Bio-Phyto Peeling

BIO-PHYTO – 100 % Natuurlijke Kruidenpeeling voor huidverbetering, huidvernieuwing en aanpak van vele huidproblemen,
gebaseerd op pure botanische stoffen met anti-bacteriële werking.

Geschikt voor: alle huidtypen: probleemhuid; vette en onzuivere huid; droge en schrale huid; couperose huid; normale gezonde huid en voor behandeling van Saborea!


De BioPhyto kruidenpeeling is een uiterst efficiënte oplossing voor een groot gamma van huidproblemen. Deze therapeutische peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat. Schrale of vale rokershuid? Een droge huid zonder tonus, eerste rimpeltjes of vette ongebalanceerde huid? Grove poriën, teveel talgafscheiding of couperose? Wij bieden u de ultieme oplossing met deze hedendaagse peeling, zònder de vervelende bijwerking van roodheid of vervellen! Deze therapeutische peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit 100 % zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat met een anti-bacteriële werking, die voornamelijk de algemene conditie van de huid verbetert, genezend, herstellend en celvernieuwend werkt. De samenstelling en de methode werden ontwikkeld door een zeer vooraanstaand plastisch chirurg-dermatoloog in samenwerking met andere dermatologen. De Bio-Phyto peeling beschadigt de huid niet en is de oplossing voor een grote verscheidenheid van huidproblemen. Deze aangename behandeling combineert 6-acties in-één! Bio-Phyto…Een ware oppepper voor een vermoeide, gestreste en verouderde huid ! Geef aan Uw gelaat hals en decolleté haar frisheid en vitaliteit terug.

Als de huid veelvuldig aan de zon/zonnebank wordt blootgesteld droogt de huid sterk uit (door overmatige UV-straling) en verdikt;daarnaast droogt de huid in de winter opnieuw sterk uit door grote temperatuurswisselingen (de winterse kou en de centrale verwarming) waardoor het aantal dode huidcellen (vaak zichtbaar en voelbaar als huidschilfers) sterk toeneemt. Ook in de overgang verandert de huid sterk onder invloed van het hormonale stelsel. Dit alles zorgt voor een doffe, vale en verstopte huid met schilfering en onzuiverheden! Met een gecontroleerde professionele Bio-Phyto Peeling zorg je er voor dat de huid er weer fris en stralend uit ziet!

De behandeling

Als voorbereiding op de peeling wordt de huid eerst grondig gereinigd met o.a. AHA zeep en vervolgens wordt er een vluchtige pre-peeling lotion op het gelaat aangebracht die de huid voorbereid op de peeling en de penetratie van de peeling bevordert. Daarna wordt de kruidenpeeling op het gelaat aangebracht. Onmiddellijk voelt men de krachtige werking van de actieve bestanddelen van de peeling. De duur van de peeling is afhankelijk van het huidtype. Na het verwijderen van de peeling wordt een kalmerend masker aangebracht en ingemasseerd. Na een kwartiertje wordt het masker verwijderd en wordt de huid opnieuw gereinigd. Daarna wordt een hydraterend en opbouwend serum aangebracht en met de Beauty Globes (zie afbeelding) middels een liftende en lymfatische massage ingemasseerd. Deze massage voelt aangenaam aan, kalmeert de huid, bevordert de penetratie van het serum en sluit de poriën. Hierna wordt een aan het huidtype aangepaste gelaatscrème ingemasseerd. Door de natuurlijke kruidenextracten wordt een ‘vasculaire huidgymnastiek’ in de huid teweeg gebracht waardoor couperose vermindert, collageen en elastine (de huideigen rimpelopvullers) versnelt worden aangemaakt, de huid steviger & strakker wordt en alle huidfuncties worden gestimuleerd.De peeling voelt koud en warm tegelijk aan, men ervaart tijdens de peelingbehandeling een aangenaam wisselend koud-warm effect op de huid (Cryotherapie). De BioPhyto peeling beschadigt de huid niet en is dé oplossing voor een grote verscheidenheid van huidproblemen. Deze aangename behandeling combineert 6 acties in 1!

