DUOLIFT…
nr. 1 in professionele gelaats- en lichaamsverzorging

Wij bieden jou het natuurlijke alternatief voor inspuitingen en cosmetische chirurgie: Het DUOLIFT concept!

Het DUOLIFT Concept biedt zichtbare, onmiddellijke en langdurige huidverbeterende resultaten: schitterende teint, ongelofelijk zachte huid, duidelijk omlijnde gelaatsomtrek, gladgestreken oogomtrek, minder diepe groeven en een strakkere huid! DUOLIFT maakt de huid bij iedere behandeling voller, steviger en elastischer. Het resultaat wordt gegarandeerd door de combinatie van ultrasound, kleur- en lichttherapie, radiofrequentie en de actieve bestanddelen van geselecteerde cosmetica-produkten. De DUOLIFT is danook hèt alternatief voor diegenen die geen risicovolle ingrepen zoals cosmetische chirurgie, inspuitingen, laserbehandelingen of chemische peelings willen ondergaan om rimpelvorming langdurig te laten verdwijnen en huidveroudering en huidverslapping een halt toe te roepen.

De DUOLIFT is geschikt voor iedereen en kan ook als intensieve huidtherapiekuur gegeven worden. Het gelaat herwint een jongere, frissere en gezondere uitstraling en wordt als het ware gemodelleerd. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine (de huideigen ‘rimpelopvullers’), celvernieuwing en microcirculatie.

Kan jouw huid wel een oppeppertje gebruiken? Ga dan voor een DuoLift gezichtsbehandeling! Laat je huid weer stralen en zie er meteen na 1 behandeling al beter uit! In deze verstevigende behandeling wordt je huid eerst grondig gereinigd en door middel van een spatelpeeling ontdaan van opgehoopt vet, vuil en dode huidcellen. Hierna volgt een aan het huidtype en huidconditie aangepaste gel of serum welke door ultrasone geluidsgolven in combinatie met softlaser en kleur-& lichttherapie diep wordt ingesluisd, waarna de micromassage van de DuoLift in combinatie met de ultrasone LED-lichtsondes en Radiofrequentie wordt gestart. 35 Minuten lang wordt je huid intensief door de DuoLift op verschillende huidlagen gemasseerd zodat je huid zijn eigen veerkracht weer terug krijgt!

Deze huidtherapie is bedoeld voor huidverbetering en geeft bij een kuur fantastische zichtbare resultaten voor de lange termijn!

