Schoonheid

Het begrip schoonheid houdt voor iedereen iets anders in. Bovendien zit schoonheid niet enkel aan de buitenkant: het betekent ook dat je je van binnen goed voelt. Bij Schoonheidssalon Beautique Totale willen we daarom meer doen dan enkel je huid goed verzorgen; we willen er eveneens voor zorgen dat onze klanten zich goed in hun vel voelen. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan diverse producten en behandelingen, indien gewenst in combinatie met kleur- en lichttherapie, welke zorgen voor verbluffende resultaten, ultieme verwennerij en ontspanning. Mensen mooi maken, dat is nu eenmaal onze passie.
Wij werken met hoogwaardige cosmetica van GEMOLOGY, MASSADA, UNIQ10UE® en MINERALISSIMA.

Bij Schoonheidssalon Beautique Totale staat het gebruik van doeltreffende huidverzorgingsproducten voorop. Dermo-cosmetische HYPOALLERGENE en DIERPROEFVRIJE producten die de werking van de huid ondersteunen en verbeteren. Bij Schoonheidssalon Beautique Totale treft u géén cosmetica aan met onnodige chemische toevoegingen die er alleen maar voor zorgen dat uw huid onnodig wordt belast. Deze belasting eist vroeg of laat zijn tol. De tolerantiegrens van de huid wordt dan bereikt, waardoor er een allergische reactie kan optreden. Daarbij kan de huid bij het veelvuldig gebruik van verkeerde cosmetica gaan verstoppen, dit uit zich dan in een wasachtig aangezicht en onzuiverheden.

Gun uw huid alleen maar het beste ! Gun uw huid hoogwaardige cosmetica van GEMOLOGY, MASSADA, UNIQ10UE® en MINERALISSIMA.
Wij adviseren u om zorgvuldig met uw huid om te gaan. U heeft maar één huid en deze is niet vervangbaar ! Daarbij is uw gezicht toch min of meer het visitekaartje van uzelf.. we kunnen het moeilijk verbergen. Zie het als een investering in uzelf …. U bent het waard !

Gemology

GEMOLOGY – De eerste Minerale Cosmetica met Celtherapie
Pure schoonheid door oligo-mineralen uit edelstenen en halfedelstenen.

GEMOLOGY is van oorsprong een frans high-end cosmeticamerk welke salonbehandelingen en verzorgingsproducten biedt die luxe én doeltreffendheid combineren en die de intensief huidverbeterende energie toepassen van oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze pure, uiterst luxueuze en vooral krachtige werkstoffen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen.

Edelstenen staan bekend vanwege hun mooie vormgeving en de heilzame energie die ze bevatten. Er worden zelfs geneeskrachtige werkingen aan toe geschreven, die al eeuwenlang bekend zijn. Ze hebben stuk voor stuk een bepaalde uitwerking op je lichaam en geest en kunnen met name ook je huid voorzien van energie die je natuurlijke schoonheid intensief bevordert. GEMOLOGY past deze bijzondere energie toe middels een uniek massageritueel met luxueuze edelstenen, dat je huid van een krachtige verjongende impuls voorziet en al je zintuigen sensationeel aangenaam prikkelt!

Massada

MASSADA – Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Uniq10ue

UNIQ10UE® – huidverzorging met professionele Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10!

UNIQ10UE® is gepersonaliseerde huidverzorging met Celtherapie d.m.v. professionele Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10. Een modern produktconcept met een holistische aanpak. Een systeem van huidverzorging ontwikkeld door dermatologen en voedingspecialisten.

Door de wereldwijd gepatenteerde formule is UNIQ10UE® de enige in de wereld die kan garanderen dat de Q10 in zowel de huidconcentraten als de granulaten voor 100% meteen opgenomen worden door ons lichaam.

UNIQ10UE® is volledig vrij van parabenen, chemische stoffen en is dierproefvrij en wordt met onze DUOLIFT-behandelingen gecombineerd.

Mineralissima

MINERALISSIMA – Minerale make-up

MINERALISSIMA’s minerale make-up is 100% VEGANISTISCH en zorgvuldig ontworpen om de gevoelige huid er gezond uit te laten zien en te laten voelen en bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Met een lijst van ingrediënten die kort en duidelijk is, is de kans op een allergische reactie kleiner. Mensen met een gevoelige huid kunnen nu eindelijk zonder zorgen elke dag deze veganistische make-up gebruiken!

Minerale make-up is veelzijdiger dan andere make-up. De make-up past zich gemakkelijk aan aan jouw wensen. Bij het werken met pure pigmenten, die te vinden zijn in minerale make-up, kun je bijna alles mengen tot jouw eigen gewenste kleur.
Omdat minerale make-up zo puur is, is het product lang houdbaar. Met niets dat bacteriën helpt groeien blijft de make-up lang goed, zodat je niet betaalt voor iets dat snel bederft. Daarbij heeft het niet alleen een uitstekende houdbaarheid, maar de pigmenten in onze minerale make-up zijn zo goed gebalanceerd, dat het ook lang op je huid blijft zitten.

Zijn deze producten duurder?
Deze vraag wordt ons soms gesteld en wij kunnen daar een duidelijk antwoord op geven: Onze producten hebben een héél goede prijs-kwaliteit verhouding, waarvoor u zeker niet meer betaalt en daarnaast bevatten de door ons gevoerde producten naar verhouding vele hogere dosissen kwalitatieve ingrediënten en meer werkstoffen dan producten welke elders (in winkels, warenhuizen of via internet) verkocht worden. Dit is ook nodig als er huidverbetering moet worden bereikt! Dus op de lange termijn heeft men de investering terug verdiend… namelijk een goed verzorgde en gezonde huid! Als u zich dan realiseert dat u uitsluitend opbouwend en verbeterend bezig bent voor uw huid, dan is het antwoord dus zeer duidelijk…. NEE! Zeker als u het gebruik van de producten combineert met een regelmatige salonbehandeling bij Schoonheidssalon Beautique Totale. Een goede huidverzorging (èn de beoogde huidverbetering) start bij een professionele huidanalyse uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste!