Gemology behandelingen

Een unieke beleving met edele mineralen welke strelen en rollen over uw huid, uw huid voller maakt en rimpels afvlakt, en u een gevoel van overvloed en absoluut welzijn geven! Pure schoonheid met oligo-mineralen uit edelstenen en halfedelstenen.

Mineralen, een ongekend rijke energiebron voor de huid
Door duizenden jaren de kracht van de aarde op te hebben genomen, vormen edelstenen en halfedelstenen een rijke energiebron voor de huid. GEMOLOGY liet de cosmetische voordelen van 20 edele en halfedele mineralen testen waaronder: diamant, jade, amethist, robijn, parel, maansteen, kwarts en saffier. In de kern van deze mineralen, goed beschermd tegen alle mogelijke vormen van vervuiling, bevindt zich van nature bovendien een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen die de natuurlijke schoonheid van de huid optimaliseert.

Verfijnde texturen met aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen
Alle producten van Gemology Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol.
Ze hebben stuk voor stuk aangename zijdezachte texturen met een verfijnde en subtiele zinnenprikkelende geurbeleving dankzij natuurlijke fruit- en plantenextracten gecombineerd met pure essentiële oliën.

De Salonbehandelingen

Klassieke behandelingen – 45 min. (evt. naar wens uit te breiden met een unieke edelsteenmassage èn welkomstmassage)

 • Gemology Malachite – hydraterende behandeling voor de droge huid
  De combinatie van Jade en Malachiet verheldert uw teint. Uw huid voelt comfortabel en goed gehydrateerd aan.
 • Gemology Rubis – talgregulerende behandeling voor de gemengde huid
  De talgregulerende werking van Robijn en Rode Jaspis onthult de glans van een gezonde en versterkte huid.
 • Gemology Lapis Lazuli – kalmerende behandeling voor de gevoelige huid
  De zachtheid van Saffier en Lapis Lazuli kalmeert uw huid. Uw teint wordt helder, uw huid is beschermd.
 • Gemology Amber – stimulerende behandeling voor alle huidtypen
  Deze nieuwe verzorging met Blauwe Amber beantwoordt aan alle vitale functies van de huid. De huid is helderder, steviger en beschermd.
 • Gemology Tourmalin – verstevigende behandeling voor de rijpe huid
  De combinatie van Diamant en Toermalijn laat de glans van de huid herleven en maakt uw gelaatstrekken gladder. Uw huid hervindt haar stevigheid en welzijn.

Anti Aging behandelingen – 60 min.

Behandelingen met een unieke edelsteenmassage èn welkomstmassage

 • Gemology Quartz – Stimulerende behandeling met Rozenkwarts
  Deze Rozenkwarts behandeling stimuleert de doorbloeding, regenereert en bevordert de groei van nieuwe jonge huidcellen en verzacht de huid.
 • Gemology Agaat – Anti-rimpel behandeling met Groene Agaat
  Groene Agaat strijkt fijne lijntjes en diepe rimpels glad en maakt deze minder diep. Verstevigd de huid en voorziet de huidweefsels van zuurstof.
 • Gemology Crystal – Helende behandeling met Bergkristal
  Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt de huid op DNA-niveau en heeft een helende werking op diverse huidproblemen (zoals: puistjes, acné, kleine wondjes en eczeem), geeft energie en verzacht de huid.

Wellness behandelingen – 75 min.

De Wellness Behandelingen zijn de Anti Aging Behandelingen uitgebreid met een speciaal salonmasker!