De behandeling heeft 2 effecten

 • Korte termijneffect – Onmiddellijk na de behandeling is de huid zichtbaar strakker en gladder (dit werkt nog een paar dagen zichtbaar door na de behandeling).
 • Lange termijneffect – De aanmaak van collageen en elastine in de huid duurt iets langer, vandaar dat de verbetering van de huid nog 2 à 4 maanden verder gaat. Een onderhoudsbehandeling na de kuur om de 4 à 6 weken is aanbevolen om het huidverbeterend en liftend effect te behouden.
Omdat jij uniek bent, bieden wij jou een behandeling-op-maat aan met 9 behandelprogramma’s (in combinatie met de huidverbeterende producten van UNIQ10UE® en ADM) om je ZICHTBAAR goed in jouw vel te laten voelen en LANGDURIG mooi te blijven!
 • EyezoneSpeciale behandeling voor de oogcontouren: gezwollen ogen, verslapte ooghuid, vochtwallen, donkere kringen, rimpeltjes, fijne lijntjes, droogtelijntjes en kraaienpootjes worden bestreden en zichtbaar verminderd! De ooghuid wordt steviger en verstrakt! Dit is dè ware lifting van overhangende oogleden zònder plastische of cosmetische chirurgie ! Je ogen vinden hun jeugd terug!
 • Beauté FlashVerfrissende, reinigende behandeling waarin onzuiverheden verwijderd worden en de huid o.a. door de softpeeling, perfect gereinigd wordt. Daarna wordt er een hydratatie-gel de huid ingesluisd voor een optimale vochtregulatie. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Een frisse teint en een zachte huid in slechts 45 minuten is het resultaat!
 • AcnéTalgregulerende, reinigende behandeling waarbij de vette huid in balans gebracht wordt. Softpeeling en ultradiepe zuivering pakken acné grondig aan! De huid wordt gereinigd en onzuiverheden verwijderd. Daarna krijgt de huid een zeewier collageen masker voor een intense hydratatie van uw huid waarbij collageen-gel de huid wordt ingesluisd gevolgd door een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Hierna is de teint frisser, rimpels als gevolg van uitdroging zijn uitgevlakt, de huid oogt weer glad en voelt fluweelzacht aan. 50% Verbetering na 15 dagen!
 • Skin SupportUitermate effectieve huidverbeterende behandeling voor de normale huid met softpeeling & hydratatie in combinatie met ultrageluid, kleur- & lichttherapie en een hydraterend masker. Een èchte huidondersteunende behandeling waarbij de huid een enorme vochtboost krijgt, voller, compacter en steviger wordt! Met direct zichtbaar resultaat wat nog dagen aanhoudt!
 • WhiteningEffectieve teintverhelderende behandeling voor donkere vlekken/pigmentvlekken in het gelaat. Door middel van een speciaal whitening serum in te sluizen in combinatie met ultrageluid, de kleur- & lichttherapie en het speciale anti-whitening masker vervagen pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!
 • Stop Temps Huidvernieuwende, reinigende anti-veroudering behandeling waarbij er na de softpeeling en het insluizen van de hydratatie-gel een aktieve, voedende, antiverouderings-gel wordt aangebracht die een gunstig effect heeft op het herstel van de huid, de vermoeidheid van de huid wegneemt en de weefsels voedt. Hierbij wordt een biolifting van de huid gedaan en een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Je ervaart een gevoel van zuiverheid, lichtheid, frisheid en stevigheid! STOP de tand des tijds!
 • Lumin EclatEen intense hydratatie van de vette huid! Talgregulerende, reinigende en hydraterende behandeling waarbij de vette huid weer in balans gebracht wordt. De huid wordt gereinigd en onzuiverheden verwijderd. Daarna krijgt de huid een zeewier collageen masker voor een intense hydratatie van de huid waarbij de collageen-gel diep wordt ingesluisd gevolgd door een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Hierna is de teint frisser, rimpels als gevolg van uitdroging zijn afgevlakt en de huid oogt weer glad en voelt fluweelzacht aan.
 • DHEA JouvanceHuidverstevigende, stimulerende, verjongende en reinigende anti-rimpelbehandeling voor de vermoeide huid. Hierbij krijgt de huid een speciaal Yam & Soya vliesmasker gevolgd door een anti-rimpelbehandeling en een lifting van de huid. Hiermee wordt er op de rimpels van het gelaat gewerkt. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Het gelaat oogt jonger en de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen. Dé anti-rimpelverzorging bij uitstek! Resultaat direkt zichtbaar! Ideaal als ‘minilift’ voor een feest of speciale gelegenheid!
 • Sculpt & Lift Oppepbehandeling speciaal voor de rijpere en verslapte huid. Hierbij krijgt de huid een speciaal Collageen vliesmasker voor meer elasticiteit en stevigheid. Na de intensieve reiniging d.m.v. softpeeling en het verwijderen van onzuiverheden, wordt er een hydratatie-gel de huid ingesluisd. Vervolgens wordt er een voedende antiverouderings-gel aangebracht ter bevordering van o.a. de celregeneratie. Hiermee wordt er op de rimpels van het gelaat gewerkt en krijgt de huid een bio-lifting gevolgd door een lymfedrainage voor het bevorderen van de zuurstofopname door de weefsels wat tevens de afscheiding van metabole afvalstoffen stimuleert. 50 % Versteviging + 50 % Lifting = 100 % Efficiënt! Ideaal als ‘minilift’ voor een feest of speciale gelegenheid!

Voor een langdurig huidverbeterend resultaat wordt (afhankelijk van het probleem of huidtype) een kuur van 6 tot 12 behandelingen aangeraden.

REVOLUTIONAIRE GELAATSVERZORGING

 • Anti-stress en huidontspannend
 • Vermindering van rimpels, pigmentvlekken en vervagen van fijne lijntjes
 • Vermindering van (vocht)wallen en donkere kringen bij de ogen
 • Huidverbetering bij acne, onzuivere, gemengde- en vette huid.
 • Inzetbaar bij huidproblemen zoals: onzuiverheden en littekenbehandeling
 • Minimalisering van roodheid (zeer gevoelige huid)
 • Totale huidverzorging, hydratatie en huidverbetering voor alle huidtypes
 • Een volwaardige vervanging van een chirurgische facelift en/of botox-inspuitingen
 • Verstevigen en liften van de huid door aanmaak van collageen en elastine
 • Ideaal als ‘minilift’ voor een feest of speciale gelegenheid

Uit ervaring hebben we gezien dat bij regelmatig onderhoud (eens in de 4-6 weken) de resultaten blijvend zijn en nog verder verbeteren!

Het gezichtverzorgingssysteem van de DUOLIFT is een unieke combinatie van 4 afzonderlijk toegepaste technologieën:

 • Softpeeling
 • Bi-Polaire RadioFrequentie
 • Ultrasound
 • Luminologie® (Kleur- en Lichttherapie)

Softpeeling

Dieptereiniging m.b.v. een ultravibrerende spatel. Maar liefst 28.000 geluidsgolven per seconde verpulveren vet, vuil, onzuiverheden en dode huidcellen! Zelfs talgpropjes en zwarte puntjes worden zonder enige moeite rigoureus verwijderd, waarbij u een verstuivend effect zal waarnemen. Hierdoor heeft u veel minder last van het evt. verwijderen van comedonen (mee-eters). Deze huidstimulatie zorgt voor een zeer werkzame softpeeling, een verbluffend vochtherstel en aangename gezichtsgymnastiek. In tegenstelling tot alle andere vormen van peeling is er hierbij geen enkele contra-indicatie en is DUOLIFT geschikt voor iedereen en voor alle huidtypen! Deze dieptereiniging geeft de huid zachtheid en glans en bereidt de huid perfect voor op de aansluitende behandelingen.

Gestuurde Radiofrequentie

Gestuurde radiogolven op de juiste frequentie (300 à 500 kHz met een warmte van 37 graden) dringen diep door in de opperhuid en zorgen voor huidverstrakking door interne verwarming van de weefsels. Ze doen de bestaande collageenketens samentrekken en bevorderen de groei van nieuwe collageenvezels. Deze remodellering van de diepe lagen van de opperhuid zorgt voor een lift-effect zonder chirurgie en een soepelere en veerkrachtigere huid na enkele weken.
Met radiofrequentie wordt elke centimeter van de huid actief gestimuleerd waardoor deze nog meer resultaat oplevert dan enkel een bindweefselmassage.

Opeenvolgende Ultrasonen

Opeenvolgende, verschillende ultrasone geluidsgolven oefenen een akoestische druk uit op de huid. Door deze micromassage worden werkstoffen diep de huid ingesluisd en rimpels en kraaienpootjes glad gestreken. De combinatie met Luminologie (kleur- en lichttherapie) zorgt voor een optimaal resultaat: de huid maakt meer collageen, hyaluronzuur en elastine aan en verstevigt zo de huid van binnenuit, er vindt een ‘bio-lifting’ plaats. Het grootste voordeel van ultrasone geluidsgolven is Sonoforese: het diep insluizen van werkstoffen; doordat de ultrageluidstrillingen de huidlagen hebben opengemaakt kunnen de werkstoffen tot in de lederhuid binnen dringen. De Sonoforese draagt dus bij aan diepgaande structurele huidverbetering.

Evolutieve Luminologie®

Luminologie® (kleur- en lichttherapie) maakt gebruik van verschillende kleuren LED-licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de toegepaste lichtkleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de huidweefsels geabsorbeerd en induceert zo verschillende biologische effecten: drainerend (blauw), stimulerend (rood), dynamiserend (oranje), verzachtend (lichtblauw) en ontstekingsremmend (groen). Dit verbetert het effect van de ultrasonen. Luminologie® is eigenlijk een combinatie van electrostimulatie, kleur- en lichttherapie en soft laser en maakt daardoor een zeer effectieve behandeling van diepe rimpels mogelijk. De biologische effecten van de DUOLIFTsondes begunstigen het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. De softlaser activeert de eigen ‘repair-cellen’ in de huid en wordt ingezet bij diepe probleemzones en futloos huidweefsel, verhoogt de huidactiviteit aanzienlijk en zorgt voor diep weefselherstel. Het aanzien van de huid wordt zelfs in de dagen na de behandeling nog voortdurend verbeterd.

De behandeling is nog een aantal dagen voelbaar -je huid voelt voller en veel steviger aan- is zichtbaar jonger en gelift en kleine rimpeltjes zijn verdwenen. De intensieve en liftende micro-massage heeft veel effect op de lange termijn!

Bij een maandelijkse onderhoudsbehandeling zal uw huid er het hele jaar sereen, ontspannen en stralend blijven uitzien.
Een geheim dat heel wat sterren dankzij DUOLIFT hebben ontdekt bij de schoonheidsspecialist.
Uit ervaring hebben we gezien dat bij regelmatig onderhoud de resultaten blijvend zijn en nog verbeteren!

Spectaculaire zichtbare resultaten reeds na 1 DuoLift behandeling!
Het resultaat is spectaculair en na 1 DuoLift behandeling al zichtbaar! Om optimale langhoudende resultaten te behalen, bieden we deze behandeling in kuurvorm aan, bestaande uit 6 of 12 behandelingen (1x per week) met aansluitend maandelijkse onderhouds behandelingen. We bereiken met deze methode zeer effectieve versteviging van de huid en het onderhuidse bindweefsel. Maar een losse behandeling is uiteraard ook mogelijk. Er is meteen zichtbaar resultaat aan het einde van elke behandeling! De DuoLift behandeling wordt uitsluitend door onze DuoLift gecertificeerde schoonheidsspecialiste gegeven!

Korting op behandelprijs
Indien u de volledige kuur bij de 1e behandeling betaald ontvangt u 10% korting op de totale kuurprijs!