Bio-Phyto… Een ware oppepper voor een droge, verstopte, vermoeide, gestresste, vale (rokers)huid en verouderde huid!
Kalmeert en bevordert de conditie van de huid!

De Werking

 • De meervoudige werking van de BioPhyto kruidenpeeling:
 • “Peelt” de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd (d.m.v. Alpha Hydroxy Acid en Beta Hydroxy Acid, kristallen en mineralen)
 • Heeft een sterk antibacteriële werking (d.m.v. propolis, eik-, eucalyptus- en calendula bestanddelen)
 • Verkleint de poriën en verkoelt de huid (d.m.v. hamamelis-extract en munt)
 • Stimuleert de bloedsomloop (d.m.v. chilipeper-olie en mosterd-extract)
 • Kalmeert de huid en versnelt de genezing van de huid (d.m.v. mimosa-extract en allantoïne)
 • Bevat een complex van vitaminen: Vitamine A om de huidstructuur en celvernieuwing te stimuleren, Vitamine E tegen vrije radicalen, Vitamine B complex om de algemene conditie van de huid te bevorderen.

De verscheidenheid van deze acties vormt de peeling tot één van de meest aantrekkelijke behandelingen voor allerlei huidproblemen. Ook voor gezonde huidtypes is deze natuurlijke peeling een echte aanrader!

Therapeutisch effect

Bijzonder aanbevolen bij:

 • Vette en acné huid: desinfecteert de huid, doodt de bacteriën onderhuids die acné veroorzaken, bevordert de bloedsomloop, veroorzaakt een peeling, kalmeert en verkleint de poriën
 • Seboree huid: vooral door de werking van de vitaminen complexen
 • Schrale huid zonder tonus: stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een hogere zuurstofaanvoer en hierdoor tevens een verbetering van de tonus
 • Couperose huid: gelijke verspreiding als gevolg van doorbloeding en verfijning van de poriën
 • Rokershuid: geeft de huid een “coup d’éclat”, een gezonde, frisse en vitalere uitstraling
 • Normale, gezonde huid: De huid van het gelaat is vetter en delicater dan de overige lichaamshuid en dient dus vaker en grondiger gereinigd te worden. Bovendien staat het gelaat voortdurend bloot aan schadelijke effecten van de omgeving zoals koude, wind, warmte, droogte, zon, vrije radicalen, enz. De gelaatshuid verdient dus onze bijzondere aandacht: naast een dagelijkse verzorging heeft de huid van het gelaat veel baat bij een regelmatige “extra” verzorging. De 100% natuurlijke BioPhyto peeling is een ideale dieptereiniging die ervoor zorgt dat de huid steeds fris, gaaf en rein is.

Bio-Phyto, een unieke peelingbehandeling die zijn gelijke niet kent!

Therapeutische Peelings (dieptereiniging) zijn uitstekende middelen om acne te bestrijden. Door de eiwitsplitsende elementen in de peeling wordt de hoornlaag verdund. Doordat de huid dunner wordt kunnen talg en bacteriën makkelijker een weg naar buiten vinden. Tevens kan de schoonheidspecialiste na elke peeling de aanwezige ontstekingen en talgpropjes makkelijker verwijderen. Al naar gelang de behoefte van de huid en van uzelf kan deze peelingbehandeling eenmalig worden gedaan of -afhankelijk van uw huidtype en het gewenste resultaat- in kuurverband toegepast worden van 4 tot 6 keer, elke 7 tot 10 dagen.

Een uiterst efficiënte oplossing voor een groot gamma van huidproblemen! Voor een fris, rein en vitaler gelaat!

Bio-Phyto Peeling, hoe vaak?
De aangeraden frequentie hangt in sterke mate af van het huidtype en/of het huidprobleem. Voor gezonde huidtypes volstaat een Bio-Phyto peeling (dieptereiniging) om de 4 à 6 weken. Bij specifieke huidproblemen (bijv: actieve acne, droge schrale huid, vette onzuivere huid, couperose huid, rokershuid etc…) wordt aanbevolen om aanvankelijk te starten met een 6-weekse kuur. Het is dan mogelijk om enkele peelings op wekelijkse basis te plannen, om daarna over te gaan op een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Zijn er neveneffecten?
Nee, helemaal niet. Meteen na de peeling ziet de huid er rein, fris en stralend uit. U heeft onmiddellijk een stralend resultaat! TIP: Vaak worden peelings overdag uitgevoerd als men er ‘s-avonds goed wil uitzien!

Wanneer worden de eerste resultaten zichtbaar?
Na de eerste salonbehandeling ziet men onmiddellijk resultaat! Voortzetting thuis van de behandeling met de ondersteunende produkten op dagelijkse basis verhoogt en versnelt in belangrijke mate het resultaat. Bevordert bij acne en onzuiverheden het genezingsproces en werkt anti-bacterieel en ontstekingsremmend. Omdat de Bio-Phyto Peeling nog 10 dagen door zal werken in uw huid geven wij u hieronder enkele tips.
Voorzorgmaatregelen vóór de Bio-Phytobehandeling:

 • Niet harsen/epileren 24 uur voor of na de peelingbehandeling.
 • Mannen: niet scheren kort voor de peelingbehandeling.
 • Geen Retinol produkten 24 uur voor of na de peelingbehandeling gebruiken.

Voorzorgmaatregelen ná de Bio- Phytobehandeling:

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag
 • Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet genoeg water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid en u kunt last krijgen van onzuiverheden. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.
 • Gebruik uitsluitend de door ons geadviseerde producten voor een optimaal resultaat
  U behaalt hierdoor tot wel 70% snellere en mooiere resultaten, maar u sluit ook allergische reacties uit. Doordat de Bio-Phyto Peeling nog 10 dagen doorwerkt in uw huid, bestaat er een kans dat u een reactie krijgt van producten die niet tot de Bio-Phyto lijn behoren.
 • Vermijd 10 dagen de zon/zonnebank
  Uw huid is na een Bio-Phyto Peeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zon/zonnebank gaat, loopt u het risico dat uw huid verbrand. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom de zonnebank gedurende de eerste 10 dagen na de behandeling.
 • Vermijd 10 dagen de sauna
  Een Bio-Phyto peeling is nog 10 dagen actief werkend in uw huid, warmte moet hierbij vermeden worden om roodheid en uitdroging te voorkomen.
 • Gebruik een beschermende Sun Cream met een hoge SPF
  Sluit uw dagverzorging af met een Sun Cream met minimaal SPF 30 om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Scrub bij lichte schilfering van de huid
  Na 3-4 dagen kunt u last krijgen van lichte huidschilfering. U kunt dan uw huid scrubben met een milde door ons geadviseerde peeling/scrub. Vervolgens brengt u een masker aan welke past bij uw huidtype en uw huidconditie.

Het spreekt voor zich dat als u een Bio-Phyto kuurtherapie aangaat, het absoluut noodzakelijk is om thuis de kuur voort te zetten met de u door ons geadviseerde ondersteunende producten voor thuisgebruik, welke zijn afgestemd op uw huidtype en huidconditie. Voor elke kuur is er een apart protocol voorzien en is het noodzakelijk om eerst een (vrijblijvend en gratis) intake gesprek met huidanalyse te laten plaatsvinden om zo het verloop van de behandelingen met u te kunnen bespreken.

Korting op uw behandeling: Bij boeking en vooruitbetaling van een volledige kuur van 4 tot 6 behandelingen bij de 1e afspraak
ontvangt u 10 % korting op de totale kuurprijs !

UNIEK IN DE REGIO Naast onze reguliere behandelingen is Schoonheidssalon Beautique Totale de enige in Oisterwijk en direkte omgeving die u de Bio-Phyto Peeling aanbiedt.