Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   
 

Tai Chi Massage

 

Koreaanse Wellness drukpuntmassage

met edelstenen

 

 

ondersteunend - helend - balancerend

 

De Tai Chi Wellness Massage is een energetische drukpuntmassage die gebruik maakt van de heilzame kracht van edelstenen.

Een eeuwenoude en  bijzondere behandel- & massagetechniek voor gezicht, hals, decolletť en schouder/nek met warme en koude edelstenen. Tijdens de Tai Chi Massage wordt tevens gebruik gemaakt van een speciale massageolie. Door de verschillende werkingen van de edelstenen, warmte, kou en aangepaste etherische oliŽn is dit een geweldige ontspannende en balancerende behandeling. De massage komt oorspronkelijk uit Korea.

 

In deze tijd van drukte en stress is er een toenemende behoefte aan Total Wellness. Lichamelijk en geestelijk welbevinden staan hierbij centraal. Deze nieuwe, unieke edelstenenmassage sluit danook naadloos aan bij deze behoefte. Tijdens de Tai Chi Massage wordt de huid behandeld met pure edelstenen in combinatie met manuele massagetechnieken uit oosterse en westerse culturen.

Met z.g.n. Chakrastenen behandelen we huid, chakra's en drukpunten. Dit heeft een krachtig en positief effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De edelsteenmassage-oliŽn versterken de werking van de edelstenen. Doel van de Tai Chi Wellness Massage is om u een heerlijk ontspannende massage te geven die de zeven chakra's van het lichaam in balans brengen!

 

Tai Chi Wellness Massage is een unieke behandeling waarin gezichtsverzorging en ontspanning hand in hand gaan. Gezicht, hals, decolletť en niet te vergeten, nek- en schoudergebied worden intensief behandeld.

Doel van de Tai Chi Massage is om de chakra's van het lichaam in balans te brengen. Voorafgaand aan de massage kiest u 2 edelstenen. IntuÔtief kiest u vaak de stenen die u op dat moment nodig heeft. Deze stenen houdt u tijdens de massage in uw handen, zodat deze aan u hun heilzame energie kunnen afgeven.

Tijdens de gelaatsmassage wordt een serum of ampul ingemasseerd met Bergkristal. Door de werking van Bergkristal worden de werkstoffen beter door de huid opgenomen. De bij de massage te gebruiken edelstenen zijn z.g.n. Chakrastenen. Een bijzondere ervaring die u zal verrassen ! Deze holistische massage is niet therapeutisch maar werkt ondersteunend, helend en balancerend en is gericht op ontspanning en welzijn ! Na een behandeling ben je zeer ontspannen en meer in balans. Na iedere massage worden de stenen goed gereinigd, ontladen en weer opgeladen.

 

 

De Tai Chi Wellness Massage, een stukje genieten met individuele aandacht !

Heling tot op het diepste niveau !

 

Eeuwenoude behandeltechniek op basis van warme en koude edelstenen
De Tai Chi Masage is gestoeld op een eeuwenoude behandel- en massagemethodiek, waarbij huid, chakra's en drukpunten worden behandeld met Chakrastenen. De verschillende werking van edelstenen, gekoppeld aan warmte, kou en aangepaste etherische oliŽn zorgen voor een ontspannende en balancerende behandeling van gezicht, hals decolletť, nek en schouders.

Al eeuwen lang worden aan (half-)edelstenen en ruwe mineralen helende eigenschappen toegeschreven. Dat de huid of persoon reageert op stimuli of energie van buitenaf is een feit welke tegenwoordig meer en meer wetenschappelijk wordt onderschreven. Het is dus niet zo verwonderlijk dat door de chemie, kleur en trilling van bepaalde stenen reacties optreden op stemmingen en/of lichamelijke condities. Ook de kennis van de energie die edelstenen bezitten kent een lange traditie en wordt vandaag de dag nog steeds door meerdere natuurvolken doorgegeven aan nieuwe generaties.
Zo vond deze wetenschap de weg terug in onze moderne wereld en ervaart in toenemende mate een zekere acceptatie.
Edelstenen bezitten een samengeperste energie. Zij beÔnvloeden ons door hun trillingen en kleur. Zij versterken ons aura en activeren onze inwendige balans. Edelstenen werken met hun positieve eigenschappen op de meest uiteenlopende fysische en psychische onregelmatigheden.
 

Indien er contra-indicaties voor massage zijn dient u die altijd vooraf bij ons te melden. Schoonheidssalon Beautique Totale is niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor evt. toegebracht zou kunnen worden. Raadpleeg ruim vůůr de afspraak bij twijfel altijd uw huisarts of specialist. Net als de meeste andere massages is Tai Chi Massage niet aan te raden bij mensen die kanker hebben en/of een chemokuur volgen.

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de Tai Chi Massage aanbiedt.

 

De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard !

Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan !

 

Een massage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie en zinvol