Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 

DuoLift

Softpeeling
Radio Frequent

Ultrasound

Luminologie®

 

 

DUOLIFT... nr. 1 in professionele gelaats- en lichaamsverzorging !

 

Duolift een Advance Derma Methode (ADM)

 Symbiose van geavanceerde Technologie en Dermo-cosmetica

 • Advance: de combinatie van de meeste doeltreffende technieken zoals: soft-peeling, ultrasonen en luminologie.

 • Derma: exclusieve cosmetische formules met een veelvoudige werking 'made in France' die het resultaat zijn van de laatste innovatie van de dermo-cosmetologie.

 • Method: volledige behandelingsprogramma's die salonbehandelingen (door officieel erkende DUOLIFT-deskundigen) combineren met dagelijkse thuisverzorging.

Wij bieden u het natuurlijke alternatief voor inspuitingen en cosmetische chirurgie: Het DUOLIFT concept !

Het DUOLIFT Concept is een (in Frankrijk ontwikkeld) uniek totaalconcept dat het resultaat is van ruim 8 jaar onderzoek. Het biedt zichtbare, onmiddellijke en langdurige resultaten; Schitterende teint, ongelofelijke zachte huid, duidelijk omlijnde gelaatsomtrek, gladgestreken oogomtrek, minder diepe groeven en een strakkere huid ! DUOLIFT maakt de huid bij iedere behandeling voller, steviger en elastischer. Het resultaat wordt gegarandeerd door een perfecte synergie tussen de biologische effecten van ultrasound, kleur- en lichttherapie, en de actieve bestanddelen van geselecteerde cosmetica-produkten. De DUOLIFT is danook hèt alternatief voor diegenen die geen risicovolle ingrepen zoals cosmetische chirurgie, inspuitingen, laserbehandelingen of chemische peelings willen ondergaan om rimpelvorming langdurig te laten verdwijnen en huidveroudering een halt toe te roepen.

 

Een integraal huidverbeterende behandelmethode m.b.v. 4 afzonderlijk toegepaste technieken:

Softpeeling – RadioFrequent  – Ultrasound en Luminologie® (LED kleur- en lichttherapie) geschikt voor gelaat en lichaam.

DUOLIFT biedt een huidverzorging die comfort en plezier koppelt aan doeltreffendheid bij uw huidverbetering !

De afgelopen jaren heeft onze schoonheidsspecialiste met de DUOLIFT gewerkt tot groot enthousiasme van haar klanten.

Bij de DUOLIFTbehandeling of huidtherapie wordt het directe resultaat voor huidverbetering gegarandeerd door een perfecte samenwerking tussen de biologische effecten van Softpeeling, RadioFrequent, Ultrasound en Luminologie® (LED kleur- en lichttherapie) en de actieve bestanddelen van geselecteerde huidverzorgingsproducten. Ultrasound zijn ultrasone geluidsgolven die zó hoog zijn dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. De DUOLIFT is geschikt voor iedereen en kan ook als intensieve huidtherapiekuur gegeven worden. Het gelaat herwint een jongere, frissere en gezondere uitstraling en wordt als het ware gemodelleerd. Het stimuleert collageen en elastine (de huideigen 'rimpelopvullers'), celvernieuwing en microcirculatie.
 

Peeling, hydratatie, anti-rimpel, lifting en draineren.

 • Peeling (Micronisatie d.i. een verstuiving zonder warmteverlies) wordt de lotion omgevormd in micro-druppeltjes die worden afgevoerd.

 • Sonoforese (hydratatie) wordt een akoestische druk uitgeoefend door de ultrasone geluidsolven waarvan de moleculen dwars door de gel de doordrongen weefsels duwen.

 • Anti-rimpel (ontvezelend) de moleculaire wrijvingen, die door de geluidsgolven veroorzaakt worden, voorkomen de vorming van vezels. Dit effect is vooral interessant voor de behandeling van rimpels.

