Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   
 

JoyaŽ  Massage

Edelstenen-rollmassage

 

 

harmonie - ontspanning - welzijn

 

Pure ontspanning: Alleen 'maar' massage

Massage is de oudste geneeswijze. Juist vandaag de dag, in ons bestaan van haast, stress en eenzijdige beweging wordt massage weer van meer belang dan ooit tevoren. En met de JOYAŽ bovendien een buitengewone belevenis. Zacht als de handen bij een oliemassage glijdt de roller over het lichaam, terwijl hij lichte druk uitoefent op gespannen spierpartijen. De JOYAŽ zorgt op die plaatsen voor een weldadig en ontspannen gevoel en brengt bovendien lichamelijke harmonie, ontspanning en welbehagen.

 

Met de JoyaŽ Massage wordt iets aan je welzijngevoel gedaan, zowel lichamelijk als geestelijk.

De JoyaŽ Massage verbindt de hedendaagse geneeskunde met het moderne welzijnidee.

Bij deze massage zitten edelstenen in een 'roller' welke over het lichaam worden gerold, wat een zeer ontspannend effect heeft. De massagebewegingen worden langzaam en met aandacht uitgevoerd waarbij de druk langzaam wordt opgevoerd. De JOYAŽ kan ook als acupressuurmedium dienen voor het behandelen van evt. spierblokkades. Het haalt positieve energie uit de door u gekozen edelstenen. Het geeft eveneens ontspanning door pure massagekracht. Een JoyaŽ Massage is niet therapeutisch maar brengt zowel geestelijke als lichamelijke harmonie, ontspanning en een heerlijk welzijn gevoel !

 

Tijdens de JoyaŽ massage wordt met verschillende edelstenen gemasseerd. De keuze voor de stenen wordt individueel bepaald. Iedere steensoort beschikt over een eigen unieke werking:

 • Agaat: concentratie, stabilisatie, bescherming

 • Amethyst: geest, concentratie, aandacht

 • Aventurijn: zelfbeschikking, individualiteit, rust

 • Bergkristal: helderheid, besluitvaardigheid, ontwikkeling

 • Hematiet: kracht, vitaliteit, levendigheid

 • Rode Jaspis: wilskracht, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen

 • Witte Kwarts: ondersteuning, oplettendheid, potentieel

 • Mosagaat: bevrijding, communicatie, initiatief

 • Roze Kwarts: gevoeligheid, inlevingsvermogen, liefde

 • Sneeuwvlok Obsidiaan: conflictbeheersing, helderziendheid, verder ontwikkelen

 • Serpentijn (geel): stress vermindering, ontspanning, gelatenheid

 • Chinese Jade: bescherming, balans, innerlijke rust

Na iedere massage worden de stenen goed gereinigd, ontladen en weer opgeladen.

Voor iedereen die in beter contact met zichzelf wil komen en diepe ontspanning wil ervaren !

 

Energie in evenwicht: De edelsteen behandeling

Ook de kennis van de energie die edelstenen bezitten kent een lange traditie en wordt vandaag de dag nog steeds door meerdere natuurvolken doorgegeven aan nieuwe generaties. Zo vond deze wetenschap de weg terug in onze moderne wereld en ervaart in toenemende mate een zekere acceptatie. Edelstenen bezitten een samengeperste energie. Zij beďnvloeden ons door hun trillingen en kleur. Zij versterken ons aura en activeren onze inwendige balans. Edelstenen werken met hun positieve eigenschappen op de meest uiteenlopende fysische en psychische onregelmatigheden. De meest effectieve manier van een edelsteen behandeling is, de individueel uitgezochte steen, juist daar te plaatsen of langs te rollen, waar zich een probleem manifesteert. De keuze van de juiste edelsteen wordt hier gevoelsmatig bepaald. De edelsteen therapie behoort evenals de acupressuur tot de holistische geneeswijzen.

 

De grote energiestroom: Meridianen en acupressuurpunten

In de traditionele Chinese geneeskunst gelden de meridianen als transportbanen van de levenskracht in het menselijk lichaam. Men kent een systeem van twaalf hoofdmeridianen die met verschillende organen zijn verbonden. Wanneer de mens lichamelijk of geestelijk ziek is, is de stroom door de meridianen gestoord. De energie hoopt op en veroorzaakt blokkades. Fysieke of psychische pijn is het gevolg. Hier kan acupressuur uitkomst bieden. Door acupressuur toe te passen op bepaalde meridiaanpunten en door het rollen van de edelstenen langs de meridiaanbanen kunnen deze blokkades worden opgeheven. Op deze wijze kan de energie weer ongehinderd door ons lichaam vloeien en een vermindering van de klachten kan het resultaat zijn. Acupressuur behoort tot de holistische geneeswijzen en kan met zowel reguliere geneeskunde als met natuurgeneeskunde worden gecombineerd.

 

Edelsteentherapie

De oudste berichten over de helende werking van edelstenen treffen wij aan bij de Babyloniërs, zij konden edelsteenmedicamenten in de vorm van elixers, poeders en pasta’s samenstellen. Bij de therapie worden de speciaal uitgekozen stenen over bepaalde delen van het lichaam gerold. De therapie dient uitgevoerd te worden onder ontspannen omstandigheden. Net als alle natuurgeneesmethoden is ook de edelsteentherapie een ondersteunende therapie: het doel is het innerlijk helen of het helen van bepaalde organen. Maar ook bij spanning, pijn, onrust en geestelijke problemen kunnen stenen helpen.

 

Probeer en ontdek de wereld van JoyaŽ  !

 

Indien er contra-indicaties voor massage zijn dient u die altijd vooraf bij ons te melden. Schoonheidssalon Beautique Totale is niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor evt. toegebracht zou kunnen worden. Raadpleeg ruim vóór de afspraak bij twijfel altijd uw huisarts of specialist. Net als de meeste andere massages is JoyaŽ Massage niet aan te raden bij mensen die kanker hebben en/of een chemokuur volgen.

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de Joya Massage aanbiedt.

 

De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard !

Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan !

 

Een massage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie en zinvolle aanvulling.                      

                              

 
WELLNESS Massages
 
Cryssage
AcadaySpa Massage
JoyaŽ Massage
Caresse Volcanique
Tai Chi Massage
Derma Cupping Massage
Candle Massage
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring