AcadaySpa Massages & Treatments

met Koninklijk Bamboe, Exotische Houttabletten, Cococups en Hemelstenen

Drainerend – Relaxerend – Modellerend – Revitaliserend

AcadaySpa
Een serie lichaamsbehandelingen waarin u kennis maakt met mooie producten uit de Himalaya!
AcadaySpa Massage is vrij nieuw in Nederland. Het zijn Oosterse lichaamsmassages & treatments met bamboestokken, exotische houttabletten en/of hemelstenen geïnspireerd op Aziatische tradities welke toegepast kan worden op het hele lichaam alsook op gelaat en hoofdhuid. De AcadaySpa Massages & Treatments zullen helpen om toxines (gifstoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Gebruik van essentiële oliën hierbij zorgt voor een ontspannen gevoel. Spanningen, zenuwen, stress. Onze huid is een gevoelsinstrument en we merken het meteen aan ons lichaam. De ene keer heb je een behandeling nodig die je energie geeft, terwijl je de andere keer snakt naar een behandeling waarbij je je helemaal kunt ontspannen.

AcadaySpa Massage
De AcadaySpa Massage bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en bestrijdt pijnlijke en vermoeide spieren.
Ervaar de verzorgende werking! Ontspanning ten top!
AcadaySpa Massage is danook een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk. De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals: Shiatsu, Ayurveda en Lymfedrainage. AcadaySpa Massage gaat verder dan alleen een fysieke ervaring. Tijdens de massage worden de 5 elementen: Hout – Vuur – Aarde – Metaal en Water verwerkt. Bamboe, houttabletten en edelstenen bollen als hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te geven… We gebruiken verschillende groottes en lengtes van bamboestokken als verlengstuk van onze handen, voorarmen en ellebogen. Grote bamboestokken worden gebruikt voor het lichaam, kleine bamboestokken voor de hoofdhuid. De hand is een uitzonderlijk werktuig maar wanneer de verschillende toebehoren de verlenging van de vingers worden, dan komen we terecht in een andere, nieuwe dimensie, een gevoelsmassage…

AcadaySpa Massages & Treatment

AcadaySpa is een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor het lichaam. In de salon onderga je Slim-, Tonic-, Relax- of Lift- schoonheidsrituelen. Dynamiserend of verzachtend, de verschillende ‘schoonheidsrituelen a la carte’ geven je het plezier en het gevoel dat je nodig hebt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van attributen uit de wilde natuur (natuurlijke en plantaardige ingrediënten en extracten met bekende therapeutische werkingen) met tonifiërende, drainerende, modellerende, relaxerende of vitaliserende eigenschappen.

– De drainerende massage met Exotische Houttabletten heeft vooral een ontgiftende werking en werkt vochtafvoerend en is een goede ondersteuning om cellulite aan te pakken.
– De relaxerende massage met behulp van Koninklijk Bamboe, zorgt voor pure ontspanning.
– De revitaliserende massage met Hemelstenen brengt het lichaam weer in balans en geeft nieuwe energie.
– De massage met Cococups versoepelt het lichaam en bestrijdt huidverslapping.


Ontdek en onderga de 4 weldadige AcadaySpa Massages & Treatments
gebaseerd op de oosterse massagecultuur!

AcadaySpa Tonic – Revitaliserend – Tonifiërende lichaamsverzorging met schitterende ‘Hemelstenen’.
Vitaliseren en energie geven met specifieke werkstoffen. Deze behandeling heeft voornamelijk ontspannende en revitaliserende effecten.
Geïnspireerd op Aziatische tradities worden de verschillende massagebewegingen uitgevoerd. Bestemd voor vrouwen die vragen naar dynamiserende energie!
Tonifiërende verzorging met schitterende Hemelstenen, welke vitaliseren en energie geven met speciale werkstoffen. Deze behandeling heeft voornamelijk ontspannende en revitaliserende effecten. Geïnspireerd op Aziatische tradities worden de verschillende massagebewegingen uitgevoerd. De salonbehandeling vindt plaats door middel van massage, huidrollen, fricties en tapotements. Hierdoor leeft de huid op en het geeft een goed gevoel en vooral dynamische energie. Een massage van het lichaam met een luxe massagebalsem wordt uitgevoerd met de handen en hemelstenen (halfedelstenen). De afwisselend diepe, zacht glijdende drukbewegingen, knedingen, huidrollen, stimulerende fricties en tapotements zorgen tesamen voor een ontspannend en revitaliserend effect.

AcadaySpa Slim – Drainerend – Ontgiftende lichaamsverzorging met ‘Exotische Houttabletten’.

Verfijnen van het silhouet met een cocktail van specifieke zuiverende essentiële oliën. Met deze behandeling wordt er gewerkt aan het activeren van de weefsels met als doel de afvalstoffen te verwijderen. Duizend-en-één bewegingen van de handen en het Wacapouhout hermodelleren de lichaamscontouren. Bestemd voor vrouwen die vragen naar drainerende en zuiverende energie! Ontgiftende verzorging met tabletten van exotisch hout. Verfijnen van het silhouet met een cocktail van zuiverende essentiële oliën en speciale werkstoffen. Met deze behandeling wordt gewerkt aan het activeren van de weefsels met als doel de afvalstoffen te verwijderen. Duizend-en-één bewegingen van de handen en het Wacapouhout hermodelleren de lichaamscontouren. Een massage van het lichaam met een complex van essentiële oliën wordt uitgevoerd met de handen, vingers, onderarmen en exotische houttabletten. De tabletten van exotisch hout verhogen het afslankend effect van de massagetechnieken.

AcadaySpa Relax – Relaxerend – Ontspannende lichaamsverzorging met ‘Koninklijk Bamboe’.


Ontstressen met relaxerende werkstoffen.
Deze behandeling is zeer doeltreffend om spier-vermoeidheid tegen te gaan. De specifieke effleurages uitgevoerd met bamboehout en de handen zorgen voor een diepe en revitaliserende ontspanning. Bestemd voor vrouwen die vragen naar kalmerende energie!
Ontspannende en ontstressende massage met (speciale werkstoffen van) Koninklijk Bamboe.
Deze behandeling is zeer doeltreffend om spiervermoeidheid tegen te gaan. De specifieke effleurages uitgevoerd met bamboehout en sterke ervaren handen zorgen voor een diepe en revitaliserende ontspanning. Harmonieuze lichte effleurages, ronddraaiende bewegingen, drukpunten en stretchen met bamboe ontspant, harmoniseert, kalmeert en bezorgt een licht en goed gevoel. Een dieptemassage van het lichaam met een luxe verwarmde essentiële olie wordt uitgevoerd met de handen en drie maten bamboe waardoor een diepe revitaliserende werking wordt bereikt. De huid is zuiver, het lichaam is ontspannen en de huid is zacht als satijn. De benen en voeten voelen weer veel lichter aan.

Acadayspa Lift – Modellerend – Verstevigende behandeling met ‘Hemelse Cococups’. Verstevigende behandeling met hemelse kokoscups. Huidverslapping bestrijden met tropische ingrediënten. Bestemd voor vrouwen met een verslapte huid die vragen naar remodellerende energie ! Een kunstzinnige massage uitgevoerd door sterke handen en speciale onderarmtechnieken met unieke glijbewegingen m.b.v. de zachte cococups zorgen ervoor dat de bodycontouren verfijnd worden en verspreiden een liftend en verstevigend gevoel en brengt de geest tot rust. De zachte vorm van de gepolijste kokoscups/cococups bieden een liftend gevoel gedurende de gehele massagebehandeling. Geen noodzaak om de wereld over te reizen om te genieten van deze unieke massagemethode voor het lichaam van AcadaySpa. Laat je lichaam met deze hemelse cocosmassage beeldhouwen. U voelt uw lichaam onmiskenbaar versoepelen en de huid verstevigen terwijl uw huid glanst alsof met parels bedekt.

Indien er contra-indicaties voor massage zijn dient u die altijd vooraf bij ons te melden. Schoonheidssalon Beautique Totale is niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor evt. toegebracht zou kunnen worden. Raadpleeg ruim voor de afspraak bij twijfel altijd uw huisarts of specialist. Net als de meeste andere massages is AcadaySpa Massage niet aan te raden bij mensen die kanker hebben en/of een chemokuur volgen.

UNIEK IN DE REGIO Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en direkte omgeving die u de AcadaySpa Massages aanbiedt. De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard! Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij danook niet ingaan! Een massage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie en zinvolle aanvulling.