MINERALISSIMA

 

Minerale make-up

MINERALISSIMA – Minerale make-up

Mineralissima’s minerale make-up is zorgvuldig ontworpen om de gevoelige huid er gezond uit te laten zien en te laten voelen, en bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Met een lijst van ingrediënten die kort en duidelijk is, is de kans op een allergische reactie kleiner. Mensen met een gevoelige huid kunnen nu eindelijk zonder zorgen elke dag make-up op doen!

Minerale make-up is veelzijdiger dan andere make-up. De make-up past zich gemakkelijk aan aan jouw wensen. Bij het werken met pure pigmenten, die te vinden zijn in minerale make-up, kun je bijna alles mengen tot jouw eigen gewenste kleur.
Omdat minerale make-up zo puur is, is het product lang houdbaar. Met niets dat bacteriën helpt groeien, blijft de make-up lang goed, zodat je niet betaalt voor iets dat snel bederft. Daarbij heeft het niet alleen een uitstekende houdbaarheid, maar de pigmenten in onze minerale make-up zijn zo goed gebalanceerd, dat het ook lang op je huid blijft zitten.

Verschillende make-upmerken proberen wordt vermoeiend. Zodra je Mineralissima minerale make-up hebt gebruikt en de resultaten hebt gezien, zal je het verschil merken met normale make-up. De mooie glans, het lichte gevoel en de mooie dekking maken het onmogelijk om deze make-up de rug toe te keren. En, hoe mooi is het dat schoonheidsproducten ook lief voor de aarde kunnen zijn, voor jouw huid en uiteraard zorgen wij ervoor dat geen enkel dier heeft hoeven lijden voor onze producten.

Voor jou de voordelen op een rijtje
Lang houdend
Met een klein beetje kom je een heel eind! De samenstelling van onze ingrediënten zorgt ervoor dat de poeder een optimale dekking geeft gedurende de dag. De natuurlijke zonnefilters bieden ondersteuning bij het beschermen van de huid. Heb jij last van een vettere huid? Daarvoor hebben we fijne hulpmiddeltjes zoals een speciale primer of finishing poeder.

Houdbaarheid
Veel Mineralissima producten hebben een lange houdbaarheid. Uiteraard wil je zo lang mogelijk van je product kunnen genieten en niets weg hoeven gooien omdat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Onze minerale make-up producten zijn anorganisch en bevatten geen bacteriën. We raden wel aan om na de opening van een potje, het product na één jaar te vervangen. Via de make-up kwasten, die in contact komen met de huid, kunnen eventueel bacteriën worden overgebracht in de make-up.
Let wel op met de houdbaarheid van producten zoals Lippenstift, Lipgloss, Mascara, Geperste producten waaraan oliën of waxen zijn toegevoegd. Dit zorgt voor een kortere houdbaarheidsdatum. Na in gebruikname is een dergelijk product ca. 6-12 maanden houdbaar.

Veelzijdig
Mineralissima biedt een ruim assortiment met verschillende productcategorieën aan. Als je eenmaal weet hoe het werkt, is minerale make-up heerlijk om mee te werken en kun je vele verschillende looks creëren, ongeacht je huidtint. Vind je losse poeders wat ongemakkelijk? Bekijk eens ons groeiende assortiment met geperste producten. Naast de welbekende foundations kun je ook keuze maken uit een mooi assortiment blushers, bronzers, lipproducten én mascara. Er is een veelheid van kleuren om uit te kiezen, of mix het zelf om je eigen unieke kleur te creëren.

Veiligheid
Aan onze producten worden geen chemicaliën, conserveringsmiddelen of parfum toegevoegd. Deze ingrediënten kunnen zorgen voor huidirritaties.
Het gebruik van minerale make-up wordt vaak aanbevolen na chemische behandelingen of laser peelings. Dit is niet voor niets. De kalmerende eigenschappen kunnen een geïrriteerde huid verzachten na een dergelijke behandeling en door de pure vorm is het niet schadelijk voor de huid. De mineralen in de make-up hechten aan de huid, versmelten met de natuurlijke huid-olie, zonder de poriën te verstoppen.
Onze producten zijn veilig en geschikt voor mensen met een allergie, gluten-gevoeligheden en andere huidproblemen. Raadpleeg wel altijd een arts of huidspecialist of minerale make-up veilig is bij ernstige huidproblemen.

Kwaliteit
Onze cosmetica bevatten alleen pure mineralen en onze ingrediënten zijn dus allemaal van natuurlijke oorsprong. Onze leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit én zij moeten kunnen aantonen geen gebruik te maken van kinderarbeid. Door het vermijden van chemische bestanddelen is het gebruik van onze producten niet alleen veilig voor de gebruiker, maar ook voor het milieu.
Mineralissima producten zijn ontworpen voor een hoge dekking. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgebalanceerd om jouw huid te laten stralen. Wij geloven in schoonheid zonder wreedheid en geen van onze producten zijn getest op dieren. Al onze producten worden vervaardigd in Europa en grotendeels in Nederland. Trots zijn we dat ons assortiment 100% VEGANISTISCH is.

Lichtgewicht
Neem afscheid van de aangekoekte uitstraling van traditionele make-up. Minerale make-up is gemakkelijk aan te brengen en geeft een natuurlijk eindresultaat. Met een klein laagje bereik je al heel veel. Hoewel je weet dat je make-up draagt, zorgt de lichtgewicht-formule ervoor dat je het niet voelt zitten. Je huid kan gedurende de dag gewoon ‘ademen’ en je verwijderd het ook weer gemakkelijk met de gezichtsreinigers die je zelf gewend bent.

Prachtige resultaten
Minerale make-up helpt het zicht van fijne lijntjes en rimpels te reduceren. Het helpt acné of huidproblemen te verbergen en vaak zelfs te verminderen. Mineralissima geeft de huid een gezonde, natuurlijke glans waardoor je er jonger en levendiger uitziet. Zowel vrouwen als mannen ervaren uitstekende resultaten met onze producten.