Wellness Massage

Een Wellness Massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen, en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking; zowel fysiek als mentaal.
Houd van je lichaam en behandel het met respect. Met onze wellness massages geef je je huid en lichaam weer een nieuwe frisse start en krijgt je huid, lichaam en geest de rust en verzorging die het nodig heeft. In onze praktijk geven wij danook verschillende soorten wellness massages.

Ons Wellness Massage aanbod

Lekker voor lijf en leden
Massage kan klachten als rugpijn, RSI, stijve spieren, slapeloosheid en stress voorkomen en tegengaan. Het ontspant je spieren en verbetert de circulatie van bloed en lymfe in je lichaam. Hierdoor worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en kunnen zuurstof en voedingstoffen je cellen beter bereiken. Daarnaast heeft massage een regulerende werking op je zenuwstelsel, je hormoonhuishouding en je bloeddruk.

Optimaal ontspannen en genieten
Om het optimale effect van een massage te bereiken raden we u aan thuis vooraf te baden of te douchen voor u gemasseerd wordt. Tijdens de massage dekken wij u af met handdoeken. Rustgevende muziek, goede temperatuur en optimale rust bieden de juiste setting voor de massage voor het optimale effect. Hier kunt u optimaal ontspannen en genieten. Na een Wellness Massage voelt u zich als herboren.