UNIQ10UE®

 

Huidverzorging met professionele Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10

UNIQ10UE® is huidverzorging met professionele Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10!
Gepersonaliseerde huidverzorging met Cel Cosmetica op basis van 100% natuurlijke en wateroplosbare Q10! Ontwikkeld door dermatologen en voedingsspecialisten!
Een modern productconcept met een holistische aanpak waarbij alle huidlagen van de huid worden gevoed, zowel van binnen (door de granulaten/ voedingssupplementen) als van buiten (door de serums, concentraten en crème’s).
UNIQ10UE® geeft danook dàt extra meer waar gewone, klassieke cosmetica stopt!

UNIQ10UE® is wereldwijd de enige producent van 100% natuurlijk oplosbaar Q10!
Door de wereldwijd gepatenteerde formule is UNIQ10UE® danook de enige in de wereld die kan garanderen dat de Q10 in zowel de huidconcentraten als de granulaten meteen voor 100% opgenomen worden door onze huid en ons lichaam.

Elk ander Q10 cosmeticamerk gebruikt chemisch oplosbare Q10. Daardoor kunnen deze enkel kleine hoeveelheden Q10 in hun crèmes verwerken. UNIQ10UE® cosmetica gebruikt daarentegen enkel volledig natuurlijk Q10 zonder chemicaliën welke 50 maal meer Q10 bevat dan iedere andere Q10crème van andere cosmeticamerken!
UNIQ10UE® biedt dan ook een gamma aan van onderling mengbare en met elkaar te combineren huidverzoringsproducten die héél veelzijdig gebruikt kunnen worden: alleen of onder je dagelijkse verzorging of zelfs als masker!

De UNIQ10UE® producten worden door middel van ultrasonen, vacuümtherapie, hoogfrequent en luminologie (kleur- en lichttherapie) met het DUOLIFT apparaat diep de huid ingesluisd voor een verbluffend celvernieuwend en huidverbeterend resultaat en zijn toepasbaar voor elk huidtype en de aanpak van diverse huidproblemen.

Rimpeltjes, verlies van stevigheid, pigmentvlekjes…’Life begins at 40′ zegt men, maar toch zien we die eerste 40+tekenen van huidveroudering liever ver weg blijven.
Kamp je met een grauwe teint? Dan komt de UNIQ10UE® gelaatsverzorging voor jou als geroepen!
Deze 100 % natuurlijke gelaatsbehandeling wordt uitgevoerd met ons DUOLIFT toestel en activeert de stamcellen in je huid! Daardoor blijft je huid mooi stevig en vitaal en wordt het verouderingsproces direct vertraagd.

De resultaten zijn ongelooflijk:

  • pigmentvlekken verminderen zienderogen
  • je huid krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug
  • je teint blaakt van gezondheid
  • maar liefst 75 % van de huidveroudering wordt succesvol bestreden!