Gemology Body Massage

Ontspannende massage 

De ontspannende zintuigelijke Gemology Body Massage zorgt voor een magische, positieve synergie wanneer de handen worden gecombineerd met warme massagestenen. De cosmetische werkzaamheid en weldadige ontspanning wordt verkregen door de speciale massagetechnieken in combinatie met het gebruik van hoogwaardige edelstenen.

Het is het verhaal van een passie, een passie voor schoonheidsverzorging en edelstenen. Gemology, pionier in huidverzorging op basis van edele mineralen, biedt u exclusieve en unieke massages met edelstenen. Dompel u onder in een uniek universum van sensaties en laat u doordringen met de natuurlijke kracht van essentiële oliën met zeldzame geuren. Voel deze uitzonderlijke stenen en geniet van buitengewone fomuleringen, voor u uitgewerkt op basis van edele mineralen en halfedelstenen. Treed binnen in het weergaloze universum van Gemology, waar massage niet alleen een ritueel is, maar het eindpunt van een zoektocht die gericht is op uw welzijn. Deze edele mineralen strelen uw lichaam, rollen over uw huid en geven u een gevoel van overvloed en absoluut welzijn. Dit is meer dan alleen verzorging, het is zich één voelen met edelstenen, een reis naar de luxueuze wereld van de edelstenen.

Deze uitzonderlijke massage gebeurt met edelstenen, zoals Rozenkwarts, Rotskristal, Agaat … ontwikkeld met anatomische vormen om op uw lichaam te smelten en er één mee te worden.

Door duizenden jaren de kracht van de aarde op te hebben genomen, vormen edelstenen en halfedelstenen een rijke energiebron voor de huid.

Gemology Body Massage combineert massage met de thermodynamische voordelen van de verwarmde edelstenen met de heilzame werking van essentiële oliën. Verrijkt met deze edele mineralen hervindt uw huid zijn stevigheid en glans. U straalt van welbehagen.

Bied uw huid mineralen die essentieel zijn om er fit uit te zien! Ontdek een verzorging die uniek in zijn soort is en waarbij u zich heerlijk kunt ontspannen.

Een rijke gevoelservaring die uw huid zacht en helder maakt !