Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
 
 

Huisregels

Voorwaarden 

 

Algemeen

In onze praktijk staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van cliŽnt en schoonheidsspecialiste voorop.

Kernbegrippen hierbij zijn wederzijds RESPECT en wederzijds VERTROUWEN.

Dat wil zeggen dat wij onze cliŽnten altijd met respect zullen behandelen maar dat wij dat ook van onze cliŽnten terug verwachten. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling of massage te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen. Wij behandelen uitsluitend op afspraak waardoor de vermelde tijdsduur van de door u gekozen behandeling voor u gereserveerd is ! De vermelde tijdsduur van een behandeling is een indicatie van een behandeling inclusief: binnenkomst, intake, gesprek en vertrek uit de ruimte. Deze tijdsindicatie wordt u gegeven zodat u rekening kunt houden met het inplannen van uw verdere dagelijkse schema.

Bij het aangaan van een afspraak gemaakt persoonlijk in de salon, telefonisch, via email of facebook, dan gaat u automatisch akkoord met onze Huisregels c.q. Voorwaarden.

 

Om het verblijf van u bij ons zo aangenaam mogelijk te maken verzoeken wij u vriendelijk het volgende in acht te nemen:

 

Contra-indicaties

In het belang van de gezondheid van al onze cliŽnten en uw schoonheidsspecialiste, kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

  • Besmettelijke (huid)ziekten

  • Griep of ernstige verkoudheid

  • Koorts

  • Zwangerschap (dit slechts in geval van behandeling met apparatuur, tenzij anders bij de behandeling vermeld)

Indien u vragen en/of twijfels heeft naar aanleiding van het bovenstaande kunt u e.e.a. - voorafgaand aan uw behandeling - (telefonisch) met ons doornemen.

 

HygiŽne

In ons vakgebied is hygiŽne zeer belangrijk, zodoende verzoeken wij u vriendelijk:

  • vůůr uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.

Omgangsvormen

  • Indien u verhinderd bent dient u dit minimaal 48 uur vantevoren (kosteloos) telefonisch of per email aan ons door te geven.

  • Wij stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht ťn wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat wij dan beter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan.

  • De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard ! Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan ! Indien de omstandigheden ons daartoe dwingen zullen wij de behandeling voortijdig staken en u verzoeken onze praktijk definitief te verlaten. Uiteraard zal wel de volledige behandelprijs in rekening worden gebracht !

  • Wij kunnen niet toestaan dat u uw minderjarige kind(eren) bij uw afspraak meebrengt daar wij niet over een kinderopvang beschikken en wij ons dan niet professioneel kunnen focussen op u als klant als er kinderen in de salon aanwezig zijn. Ook uzelf kunt dan niet ontspannen genieten van een behandeling. Aandacht en rust tijdens een behandeling zijn danook een absolute must!

Afspraak is afspraak 

Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vragen om een nauwkeurige planning.

Gemaakte afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen minimaal 48 uur van tevoren verzet of geannuleerd te worden. Dit kan telefonisch via 013-5216237 van maandag t/m vrijdag tijdens onze openingstijden (zie hierboven).

Wanneer u geen gehoor krijgt, of buiten onze openingstijden belt dan kunt u onze voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@beautiquetotale.nl.

Schoonheidssalon Beautique Totale is genoodzaakt om niet nagekomen of niet op tijd geannuleerde behandelingen/afspraken in rekening te brengen Úf komt de geldigheid van een voucher of (kado)bon te vervallen. Tot 48 uur voor de behandeling is dit kosteloos, van 48 uur tot 24 uur voor de behandeling zijn uw kosten 50%, binnen 24 uur tot aan de behandeling 100%.

In geval van niet tijdig geannuleerde kuurbehandeling(en) danwel afwezigheid zonder bericht, wordt de betreffende kuurbehandeling van de kuur afgeboekt als zijnde ontvangen.

Onze schoonheidsspecialiste is ten allen tijden gerechtigd een reeds geplande afspraak te wijzigen wat betreft datum en/of tijdstip.