 • Gemology Opale – Luxe behandeling met Malachiet voor de droge huid
  De luxe van een verzorging die alle glans van uw huid onthult, door een regenererende, hydraterende en voedende behandeling.
 • Gemology Amethist – Luxe behandeling met Amethist voor de gemengde huid
  Het raffinement van Amethist om de nuances van de samengetrokken, verfijnde en egale huidkorrel te onthullen.
 • Gemology Smithsonite – Luxe behandeling met Smithsoniet voor de gevoelige huid
  Onmiddellijk het comfort van een perfect beschermde huid. De gekalmeerde huid hervindt al haar natuurlijke schoonheid en gezonde glans.
 • Gemology Diamond – Verzorgende masker-behandeling met Diamant voor de rijpe huid
  Het masker bevat het hoogste concentraat werkzame bestanddelen voor een doeltreffend anti-aging en stralend effect voor een complete behandeling. De werking van Diamant in combinatie met Jade, Smithsoniet en Parel beschermt de huid volledig, geeft een stralende teint en maakt rimpels en kraaienpootjes minder zichtbaar. De huid is glad en gehydrateerd.

Treed binnen in het weergaloze universum van Gemology, waar massage niet alleen een ritueel is,
maar het eindpunt van een zoektocht die gericht is op uw welzijn.

Salonbehandelingen met unieke edelsteenmassages
GEMOLOGY is pionier in huidverzorging op basis van edelstenen en biedt exclusieve en unieke gezicht- en lichaamsmassages met behulp van de meest prachtige edelstenen. Hiermee word je ondergedompeld in een unieke wereld van aangenaam zinnenprikkelende sensaties, dankzij de natuurlijke kracht van essentiële oliën met onweerstaanbare geuren die bijdragen aan de ontspanning van body en mind. Tegelijkertijd ervaar je de energie van edelstenen op je huid in combinatie met de rijke GEMOLOGY anti-aging producten op basis van edele mineralen en halfedelstenen.

Werking van de edelstenen
De edele mineralen strelen uw lichaam, rollen over uw huid en geven u een gevoel van overvloed en absoluut welzijn! Door ze over je huid te laten rollen middels speciale massagetechnieken, worden bepaalde processen gestimuleerd, die zorgen voor onder andere meer stevigheid, een detox-werking en een stralende teint. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden als energiegevende of juist rustgevende elementen. Dit is meer dan alleen huidverzorging, het is zich één voelen met edelstenen, een reis naar de luxueuze wereld van de edelstenen! Ontdek, onderga en ervaar deze unieke huidverberterende BELEVING !

De regenererende krachten van rozenkwarts, rotskristal en groene agaat
Rozenkwarts, rotskristal en groene agaat zijn stuk voor stuk edelstenen met krachtige regenererende- en effectieve anti-aging effecten op je huid. Niet voor niets dus dat GEMOLOGY specifiek deze prachtige edelstenen gebruikt voor een meer dan bijzondere gezichtsmassage behandeling. Edelstenen zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook een zeer diepe dimensie voor lichaam en geest vanwege hun hoge energetische ladingen.

Anti-aging energie
Ons gezicht bestaat uit acupressuurpunten die in verband staan met organen en hormonen. Door een massage met de GEMOLOGY edelstenen worden deze energiepunten op een doeltreffende wijze gestimuleerd. Door met de GEMOLOGY edelstenen over bepaalde zones op het gezicht te masseren, worden blokkades in de huid opgeheven, vindt er weer een energiedoorstroming plaats en wordt een gezonde celdeling gestimuleerd. Dit werkt ongekend ontspannend en verkoelend op je huid. Het bevordert tevens de jeugdigheid en de gezondheid van je huid. Het vermindert diepe rimpels, donkere kringen, wallen en verbetert de elasticiteit van je huid. Het eindresultaat is een betere doorbloeding, een mooiere teint en een gladdere en gezondere huid die opvallend straalt.

Een verjongende verwenreis naar de luxueuze wereld van de edelstenen
Het effect van de GEMOLOGY edelsteenmassages is ontspannend en tegelijkertijd vitaliserend voor zowel lichaam als geest. Gevoelens van stress of gejaagdheid worden verminderd en een nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. De huid ondergaat tijdens de massage een opzienbarende anti-aging metamorfose. De GEMOLOGY edelsteenmassage streelt en verjongt je huid en geeft je een gevoel van totale wellness en ultieme luxe. Het is meer dan alleen verzorging, het is een verjongende verwenreis naar de luxueuze wereld van de edelstenen !