Derma Cupping Massage
met
siliconen vacuüm cups

Ontspannen mooi met Derma Cupping Massage

Derma Cupping Massage is een vereenvoudigde en modernere versie van oude Chinese Cupping therapie en wordt gedaan m.b.v. siliconen vacuüm cups. In het Verre Oosten wordt gebruik gemaakt van verschillende traditionele massagetechnieken, die door de eeuwen heen hun werking hebben bewezen. Gebaseerd op deze techniek is de Derma Cupping Massage ontwikkeld. Deze buitengewone behandeling met aangename siliconen cups in combinatie met warme aromatische oliën verdrijft spanningen uit het lichaam en verbetert de huidconditie.

Derma Cupping massage is een langzame en ontspannende massage met het gebruik van siliconen cups, die ervoor zorgen dat de huid en het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue massage, zweedse massage en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. Het is vergelijkbaar met de werking van warme compressen, maar heeft een véél beter effect met meer resultaat. D.m.v. cupping massage trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt zo gereinigd en afgevoerd. De siliconen cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft vanwege de doorbloeding een lichte roodheid maar deze is niet blijvend.
Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking en levert ongelooflijke resultaten op ! Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid weer op gang. Cliënten ervaren vaak tintelingen en een diepe ontspanning tot lang na de behandeling. Derma Cupping Massage heeft op het zenuwstelsel danook een kalmerend effect.

De therapeutische werkingen van de behandeling van de huid met de Cups zijn:

 • Het activeren van de huidstofwisseling
 • Het verbeteren van de elasticiteit van de huid
 • Blokkades worden opgeheven
 • Gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
 • Het verbetert de spierspanning
 • Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie

Er zijn verschillende massages met de Cups mogelijk:

 • Facial Cupping Massage
 • Back Cupping Massage
 • Body Cupping Massage

FACIAL CUPPING MASSAGE
De Facial Cup heeft een stimulerende werking van de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid weer op gang. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde, jeugdige huid te krijgen. Gezicht, hals en decolleté worden intensief behandeld.

Werking:

 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Betere opname van werkstoffen
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Verfijnt de poriën
 • Toniseert de mimische spieren
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Het losmaken van verklevingen
 • Heeft een vaatverstevigende werking
 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
 • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak

BACK CUPPING MASSAGE
Een heerlijk ontspannende rugmassage met de Body Cups maakt de rug los, stimuleert de doorbloeding, versoepelt en ontspant de rugspieren, voert afvalstoffen af en verlicht plaatselijke rugklachten, hoofdpijn en nek- en schouderpijn. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid weer op gang.

BODY CUPPING MASSAGE
De nieuwe, zeer effectieve manier om met siliconen Cups cellulite te bestrijden! Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genaamd. Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfefocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten. Met behulp van de Derma Cupping Massage wordt de cellulite aangepakt! Het verzacht en geeft elasticiteit aan het bindweefsel in de cellulitelaag, waardoor de putjes in de huid, die door de cellulite worden veroorzaakt, verminderen!

Striae zijn strepen, kleine onderhuidse scheurtjes die in de huid van het lichaam kunnen ontstaan als iemand snel dikker wordt. Het bekendste voorbeeld is dat van striae op de buik van een vrouw tijdens de zwangerschap. Met de Derma Cupping Massage op de buik zorgt u voor een goede doorbloeding waardoor de striae vermindert; in combinatie met een goede olie blijft de huid soepel.

De Derma Cupping Massage verbetert de doorbloeding van de huid, laat afvalstoffen sneller verwijderen en zorgt voor versteviging van de huid. Daarom is deze massage uitermate geschikt voor mensen die op dieet zijn en merken dat de huid wat gaat verslappen, deze massage stimuleert het bindweefsel en zorgt voor versteviging van de huid. U zult versteld staan van het resultaat bij dagelijks gebruik. Uiteraard altijd in combinatie van een goed voedingspatroon en voldoende beweging!

Het is mogelijk om de anti-cellulite massage als een kuur te reserveren.

Bij boeking en betaling bij uw 1e behandeling van een kuur van 10 behandelingen ontvangt u 10 % korting op de totale kuurprijs !

De Derma Cupping Massage is ook mogelijk als deelmassage van 40 min. d.w.z dat in deze tijd een deel van het lichaam behandeld kan worden, bijv: buik, billen, achterkant of voorkant benen òf het gebied waar u een probleem mee heeft. De massage wordt afgesloten met een deelpakking met afslankgel die snel intrekt in de huid en werkt als een plaatselijke sauna om de afvalstoffen sneller af te doen voeren. Durf uw buik en benen weer te laten zien !

Enkele voordelen van de Derma Cupping Massage:

 • Het verbetert de doorbloeding
 • De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
 • Het verstevigt de huid
 • Betere opname van werkstoffen
 • Afvalstoffen (vocht en vet) worden verwijderd
 • Losmaken van verklevingen
 • Verminderen van Cellulite
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd

Indien er contra-indicaties voor massage zijn dient u die altijd vooraf bij ons te melden. Schoonheidssalon Beautique Totale is niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor evt. toegebracht zou kunnen worden. Raadpleeg ruim vóór de afspraak bij twijfel altijd uw huisarts of specialist. Net als de meeste andere massages is Derma Cupping Massage niet aan te raden bij mensen die kanker hebben en/of een chemokuur volgen.

UNIEK IN DE REGIO
Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de Derma Cupping Massage aanbiedt. De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard! Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan!

Een massage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie en zinvolle aanvulling.