 • Lifting (stimulatie v.d. stofwisseling) De geluidsenergie verwerkt een sterke toename van de stofwisseling in de weefsels. Opmerkelijk is het terug werkzaam maken van de fibroblasten en de kwalitatieve verhoging v.d. productie van weefselcollageen.

 • Draineren (microcirculatie) afvoeren van afvalstoffen.
  Stap binnen in de wereld van Advance Beauty en ontdek een vooruitstrevend concept, volledige oplossingen, voor elke huidtype.
  Elke verzorging, die comfort en plezier koppelt aan doeltreffendheid, is een ware verademing.

Voor een effectief resultaat wordt ( afhankelijk van het probleem of huidtype) een kuur van 6 tot 12 behandelingen aangeraden.

 

DUOLIFT geeft dàt extra meer waar gewone, klassieke cosmetica stopt ! Duidelijk resultaat vanaf de 1e behandeling. Werkt via ultrasone trillingen om de producten dieper de huid in te sluizen, rimpels te doorbreken, poriën te verfijnen en de huid gladder/egaler te maken. Het maakt de gelaatsspiertjes weer actief zodat er een liftend effect ontstaat.

De DUOLIFTbehandeling zorgt voor direct zichtbare en voelbare huidverbetering en is hierdoor niet alleen zeer effectief maar ook ontspannend.

 

DUOLIFT huidtherapie wordt o.a. toegepast voor:

 

REVOLUTIONAIRE GELAATSVERZORGING

 • Anti-stress en huidontspannend

 • Vermindering van rimpels, pigmentvlekken en vervagen van lijntjes

 • Vermindering van (vocht)wallen en donkere kringen bij de ogen

 • Huidbehandelingen van en huidverbetering bij: acne, onzuivere, gemengde- en vette huid.

 • Huidproblemen zoals: onzuiverheden en littekenbehandeling

 • Minimalisering van roodheid (geschikt voor zeer gevoelige huid)

 • Totale huidverzorging, hydratatie en huidverbetering voor alle huidtypes ! (zowel voor vrouwen als mannen)

 • Een volwaardige vervanging van een chirurgische facelift en botox-inspuitingen

 • Verstevigen of liften van de huid

 • Ideaal als 'minilift' voor een feest of speciale gelegenheid

   

  Uit ervaring hebben we gezien dat bij regelmatig onderhoud de resultaten blijvend zijn en nog verbeteren !


  Symbiose van geavanceerde Technologie en Dermocosmetica

   

  Het gezicht- en lichaamsverzorgingssysteem van de DUOLIFT is de geslaagde combinatie van 4 afzonderlijk toegepaste technieken:

   

  • Softpeeling 

  • RadioFrequent

  • Ultrasound

  • Luminologie® (Kleur- en Lichttherapie)

   

  Softpeeling - dieptereiniging
  Een huidverzorging met een dieptereiniging van de huid. Deze huidverzorging wordt gerealiseerd door het verwijderen van dode huidcellen, onzuiverheden en vervuiling met een ultrasound peelingspatel. Hierdoor heeft u veel minder last van het evt. verwijderen van comedonen (mee-eters). Elke DUOLIFT behandeling start met een Softpeeling: de huid wordt ultradiep gereinigd d.m.v. ultrasone spatelreiniging. Maar liefst 28.000 geluidsgolven per seconde verpulveren vet, vuil en dode huidcellen ! Zelfs talgpropjes en zwarte puntjes worden zonder enige moeite rigoureus verwijderd, waarbij u een verstuivend effect zal waarnemen. Deze huidstimulatie zorgt voor een zeer werkzame softpeeling, een verbluffend vochtherstel en aangename gezichtsgymnastiek. Een dieptereiniging van de huid wordt verkregen door de eliminatie van dode huidcellen, onzuiverheden en vervuiling. In tegenstelling tot alle andere vormen van peeling is er hierbij geen enkele contra-indicatie en is DUOLIFT geschikt voor iedereen en voor alle huidtypen !

   

  RadioFrequent - huidverstrakking

  D.m.v. de aangename warmteverdeling van de radiofrequentie sonde (300 à 500 KHz met een warmte van 37 graden), worden de interne weefsels dusdanig verwarmd dat een samentrekking van de bestaande collageenvezels ontstaat, waardoor binnen enkele weken (in kuurverband) vanuit de fibroblasten de groei van nieuw collageen en elastinevezels teweeg wordt gebracht. Daarnaast wordt de huid voller door de hyperaemie die een verhoging van het water richting de oppervlakte van de huid veroorzaakt. Instant rehydratatie en topsport voor de huid !
  Voor het remodelleren van de diepere lagen van de opperhuid, een soepeler en veerkrachtiger huid. Met radiofrequentie wordt elke centimeter van de huid actief gestimuleerd waardoor deze nog meer resultaat oplevert dan enkel een bindweefselmassage. Voor een lifteffect zonder chirugie dankzij een interne verwarming van de weefsels die zorgt voor de samentrekking van de bestaand collageenketens en de groei van nieuwe collageenvezels.


  Ultrasound - insluizen van werkstoffen
  Ultrasound bevordert de opname van dermo-cosmetische bestanddelen en heeft ook biostimulerende eigenschappen die de natuurlijke celvernieuwings-processen van het huidweefsel opnieuw stimuleren. Dit noemt men MESO-ESTHETICA. De 
  DUOLIFTsondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen een micromassage teweeg. De nauwelijks voelbare microstroom spoort de huid aan tot de aanmaak van nieuw collageen en elastine wat de huid verstevigt en er voor zorgt dat rimpels zich met lichaamseigen stoffen gaan opvullen; er vindt een 'bio-lifting' plaats. De biologische effecten van deze sondes begunstigen daardoor het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. Het grootste voordeel van ultrasone geluidsgolven is Sonoforese: het insluizen van werkstoffen, doordat de ultrageluidstrillingen de huidlagen hebben opengemaakt zodat de werkstoffen tot in de lederhuid kunnen binnen dringen. De sonoforese draagt dus bij aan huidverbetering. Het inwerken van de cosmetica wordt verbeterd en laat de belangrijke synergie tussen actieve werkstoffen en de metabolische stimulatie toe. Deze vorm van huidverzorging geeft de huid kracht en stevigheid.

   

  Luminologie® - LED Kleur- en Lichttherapie
  Luminologie, uitgestraald door onze behandelingssondes, levert gekleurde en opwekkende energie volgens de principes van de CHROMOTHERAPIE. LED Kleur- en Lichttherapie is tegenwoordig danook een echte behandelings-techniek geworden dankzij de hyperlichtgevende diodes (LED). Micro Soft Laser Probe met Luminologie® is eigenlijk een combinatie van electrostimulatie, kleur- en lichttherapie en soft laser en maakt een zeer effectieve behandeling van diepe rimpels mogelijk. De biologische effecten van deze DUOLIFTsondes begunstigen het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. De softlaser activeert de eigen 'repair-cellen' in de huid en wordt ingezet bij diepe probleemzones en futloos huidweefsel, verhoogt de huidactiviteit aanzienlijk en zorgt voor diep weefselherstel. Het aanzien van de huid wordt zelfs in de dagen na de behandeling nog voortdurend verbeterd. Elke actie bij de DUOLIFT huidtherapie wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid wordt verspreid, het beoogde huidverbeteringsresultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op het psychische vlak.  

DUOLIFT... de symbiose van geavanceerde technologie en dermocosmetica ! Het antwoord om rimpels en kraaienpootjes te vervagen, uw gelaat te hermodelleren, uw huid te hydrateren en de behandeling voor de gemengde en de vette huid…

 

