Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
 
 

Gemology

Mineral SkinCare

 

Salonbehandelingen

 

 

GEMOLOGY, een pionier in huidverzorging op basis van edele mineralen biedt u exclusieve en unieke salonbehandelingen met massages met edelstenen. Dompel u onder in een uniek universum van sensaties en laat u doordringen met de natuurlijke kracht van essentiŽle oliŽn met zeldzame geuren. Voel deze uitzonderlijke edelstenen en geniet van buitengewone formuleringen, voor u uitgewerkt op basis van edele mineralen en halfedelstenen. Treed binnen in het weergaloze universum van Gemology, waar massage niet alleen een ritueel is, maar het eindpunt van een zoektocht die gericht is op uw welzijn. Deze edele mineralen strelen uw lichaam, rollen over uw huid en geven u een gevoel van overvloed en absoluut welzijn ! Dit is meer dan alleen huidverzorging, het is zich ťťn voelen met edelstenen, een reis naar de luxueuze wereld van de edelstenen !

 

Unieke edelsteen massages
GEMOLOGY is pionier in huidverzorging op basis van edelstenen en biedt exclusieve en unieke gezicht- en lichaamsmassages met behulp van de meest prachtige edelstenen. Hiermee word je ondergedompeld in een unieke wereld van aangenaam zinnenprikkelende sensaties, dankzij de natuurlijke kracht van essentiŽle oliŽn met onweerstaanbare geuren. Tegelijkertijd ervaar je de energie van edelstenen op je huid in combinatie met de rijke GEMOLOGY anti-aging producten op basis van edele mineralen en halfedelstenen.

Bij een GEMOLOGY ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van luxueuze massageoliŽn met heerlijk geurende etherische oliŽn, die bijdragen aan de ontspanning van body en mind. Omdat we allemaal uniek zijn, heeft ieder mens specifieke wensen of behoeftes qua type massage. Daarom word de GEMOLOGY ontspanningsmassage altijd in vooraf overleg met ťn voor jou bepaald en aansluitend samengesteld op basis van je persoonlijke wensen. GEMOLOGY biedt daarbij de keuze uit diverse heerlijk geurende massageoliŽn op basis van edelstenen.


De regenererende krachten van rozenkwarts, rotskristal en groene agaat

Rozenkwarts, rotskristal en groene agaat zijn stuk voor stuk edelstenen met krachtige regenererende- en effectieve anti-aging effecten op je huid. Niet voor niets dus dat GEMOLOGY specifiek deze prachtige edelstenen gebruikt voor een meer dan bijzondere gezichtsmassage behandeling. Edelstenen zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook een zeer diepe dimensie voor lichaam en geest vanwege hun hoge energetische ladingen.


Anti-aging energie
Ons gezicht bestaat uit acupressuurpunten die in verband staan met organen en hormonen. Door een massage met de GEMOLOGY edelstenen worden deze energiepunten op een doeltreffende wijze gestimuleerd. Door met de GEMOLOGY edelstenen over bepaalde zones op het gezicht te masseren, worden blokkades in de huid opgeheven, vindt er weer een energiedoorstroming plaats en wordt een gezonde celdeling gestimuleerd. Dit werkt ongekend ontspannend en verkoelend op je huid. Het bevordert tevens de jeugdigheid en de gezondheid van je huid. Het vermindert diepe rimpels, donkere kringen, wallen en verbetert de elasticiteit van je huid. Het eindresultaat is een betere doorbloeding, een mooiere teint en een gladdere en gezondere huid die opvallend straalt.


Een verjongende verwenreis naar de luxueuze wereld van de edelstenen

Het effect van de GEMOLOGY edelsteenmassages is ontspannend en tegelijkertijd vitaliserend voor zowel lichaam als geest. Gevoelens van stress of gejaagdheid worden verminderd en een nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. De huid ondergaat tijdens de massage een opzienbarende anti-aging metamorfose. De GEMOLOGY edelsteenmassage streelt en verjongt je huid en geeft je een gevoel van totale wellness en ultieme luxe. Het is meer dan alleen verzorging, het is een verjongende verwenreis naar de luxueuze wereld van de edelstenen !

 

Elke GEMOLOGY behandeling start met een unieke WELKOMSTMASSAGE !

 

Klassieke behandelingen - 45 min.

 • Gemology Malachite - hydraterende behandeling voor de droge huid

  De combinatie van Jade en Malachiet verheldert uw teint. Uw huid voelt comfortabel en goed gehydrateerd aan.

 • Gemology Rubis - talgregulerende behandeling voor de gemengde huid

  De talgregulerende werking van Robijn en Rode Jaspis onthult de glans van een gezonde en versterkte huid.

 • Gemology Lapis Lazuli - kalmerende behandeling voor de gevoelige huid

  De zachtheid van Saffier en Lapis Lazuli kalmeert uw huid. Uw teint wordt helder, uw huid is beschermd.

 • Gemology Amber - stimulerende behandeling voor alle huidtypen

  Deze nieuwe verzorging met Blauwe Amber beantwoordt aan alle vitale functies van de huid. De huid is helderder, steviger en beschermd.

 • Gemology Tourmalin - verstevigende behandeling voor de rijpe huid

  De combinatie van Diamant en Toermalijn laat de glans van de huid herleven en maakt uw gelaatstrekken gladder. Uw huid hervindt haar stevigheid en welzijn.

Luxe behandelingen - 60 min.

 • Gemology Amethist - Luxe behandeling met Amethist voor de gemengde huid

  Het raffinement van Amethist om de nuances van de samengetrokken, verfijnde en egale huidkorrel te onthullen.

 • Gemology Diamond - Verzorgend Gelmasker-behandeling met diamant voor de rijpe huid

  Dit gelmasker bevat het hoogste concentraat werkzame bestanddelen: De hydrogel is verrijkt met 30 werkzame ingrediŽnten voor een doeltreffend anti-aging en stralend effect voor een complete behandeling. De werking van Diamant in combinatie met Jade, Smithsoniet en Parel beschermt de huid volledig, geeft een stralende teint en maakt rimpels en kraaienpootjes minder zichtbaar. De huid is glad en gehydrateert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring