Make-Up

De Trouwdag

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend en er op je allermooist uitzien! Je trouwdag is danook een erg spannende dag! Zelf je make-up verzorgen is natuurlijk een mogelijkheid, maar zou het niet erg fijn zijn als je je hier niet mee bezig hoeft te houden op een dag dat alles toch al zo hectisch is? Bovendien weet een professionele schoonheidsspecialiste als geen ander hoe ze jou kan laten stralen en hoe je make-up er ’s avonds nog net zo mooi uitziet als ’s ochtends! Met onze speciale bruidsbehandeling of bruidsarrangementen kun je alle stress, dat trouwen met zich meebrengt, achter je laten en brengen we je huid in balans, zodat rode vlekjes, plekjes, onzuiverheden e.d. tot het verleden behoren. Op een vooraf goed behandelde en verzorgde huid komt een bruidsmake-up pas goed tot zijn recht. Graag zetten we danook de puntjes op de i voor wat betreft het beste en mooiste eindresultaat.

Een mooie huid als basis

Op een vooraf goed behandelde, gereinigde en verzorgde huid komt de bruidsmake-up pas goed tot zijn recht! Om de huid voor de trouwdag in een goede conditie te brengen is het verstandig ruim vantevoren de huid door een schoonheidsspecialiste in een speciale bruidsbehandeling te laten reinigen, oppeppen en verzorgen, maar ook een goede huidverzorging thuis speelt hierbij een grote rol. In onderling overleg kan er tevens een persoonlijk behandel- en verzorgingsprogramma worden samengesteld welke kan variëren van: een manicure, een decolleté- en/of rugverzorging, een uitgebreide gelaatsbehandeling, ontharen, wenkbrauwen epileren, een zonnebankkuur enz… om zo mooi verzorgd mogelijk voor de dag te komen op je trouwdag. Ook zijn er speciale bruidsarrangementen waarvan je gebruik kan maken

  • Bruids Make-Up Vóór je trouwdag een proef make-up in onze schoonheidssalon. De grote dag: Bruids Make-Up & ampul in onze schoonheidssalon
  • Bride Special – Vlak voor je trouwdag een speciale behandeling van gelaat, hals en decolleté, incl. ampul, modelleren wenkbrauwen, (indien nodig of gewenst) harsen en/of verven wimpers en/of wenkbrauwen in onze schoonheidssalon

Stralend met de juiste kleur

Kleuren maken de mens! De kleur van je haar, huid en ogen zijn unieke kenmerken die bij ieder mens van nature met elkaar in harmonie zijn. Kleuren in overvloed. Hoe kies j ? Gewaagd en verrassend of veilig en vertrouwd? Als je nieuwe inzichten wilt ontdekken en grenzen wilt verleggen kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van onze schoonheidsspecialiste. Zij laat u zien dat de kleuren van uw ogen, haar en huid prachtig in balans zijn en een mooie eenheid vormen samen met de voor u uitgekozen make-up.

TIP: Bedenk vooraf wat voor “look” (naturel, romantisch, flashy of trendy) je als bruid graag wilt, maar zorg dat je je ten allen tijden jezelf kunt blijven voelen. De gekozen bruidsjurk/bruidskleding en het bruidskapsel e.d. bepalen al ontzettend veel van je “look”. De bruidsmake-up moet hier danook naadloos bij aansluiten.

De Proef Make-Up

Voorafgaand aan de bruidsmake-up krijgt de a.s. bruid volop de gelegenheid om haar wensen m.b.t. de bruidsmake-up kenbaar te maken, welke in onderling overleg vertaald wordt naar een uitgebreide proef-make-up.

Het beste is het als de proefmake-up ’s middags aangebracht wordt. De bruid kan dan zelf bij daglicht het resultaat beoordelen en de verdere dag aan de make-up wennen. Het belang van een goede bruidsmake-up wordt helaas vaak onderschat. Belangrijk is de houdbaarheid. Een professioneel aangebrachte make-up blijft zeker 8 uur netjes!

Ook is het zo dat de bruid er op foto’s veel mooier en egaler uitziet als zij professioneel is opgemaakt en dat is natuurlijk erg van belang, want de trouwfoto’s zijn na de trouwdag nog een tastbare herinnering die de bruid heeft aan die mooiste dag uit haar leven.

De Bruids Make-Up

De sterke punten van ieder individu kunnen naar voren gehaald worden in de make-up en de mindere punten kunnen perfect gecamoufleerd/verdoezeld worden. Voorafgaand aan de bruidsmake-up wordt gebruik gemaakt van een liftende en gladmakende ampul, welke ervoor zorgt dat fijne lijntjes en groefjes gladtrekken, rode vlekjes en plekjes verminderen en zorgt dat de make-up de hele dag lang houdt. Na afloop wordt de bruidsmake-up met een speciale spray gefixeerd zodat e.e.a. transpiratie-, tranen- en kissproof is. De bruid wordt voorzien van vele tips en trucs om de make-up (indien nodig) op de trouwdag zelf bij te werken. Het is aan te raden voor de bruid om dezelfde lippenstift aan te schaffen als de schoonheidsspecialiste gebruikt. Zo kan de bruid, indien nodig, gedurende de trouwdag de lippen bijwerken. Over het algemeen blijft de rest van de make-up de hele dag goed zitten. Zelfs poederen is niet nodig, dus hoeven ook niet alle spullen aangeschaft te worden.

Het Bruidsarrangement

Met een speciaal bruidsarrangement kan de a.s. bruid alle stress, dat trouwen met zich meebrengt, achter zich laten en brengen we huid, lichaam en geest in balans, zodat rode vlekjes, plekjes, onzuiverheden e.d. tot het verleden behoren. Het bruidsarrangement houdt in dat de a.s. bruid heerlijk wordt verwend en dat de huid goed wordt voorbereid voor de grote dag. Graag zetten we danook de puntjes op de i voor wat betreft het beste en mooiste eindresultaat.

  • Basis Bruidsarrangement – 1 week voor je trouwdag een Gelaatsbehandeling aangepast aan uw huidtype in onze schoonheidssalon. Vóór je trouwdag een Proef Make-Up in onze schoonheidssalon. De grote dag: Bruids Make-Up & ampul in onze schoonheidssalon.
  • Luxe Bruidsarrangement – Vóór je trouwdag een Proef Make-Up in onze schoonheidssalon. 1 week voor je trouwdag een uitgebreide Gelaats- & Rugbehandeling in onze schoonheidssalon. Zuiverende (modder)pakking voor de rug. De grote dag: Bruids Make-Up & ampul in onze schoonheidssalon. Ter afsluiting een feestelijk verrassingskadootje

Uiteraard kunnen ook (schoon)moeders, (schoon)zussen, vriendinnen van de bruid etc… op de trouwdag worden opgemaakt en/of van bovenstaande arrangementen gebruik maken.