Wij presenteren u met trots ons nieuwe en unieke aanvullende salonmerk UNIQ10UE®.

Gepersonaliseerde huidverzorging (zowel van binnen als van buiten) met Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10! Ontwikkeld door dermatologen en voedingsspecialisten!
Een modern productconcept met een holistische aanpak!
UNIQ10UE® geeft dàt extra meer waar gewone, klassieke cosmetica stopt!

UNIQ10UE® is wereldwijd de enige producent van 100% natuurlijk oplosbaar Q10!
Door de wereldwijd gepatenteerde formule is UNIQ10UE® danook de enige in de wereld die kan garanderen dat de Q10 in zowel de huidconcentraten als de granulaten (voedingssupplementen voor huidvernieuwing van binnenuit) meteen voor 100% opgenomen worden door onze huid en ons lichaam.

Elk ander Q10 cosmeticamerk gebruikt chemisch oplosbare Q10. Daardoor kunnen deze andere cosmeticamerken enkel kleine hoeveelheden Q10 in hun crèmes verwerken. UNIQ10UE® cosmetica gebruikt daarentegen enkel volledig natuurlijke Q10 zonder chemicaliën welke danook 50 maal meer Q10 bevat dan Q10-crème’s van andere cosmeticamerken!
UNIQ10UE® biedt danook een gamma aan van onderling mengbare en met elkaar te combineren huidverbeterende huidverzoringsproducten die héél veelzijdig gebruikt kunnen worden; alleen of onder je dagelijkse verzorging of zelfs als masker!

De UNIQ10UE® producten worden door middel van ultrasonen, vacuümtherapie, hoogfrequent en luminologie (kleur- en lichttherapie) met ons DUOLIFT apparaat diep de huid ingesluisd voor een verbluffend celvernieuwend en huidverbeterend resultaat en is toepasbaar voor elk huidtype en de aanpak van diverse huidproblemen.

Rimpeltjes, verlies van stevigheid, pigmentvlekjes…’Life begins at 40′ zegt men, maar toch zien we die eerste 40+tekenen van huidveroudering liever ver weg blijven.
Kamp je met een grauwe teint of heeft je huid verlies aan stevigheid? Worden de eerste rimpeltjes in je huid al zichtbaar? Dan komt de UNIQ10UE® gelaatsverzorging voor jou als geroepen!
Deze 100 % natuurlijke gelaatsbehandeling wordt uitgevoerd met ons DUOLIFT toestel en activeert de stamcellen in je huid! Daardoor blijft je huid mooi stevig en vitaal en wordt het verouderingsproces direct vertraagd.
De huidverbeterende resultaten zijn al na 1 behandeling direct zichbaar en ongelofelijk:
– pigmentvlekken verminderen zienderogen
– je huid krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug
– je teint blaakt van gezondheid
– maar liefst 75 % van de huidveroudering wordt succesvol bestreden!

Dat alles is het unieke van UNIQ10UE®!
Kom en ervaar dit zelf en boek jouw UNIQ10UE® kennismakingsbehandeling met onze DUOLIFT NU met 10 % korting!
Deze kennismakingsaanbieding geldt uitsluitend voor de maand november 2019!

Voor het maken van een afspraak bel of mail:
☎️ 013-5216237
? info@beautiquetotale.nl