Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 

 

SKINCLINIC

 

Dermo-cosmetica

 effectieve aanpak van huidproblemen

 

SKINCLINIC - Dermo-cosmetica uit Spanje

Effectieve aanpak van huidproblemen en huidveroudering

Ontwikkeld en gebruikt door ruim 2000 artsen en dermatologen !
 

SkinClinic is een spaans huidverbeterend dermo-cosmetisch salonmerk welke op individuele wijze oplossingen biedt voor de aanpak van huidproblemen en huidveroudering ! Dit alles dankzij de toepassing van de nieuwste kennis, de meest innovatieve technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen en de zeer waardevolle input en feedback van gespecialiseerde (huid)artsen en dermatologen welke patiŽnten met (ernstige) huidproblemen diagnosticeren. Op deze manier wordt multi-effectieve dermo-cosmetica verkregen die effectieve klinische resultaten en een eenvoudige toepassing bieden, waardoor de gewoonte van het dagelijks thuisgebruik van de SkinClinic produkten wordt bevorderd. We stellen danook een persoonlijk huidverbeterend verzorgingsprogramma-op-maat voor dat het beste bij uw huidtype en/of huidprobleem past om uw huid doelgericht te behandelen en verbeteren.

 

SkinClinic biedt dermo-cosmetische producten en behandelingen die de werking van de huid ondersteunen, verbeteren en huidproblemen effectief bestrijden en voorkomen. Elke produktsamenstelling is op-maat-gemaakt naar de behoeften van ieder huidtype en/of huidprobleem en is door (huid)artsen en dermatologen ontwikkeld. Bij SkinClinic is elk product een betrouwbare en zeer effectieve oplossing voor het verbeteren van de gezondheid van de huid en beantwoordt het merk aan specifieke huidbehoeften.


SkinClinic verbetert uw imago en uitstraling door het aanbieden van zowel medische als cosmetische huidoplossingen op-maat om effectief en doelgericht huidveroudering en vele andere huidproblemen te tackelen, bestrijden en voorkomen. SkinClinic heeft dit bereikt door te investeren in high-tech lab-apparatuur en heeft onderzoeksresultaten verkregen door de zeer waardevolle input en feedback van gespecialiseerde (huid)artsen en dermatologen welke dagelijks patiŽnten met hun diverse huidproblemen diagnosticeren en behandelen.

 

Bij SkinClinic is elk product een betrouwbare en zeer effectieve oplossing voor het verbeteren van het uiterlijk en de gezondheid van de huid en beantwoordt het aan specifieke behoeften die door artsen en dermatologen zijn bepaald.
 

SkinClinicÖ Uniek en NIEUW in Nederland

maar... met meer dan 20 jaar ervaring in dermo-cosmetisch onderzoek !


De "multi-efficiŽntie" functie, dat maakt dat elk SkinClinic product zich onderscheidt van andere merken, is gebaseerd op de volgende beginselen:

 • De hoge efficiŽntie van de combinatie van actieve ingrediŽnten bij hoge doses en de eenvoud van formulering gebaseerd op exclusieve excipiŽnts maken SkinClinic tot gebruiksvriendelijke producten.

 • Door combinatie van onderzoek en medische praktijk heeft SkinClinic dermo-cosmetica bewezen zeer effectief te zijn bij de aanpak van huidproblemen alsook zeer gebruiksvriendelijk te zijn als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

  SkinClinic Salonbehandelingen

  • Purific - Diepreinigende behandeling van onzuivere, vette en gemengde huid, mee-eters (comedonen) en/of acnť (ĺ uur). Verkleint de poriŽn en vermindert de overmatige talgproductie, herstelt de huidcelfuncties en stimuleert het metabolisme van de huid. Geeft een egalere, gladdere en verbeterde huidstructuur. Voor langdurende optimale resultaten worden bijpassende thuisverzorgingsprodukten en een herhalingsbehandeling (om de 10 dagen) geadviseerd.
  • Vita-C Booster - Enzymatische pure Vitamine-C behandeling (ĺ uur). Deze Vitamine C-maskerbehandeling geeft een cellulaire reboost met Vitamine C wat zorgt voor een stralende, glanzende en vernieuwde huid. Voor langdurende optimale resultaten worden bijpassende thuisverzorgingsprodukten geadviseerd.
  • Hydrasensible - Behandeling van (over)gevoelige, snel reagerende en rode huid (1 uur).  Hydratereert, voedt, kalmeert en beschermt de (over)gevoelige huid en vermindert roodheden. Voor langdurende optimale resultaten worden bijpassende thuisverzorgingsprodukten en een herhalingsbehandeling (om de 8 dagen) geadviseerd.
  • Hydratensor Whitening - Behandeling van pigmentvlekken (1 uur). Vervaagt pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en melasma, en