijkt op dansen. Een unieke combinatie die stress en de nadelige gevolgen daarvan kan verminderen. De aromatische edelsteenmassage kan een fantastische energetische aanvulling zijn omdat deze massage het lichaam voedt met een synergie van geuren, kleuren en kwartsenergie. Edelsteenmassages zijn de mooiste kunst, de invloed van geneeskrachtige stenen te ervaren, u ontplooit het gehele genot van elke gave van de aarde, die in stenen en edelstenen zijn opgesloten.

 

Eeuwenoude behandeltechniek op basis van warme en koude edelstenen
Cryssage is gestoeld op een eeuwenoude behandel- en massagemethodiek, waarbij huid, chakra's en drukpunten worden behandeld met warme en koude edelstenen. De verschillende werking van edelstenen, gekoppeld aan warmte, kou en aangepaste etherische oliŽn zorgen voor een ontspannende en balancerende behandeling van gezicht, hals decolletť, nek en schouders.
Edelstenen bezitten een samengeperste energie. Zij beÔnvloeden ons door hun trillingen en kleur. Zij versterken ons aura en activeren onze inwendige balans. Edelstenen werken met hun positieve eigenschappen op de meest uiteenlopende fysische en psychische onregelmatigheden.

    

Cryssage, voor iedereen die in beter contact met zichzelf

wil komen en diepe ontspanning wil ervaren !

Werking van de edelstenen massage:

 • Ontspannend

 • Comfortabel

 • In balans brengend

 • Vermindert en verdooft zenuwpijn.

 • Intensieve ontspanning van de nekspieren.

 • Ontspannende en balancerende behandeling voor lichaam en geest !

Voor uw huid: een vriendelijke stimulatie van de huidfuncties door gebruik te maken van koude en warme temperaturen helpen de huid:

 • afvalstoffen te verwijderen

 • ondersteunend te werken bij celvernieuwing

 • gezonde cellen en weefsels te produceren waardoor het celmetabolisme toeneemt

 • er jonger uit te zien doordat lijntjes worden verzacht

 • te zorgen voor een gebalanceerde huidskleur

 • de poriŽn te verfijnen.

Kristallen en essentiŽle oliŽn: deze twee samen versterken het balancerende en ontspannende effect !

 

Er zijn 2 Cryssage edelsteenmassages :

 • Gelaat, hals & dťcollete  (Ĺ uur)                                                                     

 • Rug, nek & schouders  (Ĺ uur)                                       

Indien er contra-indicaties voor massage zijn dient u die altijd vooraf bij ons te melden. Schoonheidssalon Beautique Totale is niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor evt. toegebracht zou kunnen worden. Raadpleeg ruim vůůr de afspraak bij twijfel altijd uw huisarts of specialist. Net als de meeste andere massages is