Kan jouw huid wel een oppeppertje gebruiken ? Ga voor een DuoLift gezichtsbehandeling ! Laat je huid weer stralen en zie er meteen na 1 behandeling al beter uit ! De behandeling bevordert de doorbloeding, terwijl de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door micro-massage i.c.m. LED-licht ! In deze verstevigende behandeling wordt je huid eerst grondig gereinigd en door middel van een spatelpeeling ontdaan van dode huidcellen. Hierna volgt een aan het huidtype en huidconditie aangepaste gel of serum welke door ultrageluidsgolven in combinatie met softlaser en kleur-& lichttherapie diep worden ingesluisd en kan de micro-massage van de DuoLift in combinatie met het ledlicht starten. 35 Minuten lang wordt je huid intensief door de DuoLift gemasseerd op verschillende huidlagen zodat je huid zijn eigen veerkracht weer terug krijgt !
De behandeling is nog een aantal dagen voelbaar, je huid voelt voller en veel steviger aan, is zichtbaar jonger en gelift en kleine rimpeltjes zijn verdwenen. De intensieve en liftende micro-massage heeft veel effect op de lange termijn !

 

Omdat u uniek bent, bieden wij u een behandeling-op-maat aan met 10 behandelprogramma's om u ZICHTBAAR goed in uw vel te laten voelen en LANGDURIG mooi te blijven !

 • Eyezone - Speciale behandeling voor de oogcontouren: gezwollen ogen, verslapte ooghuid, vochtwallen, donkere kringen, rimpeltjes, fijne lijntjes, droogtelijntjes en kraaienpootjes worden bestreden en zichtbaar verminderd ! De ooghuid wordt steviger en verstrakt ! Dit is dè ware lifting van overhangende oogleden zònder plastische of cosmetische chirurgie !Uw ogen vinden hun jeugd terug !

 • Beauté Flash - Verfrissende, reinigende behandeling waarin onzuiverheden verwijderd worden en de huid o.a. door de softpeeling, perfect gereinigd wordt. Daarna wordt er een hydratatie-gel de huid ingesluisd voor een optimale vochtregulatie. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Een frisse teint en een zachte huid in slechts 45 minuten is het resultaat !

 • Acné - Talgregulerende, reinigende behandeling waarbij de vette huid in balans gebracht wordt. Softpeeling en ultradiepe zuivering pakken acné grondig aan ! De huid wordt gereinigd en onzuiverheden verwijderd. Daarna krijgt de huid een zeewier collageen masker voor een intense hydratatie van uw huid waarbij collageen-gel de huid wordt ingesluisd gevolgd door een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Hierna is de teint frisser, rimpels als gevolg van uitdroging zijn uitgevlakt, de huid oogt weer glad en voelt fluweelzacht aan. 50% Verbetering na 15 dagen !

 • Skin Support - Uitermate effectieve huidverbeterende behandeling voor de normale huid met softpeeling & hydratatie in combinatie met ultrageluid, kleur- & lichttherapie en een hydraterend masker. Een èchte huidondersteunende behandeling waarbij de huid een enorme vochtboost krijgt, voller, compacter en steviger wordt ! Met direct zichtbaar resultaat wat nog dagen aanhoudt !

 • Whitening - Effectieve teintverhelderende behandeling voor donkere vlekken/pigmentvlekken in het gelaat. Door middel van een speciaal whitening serum in te sluizen in combinatie met ultrageluid, de kleur- & lichttherapie en het speciale anti-whitening masker vervagen pigmentvlekken als sneeuw voor de zon !

 • Stop Temps - Huidvernieuwende, reinigende anti-veroudering behandeling waarbij er na de softpeeling en het insluizen van de hydratatie-gel een aktieve, voedende, antiverouderings-gel wordt aangebracht die een gunstig effect heeft op het herstel van de huid, de vermoeidheid van de huid wegneemt en de weefsels voedt. Hierbij wordt een biolifting van de huid gedaan en een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. U ervaart een gevoel van zuiverheid, lichtheid, frisheid en stevigheid ! STOP de tand des tijds !

 • Lumin Eclat - Een intense hydratatie van de vette huid ! Talgregulerende, reinigende en hydraterende behandeling waarbij de vette huid weer in balans gebracht wordt. De huid wordt gereinigd en onzuiverheden verwijderd. Daarna krijgt de huid een zeewier collageen masker voor een intense hydratatie van de huid waarbij de collageen-gel diep wordt ingesluisd gevolgd door een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Hierna is de teint frisser, rimpels als gevolg van uitdroging zijn uitgevlakt en de huid oogt weer glad en voelt fluweelzacht aan.

 • DHEA Jouvance - Huidverstevigende, stimulerende, verjongende en reinigende anti-rimpelbehandeling voor de vermoeide huid. Hierbij krijgt de huid een speciaal Yam & Soya vliesmasker gevolgd door een anti-rimpelbehandeling en een lifting van de huid. Hiermee wordt er op de rimpels van het gelaat gewerkt. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Het gelaat oogt jonger en de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen. Dé anti-rimpelverzorging bij uitstek ! Resultaat direkt zichtbaar ! Ideaal als 'minilift' voor een feest of speciale gelegenheid !

 • Sculpt & Lift - Oppepbehandeling speciaal voor de rijpere en verslapte huid. Hierbij krijgt de huid een speciaal Collageen vliesmasker voor meer elasticiteit en stevigheid. Na de intensieve reiniging d.m.v. softpeeling en het verwijderen van onzuiverheden, wordt er een hydratatie-gel de huid ingesluisd. Vervolgens wordt er een voedende antiverouderings-gel aangebracht ter bevordering van o.a. de celregeneratie. Hiermee wordt er op de rimpels van het gelaat gewerkt en krijgt de huid een bio-lifting gevolgd door een lymfedrainage voor het bevorderen van de zuurstofopname door de weefsels wat tevens de afscheiding van metabole afvalstoffen stimuleert. 50 % Versteviging + 50 % Lifting = 100 % Efficiënt ! Ideaal als 'minilift' voor een feest of speciale gelegenheid !

Bij een maandelijkse onderhoudsbehandeling zal uw huid er het hele jaar sereen, ontspannen en stralend blijven uitzien.

Een geheim dat heel wat sterren dankzij DUOLIFT hebben ontdekt bij de schoonheidsspecialist.

Uit ervaring hebben we gezien dat bij regelmatig onderhoud de resultaten blijvend zijn en nog verbeteren !

Het DUOLIFT-concept berust volledig op de stimulerende werking van ultrasone golven. Ultrasone golven staan bekend om hun doeltreffende, snelle werking en gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in een pijnloze en effectieve behandeling van cellulite.

 

Concluderend kunnen wij stellen dat bij deze vorm van huidtherapie de DUOLIFT zeker bijdraagt aan huidverzorging en huidverbetering en bovendien wordt de gehele behandeling als zeer ontspannend ervaren.

Spectaculaire zichtbare resultaten reeds na 1 DuoLift behandeling !

Het resultaat is spectaculair en na 1 DuoLift behandeling al zichtbaar ! Om optimale resultaten te behalen, bieden we deze behandeling slechts in kuur aan, bestaande uit 6 of 12 behandelingen (1x per week) met aansluitend maandelijkse onderhouds behandelingen. We bereiken met deze methode zeer effectief centimeter verlies, versteviging van de huid en het onderhuidse bindweefsel. In combinatie met de dermabrasie (VDF BioLift methode) en ultrasound kan zelfs striae aanzienlijk verbeterd worden. Maar een losse behandeling is uiteraard ook mogelijk. Er is meteen zichtbaar resultaat aan het einde van elke behandeling ! De DuoLift behandeling wordt uitsluitend door onze DuoLift gecertificeerde schoonheidsspecialiste gegeven !

 

Korting op behandelprijs
Indien u de volledige kuur bij de 1e behandeling betaald ontvangt u 10% korting op de totale kuurprijs !

Kom gerust vrijblijvend langs voor een adviesgesprek (tijdens ons inloopspreekuur op een vrijdagavond), hieraan zijn geen kosten verbonden.

De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard !

Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan !  

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de DUOLIFT behandelingen aanbiedt. De behandeling is volledig VEILIG (volgens europese CE-norm goedgekeurd) en PIJNLOOS !

 

 

CHROMOTHERAPIE

 

DuoLift

PDT Led Skin Therapy

LHE® Facial Toning Device

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring