Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
 
 

Gemology

Mineral SkinCare

 

Salonbehandelingen

 

 

Treed binnen in het weergaloze universum van Gemology, waar massage niet alleen een ritueel is, maar het eindpunt van een zoektocht die gericht is op uw welzijn.
 

Unieke edelsteen massages
GEMOLOGY is pionier in huidverzorging op basis van edelstenen en biedt exclusieve en unieke gezicht- en lichaamsmassages met behulp van de meest prachtige edelstenen. Hiermee word je ondergedompeld in een unieke wereld van aangenaam zinnenprikkelende sensaties, dankzij de natuurlijke kracht van essentiële oliën met onweerstaanbare geuren
die bijdragen aan de ontspanning van body en mind. Tegelijkertijd ervaar je de energie van edelstenen op je huid in combinatie met de rijke GEMOLOGY anti-aging producten op basis van edele mineralen en halfedelstenen.

Deze edele mineralen strelen uw lichaam, rollen over uw huid en geven u een gevoel van overvloed en absoluut welzijn! Door ze over je huid te laten rollen middels speciale massagetechnieken, stimuleer je bepaalde processen, die zorgen voor onder andere meer stevigheid, een detox werking en een stralende teint. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden als energie- of juist rustgevende elementen. Dit is meer dan alleen huidverzorging, het is zich één voelen met edelstenen, een reis naar de luxueuze wereld van de edelstenen! Ontdek, onderga en ervaar deze unieke BELEVING !


De regenererende krachten van rozenkwarts, rotskristal en groene agaat

Rozenkwarts, rotskristal en groene agaat zijn stuk voor stuk edelstenen met krachtige regenererende- en effectieve anti-aging effecten op je huid. Niet voor niets dus dat GEMOLOGY specifiek deze prachtige edelstenen gebruikt voor een meer dan bijzondere gezichtsmassage behandeling. Edelstenen zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook een zeer diepe dimensie voor lichaam en geest vanwege hun hoge energetische ladingen.

 

Anti-aging energie
Ons gezicht bestaat uit acupressuurpunten die in verband staan met organen en hormonen. Door een massage met de GEMOLOGY edelstenen worden deze energiepunten op een doeltreffende wijze gestimuleerd. Door met de GEMOLOGY edelstenen over bepaalde zones op het gezicht te masseren, worden blokkades in de huid opgeheven, vindt er weer een energiedoorstroming plaats en wordt een gezonde celdeling gestimuleerd. Dit werkt ongekend ontspannend en verkoelend op je huid. Het bevordert tevens de jeugdigheid en de gezondheid van je huid. Het vermindert diepe rimpels, donkere kringen, wallen en verbetert de elasticiteit van je huid. Het eindresultaat is een betere doorbloeding, een mooiere teint en een gladdere en gezondere huid die opvallend straalt.


Een verjongende verwenreis naar de luxueuze wereld van de edelstenen

Het effect van de GEMOLOGY edelsteenmassages is ontspannend en tegelijkertijd vitaliserend voor zowel lichaam als geest. Gevoelens van stress of gejaagdheid worden verminderd en een nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. De huid ondergaat tijdens de massage een opzienbarende anti-aging metamorfose. De GEMOLOGY edelsteenmassage streelt en verjongt je huid en geeft je een gevoel van totale wellness en ultieme luxe. Het is meer dan alleen verzorging, het is een verjongende verwenreis naar de luxueuze wereld van de edelstenen !

 

Klassieke behandelingen - 45 min.

 • Gemology Malachite - hydraterende behandeling voor de droge huid

  De combinatie van Jade en Malachiet verheldert uw teint. Uw huid voelt comfortabel en goed gehydrateerd aan.

 • Gemology Rubis - talgregulerende behandeling voor de gemengde huid

  De talgregulerende werking van Robijn en Rode Jaspis onthult de glans van een gezonde en versterkte huid.

 • Gemology Lapis Lazuli - kalmerende behandeling voor de gevoelige huid

  De zachtheid van Saffier en Lapis Lazuli kalmeert uw huid. Uw teint wordt helder, uw huid is beschermd.

 • Gemology Amber - stimulerende behandeling voor alle huidtypen

  Deze nieuwe verzorging met Blauwe Amber beantwoordt aan alle vitale functies van de huid. De huid is helderder, steviger en beschermd.

 • Gemology Tourmalin - verstevigende behandeling voor de rijpe huid

  De combinatie van Diamant en Toermalijn laat de glans van de huid herleven en maakt uw gelaatstrekken gladder. Uw huid hervindt haar stevigheid en welzijn.

Luxe behandelingen - 60 min.

De Luxe Behandelingen zijn bovengenoemde Klassieke Behandelingen uitgebreid met een WELKOMSTMASSAGE èn een unieke edelsteenmassage van gelaat en hoofdhuid!

 

Premium behandelingen - 75 min.

De Premium Behandelingen zijn de Luxe Behandelingen uitgebreid met een speciaal salonmasker!

 • Gemology Malachite - Luxe behandeling met Malachiet voor de droge huid

  De luxe van een verzorging die alle glans van uw huid onthult, door een regenererende, hydraterende en voedende behandeling.

 • Gemology Amethist - Luxe behandeling met Amethist voor de gemengde huid

  Het raffinement van Amethist om de nuances van de samengetrokken, verfijnde en egale huidkorrel te onthullen.

 • Gemology Smithsonite - Luxe behandeling met Smithsoniet voor de gevoelige huid

  Onmiddelijk het comfort van een perfect beschermde huid. De gekalmeerde huid hervindt al haar natuurlijke schoonheid en gezonde glans.

 • Gemology Diamond - Verzorgende masker-behandeling met diamant voor de rijpe huid

  Het masker bevat het hoogste concentraat werkzame bestanddelen voor een doeltreffend anti-aging en stralend effect voor een complete behandeling. De werking van Diamant in combinatie met Jade, Smithsoniet en Parel beschermt de huid volledig, geeft een stralende teint en maakt rimpels en kraaienpootjes minder zichtbaar. De huid is glad en gehydrateerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring