GEMOLOGY

De eerste Minerale Cosmetica

Pure schoonheid door oligo-mineralen uit edelstenen en halfedelstenen

GEMOLOGY is een uniek merk dat is ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid.
Dit van oorsprong franse high-end cosmeticamerk biedt salonbehandelingen en verzorgingsproducten die luxe èn doeltreffendheid combineren en die de intensief huidverbeterende energie toepassen van oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze pure, uiterst luxueuze en vooral krachtige werkstoffen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen.

Edelstenen staan bekend vanwege hun mooie vormgeving en de heilzame energie die ze bevatten. Er wordt zelfs een geneeskrachtige werking aan toe geschreven, die al eeuwenlang bekend is. Ze hebben stuk voor stuk een bepaalde uitwerking op je lichaam en geest en kunnen met name ook je huid voorzien van energie die je natuurlijke schoonheid intensief bevordert. GEMOLOGY past deze bijzondere energie toe middels een uniek massageritueel met luxueuze edelstenen, dat je huid van een krachtige verjongende impuls voorziet en dat al je zintuigen sensationeel aangenaam prikkelt!

Steeds meer mensen ontdekken dat edelstenen kunnen worden ingezet om bepaalde fysieke of mentale klachten of problemen te helpen verminderen. Je kunt edelstenen op verschillende manieren toepassen. Je kunt ze bijvoorbeeld op je lichaam plaatsen of ze dragen in de vorm van sieraden om van hun werking te profiteren. Door ze over je huid te laten rollen middels speciale massagetechnieken, stimuleer je bepaalde processen, die zorgen voor onder andere meer stevigheid, een detox werking en een stralende teint. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden als energie- of juist rustgevende elementen.

Gun uzelf de huidverbeterende luxe van diamantpoeder, jade of parelpigmenten
Gemalen diamantpoeder, jade en parelpigmenten zijn slechts enkele van de ongekend luxueuze en effectief huidverbeterende werkstoffen in de GEMOLOGY producten. De lijn staat voor hoogwaardige hightech huidverzorging die de kracht en schoonheid van edelstenen combineert met de nieuwste, geavanceerde ingrediënten, dito kennis en inzichten op het gebied van voelbare en vooral zichtbare huidverbetering!

Mineralen, een ongekend rijke energiebron voor de huid !
Door duizenden jaren de kracht van de aarde op te hebben genomen, vormen edelstenen en halfedelstenen een rijke energiebron voor de huid. GEMOLOGY liet de cosmetische voordelen van 20 edele- en halfedele mineralen testen waaronder: diamant, jade, amethist, robijn, parel, maansteen, kwarts en saffier. In de kern van deze mineralen, goed beschermd tegen alle mogelijke vormen van vervuiling, bevindt zich van nature bovendien een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen die de natuurlijke schoonheid van de huid optimaliseert.

Verfijnde texturen met aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen
Alle producten van Gemology Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol.
Ze hebben stuk voor stuk aangename zijdezachte texturen met een verfijnde en subtiele zinnenprikkelende geurbeleving dankzij natuurlijke fruit- en plantenextracten gecombineerd met pure essentiële oliën.

Een passende totaaloplossing voor elke gewenste huidverbetering
Voor elk denkbaar huidprobleem heeft Gemology Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt ! Een lijn huidverzorgingsproducten met unieke eigenschappen met als gemeenschappelijke deler: de kracht van kostbare mineralen, streng geselecteerde actieve bestanddelen, wetenschappelijk geteste formules, meetbare resultaten, bewezen doeltreffendheid, formules zonder parabenen, propyleenglycol of (ethanol)alcohol, met een stuk voor stuk aangename textuur.
De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Gemology

Het belang van ‘Made in France’
Het belang van de Franse know-how: het werk met franse laboratoria en een franse dokter in de biochemie.
De vereisten van de Franse markt: cosmeticatesten volgens de Europese cosmetische normen, de hoogste eisen.
Wetenschappelijke expertise: klinische testen en bewezen resultaten om deel uit te maken van de erkende Franse deskundigheid.
Hoge kwaliteit van het product en de service: in overeenstemming met de eisen van de Franse cosmetische luxemarkt.

UNIEK IN DE REGIO
Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en de verre omgeving die u de Gemology produkten en salonbehandelingen aanbiedt.