Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   

 

 

 

SKINCLINIC

 

Dermo-cosmetica

 effectieve aanpak van huidproblemen

 

SKINCLINIC - Dermo-cosmetica uit Spanje

Effectieve aanpak van huidproblemen en huidveroudering

Ontwikkeld en gebruikt door ruim 2000 artsen en dermatologen !
 

SkinClinic is een spaans huidverbeterend dermo-cosmetisch salonmerk welke op individuele wijze oplossingen biedt voor de aanpak van huidproblemen en huidveroudering ! Dit alles dankzij de toepassing van de nieuwste kennis, de meest innovatieve technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen en de zeer waardevolle input en feedback van gespecialiseerde (huid)artsen en dermatologen welke patiënten met (ernstige) huidproblemen diagnosticeren. Op deze manier wordt multi-effectieve dermo-cosmetica verkregen die effectieve klinische resultaten en een eenvoudige toepassing bieden, waardoor de gewoonte van het dagelijks thuisgebruik van de SkinClinic produkten wordt bevorderd. We stellen danook een persoonlijk huidverbeterend verzorgingsprogramma-op-maat voor dat het beste bij uw huidtype en/of huidprobleem past om uw huid doelgericht te behandelen en verbeteren.

 

SkinClinic biedt dermo-cosmetische producten die de werking van de huid ondersteunen, verbeteren en huidproblemen effectief bestrijden en voorkomen. Elke produktsamenstelling is op-maat-gemaakt naar de behoeften van ieder huidtype en/of huidprobleem en is door (huid)artsen en dermatologen ontwikkeld. Bij SkinClinic is elk product een betrouwbare en zeer effectieve oplossing voor het verbeteren van de gezondheid van de huid en beantwoordt het merk aan specifieke huidbehoeften.


SkinClinic verbetert uw imago en uitstraling door het aanbieden van zowel medische als cosmetische huidoplossingen op-maat om effectief en doelgericht huidveroudering en vele andere huidproblemen te tackelen, bestrijden en voorkomen. SkinClinic heeft dit bereikt door te investeren in high-tech lab-apparatuur en heeft onderzoeksresultaten verkregen door de zeer waardevolle input en feedback van gespecialiseerde (huid)artsen en dermatologen welke dagelijks patiënten met hun diverse huidproblemen diagnosticeren en behandelen.

 

Bij SkinClinic is elk product een betrouwbare en zeer effectieve oplossing voor het verbeteren van het uiterlijk en de gezondheid van de huid en beantwoordt het aan specifieke behoeften die door artsen en dermatologen zijn bepaald.
 

SkinClinic… Uniek en NIEUW in Nederland

maar... met meer dan 20 jaar ervaring in dermo-cosmetisch onderzoek !


De "multi-efficiëntie" functie, dat maakt dat elk SkinClinic product zich onderscheidt van andere merken, is gebaseerd op de volgende beginselen:

 • De hoge efficiëntie van de combinatie van actieve ingrediënten bij hoge doses en de eenvoud van formulering gebaseerd op exclusieve excipiënts maken SkinClinic tot gebruiksvriendelijke producten.

 • Door combinatie van onderzoek en medische praktijk heeft SkinClinic dermo-cosmetica bewezen zeer effectief te zijn bij de aanpak van huidproblemen alsook zeer gebruiksvriendelijk te zijn als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

  SkinClinic Salonbehandelingen

  • Purific diepreinigende behandeling van onzuivere huid, comedonen en/of acné (¾ uur)  
  • Vita-C Booster enzymatische pure Vitamine-C behandeling (¾ uur)
  • Hydrasensible behandeling van (over)gevoelige, snel reagerende en rode huid (1 uur)    
  • Hydratensor Whitening behandeling van pigmentvlekken (1 uur)    
  • Proteo-C Anti-Aging behandeling van doffe,vermoeide en verouderde huid (1¼ uur) 
  • Super Lift Aging ultra-liftbehandeling bij verslapte en futloze huid (1½ uur)  

SkinClinic Dermo-cosmetica uit Spanje, ontwikkeld en gebruikt door ruim 2000 artsen en dermatologen

welke de werking van de huid ondersteunen en verbeteren en huidproblemen effectief bestrijden en voorkomen.

 

 

BEHANDELINGEN

 

 GEMOLOGY behandelingen

SKINCLINIC behandelingen

Duobehandeling

Bruids Make-Up

Wellness Behandelingen

Ontharing

 

KUURBEHANDELINGEN

 

DuoLift

Bio-Phyto Peeling

Mesotherapie

LHE® Facial Toning Device

 

 CHROMOTHERAPIE

 

DuoLift

PDT Led Skin Therapy

LHE® Facial Toning Device

 

AFSLANKEN

 

DuoLift

Cellulipologie®

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring