Schoonheidssalon Beautique Totale

 

Praktijk voor natuurgerichte

dermo-cosmetische huidverbetering & wellness

 

 

Dieze 85

5061 NW Oisterwijk

tel: 013-5216237

Volg ons via Social Media

   
   
 

Ultieme Wellness Massages

Mindfullness & Energetisch behandelen

 


Even bijkomen

Een Wellness Behandeling of Wellness Massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen, en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking; zowel fysiek als psychisch.

Houd van je lichaam en behandel het met respect. Met onze wellness behandelingen en wellness massages geef je je huid en lichaam weer een nieuwe frisse start en krijgt huid, lichaam en geest de rust en verzorging die het nodig heeft. In onze praktijk geven wij danook verschillende soorten wellness behandelingen en wellness massages.

 

Lekker voor lijf en leden
Massage kan klachten als rugpijn, RSI, stijve spieren, slapeloosheid en stress voorkomen en tegengaan. Het ontspant je spieren en verbetert de circulatie van bloed en lymfe in je lichaam. Hierdoor worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en kunnen zuurstof en voedingstoffen je cellen beter bereiken. Daarnaast heeft massage een regulerende werking op je zenuwstelsel, je hormoonhuishouding en je bloeddruk.

 

Optimaal ontspannen en genieten

Om het optimale effect van een massage te bereiken raden we u aan thuis vooraf te baden of te douchen voor u gemasseerd wordt. Tijdens de massage dekken wij u af met handdoeken.

Rustgevende muziek, goede temperatuur en optimale rust bieden de juiste setting voor de massage voor het optimale effect.

Hier kunt u optimaal ontspannen en genieten. Na een Wellness Massage voelt u zich als herboren.

 

U heeft bij ons de keuze uit de volgende Wellness Massages:         

 • AcadaySpa Massages & Treatments

  Massages & Treatments met 3 maten bamboestokken, exotische houttabletten, cococups en 'hemelstenen'

  Een serie lichaamsbehandelingen waarin u kennis maakt met mooie producten uit de Himalaya !

  AcadaySpa Massage is een Oosterse massage met bamboestokken, exotische houttabletten, cococups en/of hemelstenen geÔnspireerd op Aziatische tradities met een drainerende, relaxerende, modellerende of revitaliserende werking, die toegepast kan worden op het hele lichaam alsook op het gelaat en de hoofdhuid. De AcadaySpa Massage zal helpen om toxines (gifstoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Gebruik van essentiŽle oliŽn zorgt voor een ontspannen gevoel. De AcadaySpa Massage bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en bestrijdt pijnlijke en vermoeide spieren. Ontspanning ten top ! Er zijn 4 Acadayspa Massages & Treatments.

   

 • Derma Cupping Massage

  Massage met siliconen vacuŁm Cups

  De Derma Cupping Massage is een vereenvoudigde en modernere versie van oude Chinese Cupping therapie en wordt gedaan m.b.v. siliconen vacuŁm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuŁm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Deze behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking en levert ongelooflijke resultaten op ! Door het creŽren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang. Deze buitengewone behandeling met aangename siliconen cups in combinatie met warme aromatische oliŽn verdrijft spanningen uit het lichaam en verbetert de huidconditie.

   

 • Caresse Volcanique

  Ontspannende massage met Hot Stones

  Deze ontspannende zintuigelijke massage zorgt voor een magische, positieve synergie wanneer de handen worden gecombineerd met warme basaltstenen. Deze behandeling start met de Rťnovateur-scrub (Intensieve scrubbehandeling voor het hele lichaam), waarna de Hot Stone massage volgt en sluiten we af met een ontspannende mineralen-lichaamspakking. De cosmetische werkzaamheid en weldadige ontspanning wordt verkregen door de massagetechnieken in combinatie met het gebruik van vulkanische stenen. Bied uw huid mineralen die essentieel zijn om er fit uit te zien ! Ontdek een verzorging die uniek in zijn soort is en waarbij u zich heerlijk kunt ontspannen: scrubbehandeling met Rťnovateur, lichaamspakking met mineralen, massage met warme stenen... Een rijke gevoelservaring die uw huid zacht en helder maakt !

 •  

 • Joyaģ Massage

  Edelstenen Rollmassage

  Met de Joyaģ Massage wordt iets aan je welzijngevoel gedaan, zowel lichamelijk als geestelijk. De Joyaģ Massage verbindt de hedendaagse geneeskunde met het moderne welzijnidee. Bij deze massage zitten edelstenen in een 'roller' welke over het lichaam worden gerold, wat een zeer ontspannend effect heeft. De JOYAģ kan ook als acupressuurmedium dienen voor het behandelen van evt. spierblokkades. Het haalt positieve energie uit de door u gekozen edelstenen. Het geeft eveneens ontspanning door pure massagekracht. Een Joyaģ Massage is niet therapeutisch maar brengt zowel geestelijke als lichamelijke harmonie, ontspanning en een heerlijk welzijn gevoel !

 •  

 • Tai Chi Massage

  Koreaanse Wellness drukpuntmassage met edelstenen

  De Tai Chi Wellness Massage is een energetische drukpuntmassage die gebruik maakt van de heilzame kracht van edelstenen. Een eeuwenoude en  bijzondere behandel- & massagetechniek voor gezicht, hals, decolletť en schouder/nek met warme en koude edelstenen. Tijdens de Tai Chi Massage wordt tevens gebruik gemaakt van een speciale massageolie. Door de verschillende werkingen van de edelstenen, warmte, kou en aangepaste etherische oliŽn is dit een geweldige ontspannende en balancerende behandeling. De massage komt oorspronkelijk uit Korea. De edelsteenmassage-oliŽn versterken de werking van de edelstenen. Doel van de Tai Chi Wellness Massage is om u een heerlijk ontspannende massage te geven die de zeven chakra's van het lichaam in balans brengen !

   

 • Candle Massage

  Voor pure verwennerij is de CandleMassage een absolute must !
  CreŽer een moment van rust in de drukte en hektiek van alle dag en maak kennis met de Candle Massage. Deze bestaat uit pure essentiŽle oliŽn,100% natuurlijke soja en Vitamine E, welke uitstekend geschikt zijn om de huid te voeden, te herstellen en te beschermen. De behandeling werkt ontspannend, verzachtend en hydraterend maar ook ontgiftend, herstellend en verstevigend.
  Je spieren en botten zullen door de blijvende warmte soepel en minder pijnlijk zijn !
  Na de behandeling bent u helemaal ontspannen en voelt de huid fluweelzacht aan.

   

 • Cryssage

  Wellness Massage met warme en koude edelstenen

  Cryssage is een unieke aromatische wellness-massage met warme en koude edelstenen ! Tijdens de edelsteenmassage wordt tevens gebruik gemaakt van een speciale massage-olie. Door de verschillende werkingen van de edelstenen, warmte, kou en aangepaste etherische oliŽn is dit een geweldige ontspannende en balancerende behandeling.

  Deze buitengewone behandeling met warme en koude edelstenen in combinatie met hoogwaardige, warme oliŽn verdrijft spanningen uit het lichaam, verbetert de huidconditie en geeft een weldadige innerlijke rust. Gezicht, hals, decolletť en niet te vergeten, nek- en schoudergebied worden intensief behandeld, maar ook een weldadige rugmassage of totale lichaamsmassage met edelstenen behoort tot de mogelijkheden. Cryssage is een unieke aromatische edelstenenmassage waarin verzorging en ontspanning hand in hand gaan.

  U wordt in deze behandeling ondergedompeld in bruisende vitaliteit en diepe ontspanning. Tijdens de Cryssage behandeling wordt de huid behandeld met pure edelstenen in combinatie met massagetechnieken uit oosterse en westerse culturen. Een bijzondere ervaring die u zal verrassen.

Klik boven of rechts in het keuzemenu voor uitgebreide informatie

over de verschillende Wellness Behandelingen & Massages   !

 

Contra-indicaties: (Wanneer mag er NIET gemasseerd worden?)

 • Ontstekingen (omdat er al een verhoogde stofwisseling is)

 • Extreme uitputting / vermoeidheid

 • Verse trauma (wonden)

 • Fracturen

 • Besmettelijke huidaandoeningen

 • Vaataandoeningen (bijv: Trombose)

 • Maagzweer (een massage zet het maagsap aan)

 • Spataderen en blauwe plekken

 • Steenpuisten 

 • Koorts

 • Slechte algemene gezondheid

 • Extreme vermoeidheid en uitputting (burn-out)

 • Kanker

 • HartpatiŽnten

 • Massage is niet aan te raden bij mensen die een chemokuur volgen

Relatieve contra-indicaties:

 • Spataderen / tele's (couperose)

 • Hoge bloeddruk

 • Zwangerschap

 • Oedeem (vochtophoping)

Indien er contra-indicaties voor massage zijn dient u die altijd vooraf bij ons te melden. Schoonheidssalon Beautique Totale is niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor evt. toegebracht zou kunnen worden. Raadpleeg vůůr de afspraak bij twijfel altijd uw huisarts of specialist. Net als de meeste andere massages zijn de Ultieme Wellness Massages niet aan te raden bij mensen die kanker hebben en/of een chemokuur volgen.

 

De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard !

Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan !

 

Een massage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie en zinvolle aanvulling.

 

Voel u als herboren met onze weldadige Wellness Behandelingen & Massages !

 

UNIEK IN DE REGIO

Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u bovenstaande Wellness behandelingen en Ultieme Wellness Massages aanbiedt.

                                                     

 

WELLNESS Massages

 

Cryssage

AcadaySpa Massage

Joyaģ Massage

Caresse Volcanique

Tai Chi Massage

Derma Cupping Massage

Candle Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Huisregels || Disclaimer / Copyright || Privacyverklaring || Cookieverklaring