Nieuws

Nieuws2021-03-21T15:06:29+01:00

Nieuws en aanbiedingen

Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van lopende acties,
aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen in onze salon.

Summerproof

Summerproof GEMOLOGY Gemology biedt een passende totaaloplossing voor elke gewenste huidverbetering. De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen [...]

UNIQ10UE®

Wij presenteren u met trots ons nieuwe en unieke aanvullende salonmerk UNIQ10UE®. Gepersonaliseerde huidverzorging (zowel van binnen als van buiten) met Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en [...]

LAATSTE BERICHTEN

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende (kuur)behandelingen en bieden een totaalconcept aan dermo-cosmetische behandelingen en producten voor zowel gelaat als lichaam !
Wij werken met GEMOLOGY, (gebaseerd op edelstenen) MASSADA (holistische natuurlijke minerale huidverzorging) UNIQ10UE® (Cel Cosmetica met Q10) en Mineralissima (minerale make-up).
Wij streven naar huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging op hoog niveau met gerenommeerde salonmerken waarbij ook CE-goedgekeurde hightech beauty-apparatuur, die voldoet aan de eisen van de huidige tijd, niet ontbreekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ga naar de bovenkant